Şimdi Ara

Bisiklete Motor Takmak İçin >> (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.363
Cevap
12
Favori
146.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru dayanmaz ama öyle yapsam bile benim bisikletin yapısı bu işe uygun değil ya zincir her şartta demire çarpıyor bir şekilde yani sıkıntılı bir durum çok uğraştık ama nasip değilmiş : )) Yani zincir bisikletin bacaklara çarpıyor.İlginiz için tekrar teşekkürler.Ben ağırdan kaçayım yakın zamanda satarım inşaAllah. :) Kullanamam bu şartta muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaVeN39

Doğru dayanmaz ama öyle yapsam bile benim bisikletin yapısı bu işe uygun değil ya zincir her şartta demire çarpıyor bir şekilde yani sıkıntılı bir durum çok uğraştık ama nasip değilmiş : )) Yani zincir bisikletin bacaklara çarpıyor.İlginiz için tekrar teşekkürler.Ben ağırdan kaçayım yakın zamanda satarım inşaAllah. :) Kullanamam bu şartta muhtemelen.

önemli değil her zaman yardımcı olmaya çalışırım ama bisikletinde bir fotoğrafı olsaydı daha iyi fikir yürütebilirdik :) görüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisiklete de motor takarsan ne anlamı kalır dostum. Şöyle yokuş yukarı zornalarak çıkacaksın ki bisiklett sürdüğünü anlayasın
  • Bizim burada o yokuşlar çekilmiyor :D arkaya aşacakmışsın gibi yokuşlar var sen bisikleti sürmüyorsun o seni sürüyor :D
  • mert usta mesaj attım görmedin her halde ustam nasıl çözeriz dediğim sıkıntıyı
  • mert abi bi vido koy bakalım senin motora
  • Bulunsun.
  • hacı ne oldu hiç kimsede icrat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nielsen

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Orijinalden alıntı: ömer nokia

siznediyonuz ben çift silindir yaptım

O motorlar o koca bisikleti kaldırmaz

yanlış oldu ters çevir

O bisikleti koca motorlar bile kaldırmaz

slm arkadaşlar yokuş çıkışının videosu hemde tek silindirhttp://www.youtube.com/watch?v=4KGH6uXLvKQ

• HeaVeN39 kullanıcısına yanıt
    bu motoru jenaratör gibi kullanıp elektirk motoru takılsa bisiklete daha verimli olur gibi düşünüyorum aynı trenler gibi dizel motoru var ama dc motora jenaratörden elektirk sağlıyor yani dc motora güç veriyor
  • arkadaşlar motoru arka janta değilde ön maşaya bi arka jantın aynısından taksak ön maşayada motoru yoksak önden çekiş olur bayırlarda daha iyi çeker sizce nasıl olur ?
    hemde istendiğinde arka tarafta kullanılır daha kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSBİLELİ -- 9 Şubat 2014; 19:17:57 >
  • Naztekden 450 tl ye almaya düşünüyorum 48 cc yeter herhalde cron xc 150 ye olur mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

İşte geldiii :
    http://www.youtube.com/watch?v=O9Ywpr7Sb-k

arkadaşım konuyu hortlatıyorum ama bugun bu sayfaya kadar bütün yorumarı okudum vidio gizli dio onu bana ya özelden yada burdan rica etsem atarmısın
  • Ben direk bisikletin arka bagajina testere motorunu sabitlemeyi dusunuyodum pedala giden zinciri iptal edersem testereden arka disliye zincir takarsam olmazmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOnuyu hortlatma ihtiyacı duydum çünkü çin malı motorlu testeremin zincir dişlisi bozuldu bu debriyaj kavramayı ve dişliyi nasıl sökücezz ? Acil yardım
  • arkadaşlar bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum.motoru nereden bulabilirim?
  • selamın aleyküm arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum.yaşadığım yerde çokta polis yok diyorumki maksat eğlence olsun bisiklte tırpan motoru takayım 2.5 beygir 52 cc motor.Yanlız benim takıldığım konu var ve sizin engin bilgilerinzden yaralanayım istiyorum.ben bu motora nasıl dişli oturtucam ne tür bi zincir kullanayım arkaya nasıl bi dişli takayım sizlere danışmak istedim saatte kaç km hız yapar (56 kgyim) bütçem kısıtlı zaten hobi için yapıcam taş çatlasa 500 liram var motoru şundan takıcam:

https://www.sahibinden....i-motor-288174136/detay veya:

https://www.sahibinden....r-magaz-315623504/detay

o motor yerine başka öneriler verebilirsiniz ama dediğim gibi herşey dahil 500 tl tutucak bisiklet zaten hali hazırda var ben bu motor yardımı ve biraz pedal yardımı ile 65 70 çok zor ama 75 80 görürmüyüm bunuda söylerseniz sevinirim yaşadığım yerde rampa yok sayılır nolur yardım edim 1 aydır kafam yandı bu aktarma olayına.sanayide bu masraflar ne kadar tutar acep bu arada pedal aynakolları soküp yapmayı düşünmüyorum bisiklt olarakta gitsin istiyorum vereceğiniz bilgiler ışığında yapıcam bana yardım edin pls ha bu arada pedalsız ne kadar hız yapar kaç derece kadar rampa çıkarım bu aletle 25 30 derece çıksa yeter zaten en dik rampa bu bizim burada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nielsen N kullanıcısına yanıt
    usta orraya kayış takarsak zorlamaya gelice kayışı nekadar gergin yaparsan yap zorlanınca kayar ve çok gıcık bi ses yapaar mesala klıma açık arbalarda yokuş yukarı 6000 bin devirde zorla kayıyo ama kayış aparatı takarsan olur
  • abi jikleyi aç 2 kere ipi çek sonra kapat jikleyi ipi çek direk çalışır ama kuvvetli çekmen lazim
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.