Şimdi Ara

BİSİKLET YOLUNA OTOMOBİL PARK EDENLERİ POLİSE ŞİKAYET ETMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaşadığım bölgedeki bisiklet yolunda her gün otomobil park edenleri görüyorum. Biz bisikletçilere çok engel oluyorlar ve polise şikayet etmek istiyorum.

Bu konuyu nasıl çözebilirim? Siz nasıl çözüyorsunuz? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Doge -- 13 Ekim 2020; 11:39:25 >

• Trafik şubenin mobil uygulaması var fotoğrafını çekip ihbar edebilirisn ilgileniyorlar mı emin değilim en iyisi 155 i arayıp ekip çağırmak başında beklemek hemen geliyorlar genelde.

• Bisiklet yolunun bitişinde bir karakol var. Şimdiye kadar ilgilenmediklerine göre ben gidip rica etsem kovarlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Doge -- 16 Ekim 2020; 18:28:49 >
  • ben bısıklet yoluna park etmıs arabayı, yolda gıden trafık polısıne sıkayet edecektım. yanına yaklasmaya calısırken, bi anda bısıklet yoluna gırdı arabayı koydu ve bime girdi. işte o günden beridir bisiklet yolundaki arabaları takmamaya başladım cunku hıcbır faydası yok.

• Polisler ilgilenmiyor. Etik mi, değil mi kararı size kalmış. Ben kaportayı biraz çizip yoluma devam ediyorum. Dikiz aynasını kırdığım da oldu.

• https://www.instagram.com/trafik_okuzleri_burada/

Bu sayfa yeni kurulmuştur, bisiklet yoluna park eden otomobillerin fotoğrafını çek ve admine özel mesaj olarak yolla sayfasında paylaşsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.