Şimdi Ara

Bisiklet Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bisikleti parçalayıp kendi kutusuna koysam tek başıma taşımam sıkıntı olur mu ne dersiniz. Ona göre almayı düşünüyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugur672 kullanıcısına yanıt
    Hangi bisikleti, nereden nereye, nasıl taşıyacaksınız? Kalite bir bisikletin ağırlığı 8-9 kg olacağı için kutuyla falan uğraşmaya gerek olmaz. Bisikletiniz market bisikleti ise 20-25 kg civarına çıkabilir, Allah kolaylık versin. Merdiven çıkaracaksanız parçalamadan çıkarmak daha akıllıca. Arabaya koyacaksanız, 100 TL'ye satılan taşıma aparatlarından alıp bağlayın, uğraşmayın. Kargoya verecekseniz mecbur kutuya koyacaksınız vb. Biraz daha net bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Alacağım bisiklet 13 kg filan sanırım. Şehirlerarası otobüsle taşıyacağım. Yanımda valiz olacağı için kutuya koymak daha rahat olur diye düşünüyorum. Ağırlıktan ziyade kutunun büyüklüğü daha önemli benim için. Otogardan eve metro ile taşıyacağım. Ama yapabilir miyim emin değilim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur672 -- 24 Haziran 2014; 13:59:12 >
  • ugur672 kullanıcısına yanıt
    Bunun için katlanır bisikletler var. Parçalayıp kutuyla vs. uğraşmadan istediğiniz yere taşırsınız. Hem evinizde de fazla yer kaplamaz, gerektiğinde aracınızın bagajına atar götürürsünüz. Şehir içi kısa mesafeler için 20" jantlı Dahon marka bisikletler muazzam kolaylık sağlar. Yerli markaların da var fakat pek tutulmuyorlar. Pininfarina markalı 26" jantlı katlanabilir şehir bisikletleri de mevcut. Forumda konusu da olacaktı, inceleyin isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74083292
  • Katlanır bisiklet almayı düşünmüyorum. Sağolun yine de

• Bisiklet zaten alacağınız yere demonte halde gelir.Onlardan demonte halde isterseniz işlerine bile gelir hatta daha ucuza bile alabilirsiniz.

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    2 ay kullandıktan sonra başka yere götüreceğim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.