Şimdi Ara

Bisikletle gezerken kablosuz kulaklık kullananlar varsa tavsiye alabilirmiyiz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar... Yazın gelmesiyle bisikletimin bakımını yaptım ve iş sonra gezintilerime başlıcam en kısa zamanda.. Fakat bisiklette müzik dinlerken kablo baya bir sıkıntı oluyor en azından benim için.. biraz araştırdım iphone 5 için kablosuz (bluetooth) kulaklıkları farklı farklı 5-6 model buldum kendimce fakat karar veremiyorum. kulak üstü değil kual içi modellerin daha verimli ve rahat olacağını düşünüyorum en azından bisiklet üzerindeyken. ayrıca mikrofonlu olursa tadından yenmez sonuçta telefon calınca durmak yerine konuşabilmek baya bir rahatlık.. Her neyse baya bir uzattım. Bu şekilde kulaklık kullanan varmıdır yada tavsiye edebilecek biri?

teşekkürler şimdiden.. herkese iyi pedallamalar

• Kulaklıkta Jabra iyidir :) Ama bluetooth'la müzik dinlemek şarjı bayağı bir yer bence.
  • ben jabra clipper kullanıyorum. Kutu içinden iki kulaklık çıkıyor. biri stereo kulak içi, diğeri normal tekli kulaklık.

taktığın kulaklığa ve ses şiddetine göre şarjı 6-8 saat arası gidiyor.
    Üzerinde play/pause, ileri/geri şarkı değiştirme, arama cevaplama, hızlı arama için düğme kombinasyonları var.
    Ses kalitesi oldukca iyi.

kullandığın ana kısmını kaskın ipine takarak kullanıyorum. memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besir99

ben jabra clipper kullanıyorum. Kutu içinden iki kulaklık çıkıyor. biri stereo kulak içi, diğeri normal tekli kulaklık.

taktığın kulaklığa ve ses şiddetine göre şarjı 6-8 saat arası gidiyor.
    Üzerinde play/pause, ileri/geri şarkı değiştirme, arama cevaplama, hızlı arama için düğme kombinasyonları var.
    Ses kalitesi oldukca iyi.

kullandığın ana kısmını kaskın ipine takarak kullanıyorum. memnunum.

Stereo kulaklığı değişebiliyor dimi onun? İstediğimiz kulaklığı takabiliriz yani?
  • Evet kısa süreli araştırmam sonuçunda ya Jabra Clipper yada Plantronics arasında kaldım. fiyat olarak Jabra baya bir ucuz diğerine göre fakat diğeri spor yapmaya daha el verişli gibi. gene kararsız kaldım :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.