Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

bu sabah çamlıca yokuşundan inerken o kadar hızlıydım ki bi ara Azrail a.s ı görür gibi oldum. taksinin camından sekip çevreyolu na doğru 100m uçacaktım neredeyse. kask da yok hala Allah koruyor işte demek var daha ecelimize

Tabii kasksız markete bile gitmem ama o hızlarda kask nafile. Airbag lazım
  • Düz yolda 40-42 yi gördüm yokuş aşağı 60-65 civarı
  • km saatinde en fazla 73,25 gördüm niye yalan söyleyim ama o hızda bisiklet beni fırlatacak zannettim :D epey bir inişti

• Evka-4 yokuşunu herkes bilmez. Son vitese alıp bütün gücümle pedallara asılmıştım. 54 km/h yapmıştım.
  • ben max 60 kusur km yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdilik 53 yapmışım
  • 58.1
     Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat?

• İstanbul Çevreyolu Tavşanlı - Dilovası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XErTuX -- 5 Eylül 2013; 1:28:21 >
  • Kardeşim ben düz yolda 45 görüyorum 24 vites
  • amatör olarak bisiklet sporu ile uğraşırken gaziantep'te 170 kilometrelik yol yarışında30 kilometre uzunluğunda yokuş aşağı bir yolda en fazla 95 i gördüm ayni yarışın sonlarına doğru polis arabasından yardım aldıgimm zamanda 105 gördüm yol durumu lastiklerin durumu rüzgarın durumu ve bisikletin aerodinamik durumu oldukca onemlidir. Bu hizlarasadeceyarış bisikletleri ile ulaşılabilir mtb diye adlandırdığımız kalın tekerlekli bisikletler ile bütün şartlar sağlandığında en fazla 70 kilometre hız yapılabilir

• carraroo marka dağ bisikleti ağırlık 10 kilo yol lastiği taktigimda 30.vites max 47 km çok az bi eğim vardı ama gozle gormek bile zor o eğimi nefes nefese kalmakta cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

amatör olarak bisiklet sporu ile uğraşırken gaziantep'te 170 kilometrelik yol yarışında30 kilometre uzunluğunda yokuş aşağı bir yolda en fazla 95 i gördüm ayni yarışın sonlarına doğru polis arabasından yardım aldıgimm zamanda 105 gördüm yol durumu lastiklerin durumu rüzgarın durumu ve bisikletin aerodinamik durumu oldukca onemlidir. Bu hizlarasadeceyarış bisikletleri ile ulaşılabilir mtb diye adlandırdığımız kalın tekerlekli bisikletler ile bütün şartlar sağlandığında en fazla 70 kilometre hız yapılabilir

Hiç bi şart sağlamaya gerek yok bence

Aydın'da söke-Güzelçamlı arasında bi ağaçlı Yokuşu vardır. İnanılmaz dik. Arabayla inerken bile hızı biraz kaçırırsan savrulmamak içten bile değil. Bugün bisikletci bir abimle turlamak için buluşmaya giderken indim. Pedal çevirmeye gerek kalmadan km saatinden 74km/s gördüm. İyice yattım tabi bisikletin üstüne.Bu gps verileri

Gps hemen anlık hızı göstermiyor. Yavaş yavaş hızlanıyor sayaç, km saatine kıyasla.

Sonuç olarak korktum diyebilirim 74 sayısını görünce yavaşlamak zorunda kaldım.

• 34,4km/saat hemde dik yokuştan akarken
  • konuda 55 65 75 85 95 km/h sayıları havada ucusuyor.

london 2012 olimpiyatlarını bir izleyin bakalım
    zaman yarıslarında bile 65km/h zor yapıyorlar velodromda yarislarinda .
    4km yarıslarında bile 50km/h.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 5 Eylül 2013; 23:32:25 >

• RESİMLE BELGELEYELİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 6 Eylül 2013; 9:39:22 >
  • Eğimli uzun bir yokuş yolda çok elverişliydi sanırsam 75-80 yapmıştım daha sonradan kontrolü kaybederim korkusu yüzünden frenlemiştim kendimi
  • Sen git biz geliyoruz

• Sallayıp ego tatmini yapan ve bir yandan da prestij kaybeden insanlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Max 80-90 filan yapmıştık yokuş aşağı..

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

ben sanırsam 30 km yaptım ..Arabanın yanında gidiyordum , ölçececek aletim yok bir ara taktırıcam siz kaç yaptınız vites kaçtaydı?

ben 12 ile gidiyordum bisiklet amasörlü normal bisiklette daha hızlı giderdim..

****Kimler ne marka model bisikletle kaç km saat hız yaptığını yazarsa buraya ekliyeceğim

GEOTECH X FORCE DAĞ BİSİKLETİ ile düz yolda 44 km/saat hıza ulaştım

12 yaşındayken km ölçerim vardı arabalardaki gibi ibreli. bianchi bisiklet vardı. okul bahçesinde 40 civarı bişe oldu. o km ölçeri çıkarıp sakladım yeni bisiklet aldıgımda Bimas Rockdove bisikletime taktım ve 50-55 civarı buldum anayolda

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.