Şimdi Ara

Bisiklet Taytı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haftaya arkadaşlarımla beraber uzun bir tura çıkacağız fakat uzun turun dezavantajı ağrılar olduğundan decathlondan pedli bisiklet taytı alacağım ama aklımda bir soru var. Öncelikle taytla gezebilcek kadar cesur biri değilim ve dün decathlona gidip denediğimde iç çamaşırı olarakta kullanılabilecek bir ürün hissiyatı verdi bana. Bu yüzden iç çamaşırı olarak taytı giyip dışına şort çekmeyi düşünüyorum.Aklıma takılan soruysa şu taytın teri dışarı atma özelliği var eğer ben taytın dışına şort vb. şeyler giyersem bu özelliğini kaybeder mi yoksa dışta şort eşofman vb. giysiler bunda bir sorun yaratmaz mı? Teşekkürler Kolay Gelsin.

Ayrıca alacağım ürün linki:https://www.decathlon.com.tr/100-bisiklet-tayti-erkek-siyah-id_8354165.html

• üzerine giydiğiniz şort, kapri vs çok çabuk aşınıp yırtılıyor ben de bi ara kullanmıştım. ya üstüne bi şey giymeyeceksiniz ya da sele kılıfı kullanacaksınız.

https://www.decathlon.com.tr/ergonomik-jel-sele-kilifi-l-id_8247216.html
    bu ürünü kullanıyorum 1 aydır çok rahat, günlük 2 saate yakın kullanıyorum en ufak bir ağrı sızı yaratmıyor.
  • Decothlan'dan 500 BİSİKLET ŞORT İÇLİK adlı ürünü alın
    https://www.decathlon.com.tr/vtt-bisiklet-tayt-500-id_8304713.html

Üstüne de koşu şortu vb. giyebilirsiniz. Ben de aynı şekilde kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 26 Haziran 2017; 19:18:26 >
  • Teşekkürler cevaplar için alalım bakalım rahat edebilecekmiyiz :)
  • Bence geniş bir koltuk al ve rahat et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şort var, şort var.
    Ben de Decathlon taytı kullanıyorum ve şortsuz giymiyorum. Deniz şortu giyiyorum taytın üstüne. Şortta ter birikmiyor böylece. Ama eski deneyimlerimden hatırlarım, pamuklu kalın şort giydiğimde kıçımda koltuğun izi çıkıyordu bildiğin.
    Güzel, kaliteli, renkli bir tayt olsa şort giymem, ama bunda olmaz.
  • Sele kılıfı mı daha mantıklı yoksa daha düzgün bir sele almak mı bende bu ikilemde kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    tabikide sele almak daha mantıklı. selen ne kadar bozuk olsada seni kılıf kurtarmaz. Önce rahat bir sele (mümkünse jel dolgulu olsun), ondan sonra üzerine kılıf alabilirsin.
    Sele
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

tabikide sele almak daha mantıklı. selen ne kadar bozuk olsada seni kılıf kurtarmaz. Önce rahat bir sele (mümkünse jel dolgulu olsun), ondan sonra üzerine kılıf alabilirsin.

Sanırım birde ortası boş olması gerekiyor. Benim sele aslında Sele Royal. Marka olarak bilindik bir marka sanırım. Ama çok rahatsız. 20 km filan sürünce acayip kasık ağrısı yapıyor

• Ben şort aldım ki bahsi geçen tayt bu şortun içinde geliyor. İç çamaşırı giymiyorsunuz. Sentetik programda yıkıyorsunuz oldukça kullanışlı. İçerisindeki pedler çok kalın değil ben ilk başlarda daha da fazla destek olması için padli sele ile birlikte kullandım ve gayet memnun kaldım.

Adresi : https://www.decathlon.com.tr/100-mtb-ortu-siyah--id_8381864.html

Not : Mutlaka yıkama talimatlarına uyun yoksa o pedler zarar görüyor.
    ortası boş olmamalı. O deliğin büyük zararları var. Normal standartlara uygun bir jel dolgulu sele almanız daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

ortası boş olmamalı. O deliğin büyük zararları var. Normal standartlara uygun bir jel dolgulu sele almanız daha mantıklı.

Herkes farklı bir şey söylüyor kafam çok karıştı. Aslında komfor önemli değil bana da dediğim gibi acayip kasık ağrısı oluyor internette de baya hastalığa filan sebep olduğunu söyleyince bende endişelendim. Önerdiğiniz vir ürün var mı sizin o tarz bir şeye bakayım.

• ben o ürünü it çamaşırı olarak giyip üstüne başka bişe giyiyoz sanıyom öyle giyip gezendemi varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Sele kılıfı mı daha mantıklı yoksa daha düzgün bir sele almak mı bende bu ikilemde kaldım.

Seleye jeli denedim, çok çok az etkili oldu. Geniş bir koltuk aldım. 10 saatlik bisiklet sürüşümde bile asla ağrı yok. Uzun bisiklet sürüşlerinde boxer giymenizi öneririm. Ama boxerın içteki dikişlerinde bir kabalık var ise, boxerı ters giyin. İçi dışa baksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklette iç çamaşırı giymek iyi olmuyor, pedli taytlardan alıp kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kukki

üzerine giydiğiniz şort, kapri vs çok çabuk aşınıp yırtılıyor ben de bi ara kullanmıştım. ya üstüne bi şey giymeyeceksiniz ya da sele kılıfı kullanacaksınız.

https://www.decathlon.com.tr/ergonomik-jel-sele-kilifi-l-id_8247216.html
    bu ürünü kullanıyorum 1 aydır çok rahat, günlük 2 saate yakın kullanıyorum en ufak bir ağrı sızı yaratmıyor.

Günlük 2 saatte ağrı çok zor zaten,artık 5 6 saat olup kilometreler artınca çin işkencesine dönüşüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.