Yooo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bisiklet parkurunda bisiklet sürdüğü için kürt aileden dayak yiyen türk (2. sayfa)
-
-
Y-Chp oy vermedim de istersen ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O dediklerinle işim olmaz
Şimdi kimlerin kimlerle kardeşlik yaptığını yazdırma bana
O tarafa. ok atarken kendi odaklarına dikkat et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 dakika 4 saniyelik muhteşem bir medeniyet videosu olmuş. Bayıldım.
-
Hahaha her türlü yaprak döner severim diyon ya la.
Olm madem utanıyon niye peşinden koştun?
Bir yerde bu saldırganın gözaltına alındığı ve bir sürü sabıkası olduğunu okumuştum.
Bu kafa her konuda böyle. Bisikletçiye "yok öyle bir şey" diyorlar sonra saldırıyorlar. Şimdi bunlara oranın bisiklet parkuru olduğunu nasıl anlatabilirsin?
-
S.ğır orayı çocuk kaydırağı sanmış. Haykırdım.
Senin anlaman mı kıt.yoksa kendine küfğr ettirip dava peşinde mi koşuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 17 Temmuz 2024; 19:6:57 >
Olm bak git...
Emin ol maymunlar eğitilebilir bunlar eğitilemez , bunları at yerine afrikadan maymunları getir ülke olarak medeniyette birkaç sınıf birden atlarız
-
Suri sorunundan çok daha büyük bir sorundur dört harfliler sorunu.Kimse kusura bakmasın Suriler Afganlar gitse dahi içimizdeki bu sorun gitmeyecek çünkü hepsini minik kurtlar vatandaş yaptı özellikle öz al.
O adamın yaşadığı yere bisiklet parkuru kurarsan böyle olur. Herkes hakettiği ve olması gerektiği sosyal çevrede ve yaşam kalitesinde yaşamalı. Adam hayatında hareket parkuru kaykay rampası mi görmüş ? TV de yabancı filmde görse kanalı çevirip gelinim mutfakta izler. Sen git o semtlere böyle Avrupai işler yap. Sonuç bu iste. Ayıya şampanya ikram edersen o şişeyi alır .......
Galiba.
-
Konu başlığına ırkçılık yapıyor diyen arkadaşlar doğru demiş. Bunlar hiç Kürtlere benziyor mu, hiç Kürtler böyle şeyler yapar mı. Bunlar ya İsveçli ya Norveçli. Başka bir ihtimal olduğunu düşünemiyorum.
Arnavutköy'de bisiklet parkurunda bisiklet sürdüğü için saldırıya uğrayan genç, bu sefer de başka bir grup tarafından tehdit edildi.
x (formerly twitter)Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xhttps://x.com/bosunatiklama/status/1814347417749278993Ülke kanun, hak, hukuk tanımayan kitle kaynıyor. İşlerine geldiği zaman şiddete başvuran, şiddeti savunan. Forumda da var bunlardan.
-
Bu ulkede parkurda bisiklet surersin maganda tehdit eder. Yolda bisiklet surersin köpekler saldirir….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf haklı olduğunu düşündüğü için birinin başkasını dövmesi senin için mutlu bir sondu. Hatırlatayım.
-
Laf ile uslanmayanin hakki nedir demis atalarimiz? Bana insanlari tahrik edipte cigirtkanlik yapan utanmazlari savunma. Insanlarla onlarin dilinden konusmazsan onlarla baska turlu nasil anlasabilirsinki?
Simdi 404 gibi ceker durursun…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte tam dediğim gibi. Olay işine gelinde karşıdakine dediklerin ortada. Bu konudakiler de birebir olarak senin gibi düşündüklerine eminim. Zaten videolardaki söylemleri bu yönde. Onlara bisikletli onları tahrik ediyor, çocuklarının canına kasıtlı kastediyor, ağzını açarak çığırtkanlık yapıyor, tam dayaklık.
Benim bahsettiğim şeyleri onayladığın için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 19 Temmuz 2024; 21:14:29 > -
Bu tip insanlara bisiklet parkurunun ne olduğunu anlatmak için 1 hafta kurs vermen lazım. Hayatında BMX, Bisiklet parkuru, freestyle vs. birşey duymuşlar mıdır?
Çok büyük kültür boşluğu var arada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X