Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55
  • Bende kucuk bir deneme yapicam . Yokus assagi 90 gorebilir miyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Bende kucuk bir deneme yapicam . Yokus assagi 90 gorebilir miyim acaba

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat?
  • Yakın tarihte bu hızı yakaladım SPD MAX 91.6 Km/h

Sayacı kablo ile kullanıyorum tepeden iniş tahmini eğim %30
  • kymelria kullanıcısına yanıt
    afyt olsun

• ben hybrid bisikletimle 69,19 yaptim. yanimdaki arkadas mtb ile 70 i gordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bisan cyborg var minibüsten kaçmak için cukura girdim ve arka diskonun vites değiştirici kolu gitti. O günden beri son hız 21 vites zincir dusuyor. En son özgürlük parkinin yanındaki yolda 30 yapmisimdir. Ama yine son hızda zincir atti.frene gelinci çok ani durumda sıkarım. Örneğin kadiköu boğadan asagi iniyordum yakasik 20 kms gidiyordum bir anda adam çıktı arka frene bastık 2 metre kala onu sıktım ve tam adamin ayağının önünde durdum. Ama bisikletin arkası 1.50 m kalktı adam olduruyodu ama olsun

• Düz yolda max 55 km/h yokuş aşağı ise 78 km/h. Mtb ile

• Arnavutköy - Karaburun arasında kalan Durusu ya girerken eğimi az ama uzun bir rampada yol birazda virajlı olduğundan frende kullanılarak arada elde edilen hız yol Bisikleti ile 65,2 km/h.

• 26x2.0 Lastikle 69.2 Gördüm yeter dahası korkutur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Bende kucuk bir deneme yapicam . Yokus assagi 90 gorebilir miyim acaba

yokuş aşağı 300 bie görürsün ama bisiklet üzerinde durabilmek sorun olur.
  • En iyisi kamyon arkası ama kamyon ani fren yapınca ne olacağı hakkında hala bilgi sahibi değilim .
  • ya arkadaş 90km diyorsunuz one öyle ya.. Ben 62km gördüm ve kalp atışlarım öyle böyle olmuyordu (rockrider 29" mtb) birdaha 50km üstüne çıkmadım çıkmam da... Bana göre MTB ile 50km üstü çok sakat, hatta bisiklet ile 50km üstü ölümcül tehlikeli..

Atıp tutanlara da can kurban.. Eminim bazıları sırf 90km göstersin diye sayacın ölçülerini değiştirmiştir... Yapmayın arkadaşlar, eğlenceli birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

Yeni rekorlar geldi.

Km saatinin rekoru

Strava rekoru

[simage]http://img94.imageshack.us/img94/8286/06ar.png

bisikletin modeli ne hocam?

• Scott s30 - 2012
  • SaLiVa S kullanıcısına yanıt
    Atıp tutan çok fazla inanan yok zaten onlara :)
  • yahu rüzgar direnci diye bişey var. mtb ile rüzgar arkadan esse 80 küsür anca olur onda da çok iyi yatmak lazım. yolla da kamyon arkasına girsek deryarla 100-110 olsun. gerek de yok zaten böyle şeylere. hiç bi faydası olmayan işler. yolculara bişey demiyorum ama mtb ile iki teknik iniş yapmak bin kat daha güzel. adrenalin tavan yapar.
  • Corvette Crypton'la düz yolda maksimum 5 saniyeliğine 60km/s yaptım.
  • Bianchi grzlly mi olması lazım adı. 2001de almıştım 2006da çaldırmıştım. Kırmızı gri renkteydi. Okuma yerine çalışıyordum o zmanlar beya bi para harcamıştım. Orjinal olarak bi maşa bide gövde kalmıştı. Direksiyonla maşayı bağlayan yer dar olduğu için profesyonel bişi alamamıştım. Bursada oturuyorum mudanya ya giderken mudanya ya giriş rampasında kuzenmle beraber yanlış hatırlamıyorsam 70 km hızı görmüştük. J9 peugeot minibüslerin yanından geçiyoduk asfalt tipi lastikler güzel oluyordu. Yatabildiğin kadar yatıyodun virajda. En çok sevdiğim şeyse sıkışık kısmen yavaş akan trafikte bisiklet sürmekti. Araçların arasından sağından solundan ( biraz daha uğraşsam üstünden ) geçecektim. Hangi aracın nerden çıkacağını hesaplamak, acaba yaya çıkarmı, ondeki otobüs yavaşlar mı, sağ yada sol şeride geçicem arkadan araç geliyormu? Hepsini 1 saniye içinde düşünmek gerekiyordu. İnanılmaz zevkliydi inanılmaz. Bursa altıparmaktan stadyuma inerken yapardım ozellikle. Akşam 5-6-7 civarı milletin eve gitmek için trafiğe aktığı zamanlarda. Kaza yaptım mı? Çoooook yaya ya çarptım ağaca çarptım. Park etmiş beton dökme kamyonun altına arkadan yan yatarak bile girdim güzel gunlerdi...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.