Bildirim
Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (43. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
bugun itibariyle rekorumu 67.8 olarak guncelledim bahcekoyde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kryeck
quote:
Orijinalden alıntı: Proscd
Yeni rekorlar geldi.
Km saatinin rekoru
Strava rekoru
ne güzel işte, 80-90 yaptık dedim diye yemediğim laf kalmadı, buyurun inanmayanlara kapak olsun..
Bisikletiniz ve donanımları nedir? Hangi yolda yaptınız? Bisiklet geçmişiniz var mı? Ölçümü ne ile yaptınız?
Bunlara cevap daha inandırıcı olur.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kryeck
hayır, sizin kadar özel ilgilenmiyorum bisikletle bu yüzden detaylı bir ölçüm yapamadım.
hız denemesi mtb 18 veya 21 vites bisan bisikletle 92-96 seneleri arasında amca oğlu ile yaptık.
Profesyonel olarak ilgilenen biri olarak, bahsettiğiniz 80-90 km/h gibi hızlara ulaşmanızın mümkün olmadığı açık o yüzden laf edilmiş olabilir.
-
Kondisyon bisikleti son ayar 38.8 km düz yol :D asd:As:dAS:d -
bu da benim kişisel rekorum.. daha ötesi olmaz yani çok riskli
-
Son rekorum 60.5 km/s.
* Düz yolda
* Rüzgara karşı
* lastikler; 2.2 dişli 29er
* bisiklet kg; 15.5
* model; salcano astro 290
* dişli komb. 42-11 3x8
Tamamen düz yolda ve rüzgara karşı yapılmış bir hızdır isteyen olursa km saatindeki resmini atarım. -
bende 60 70 yapmıştım ama bisiklette arka firen yoktu sade ön firen abs vardı bayır aşşa 12 vitesliydi -
quote:
Orijinalden alıntı: Purposeless1
bende 60 70 yapmıştım ama bisiklette arka firen yoktu sade ön firen abs vardı bayır aşşa 12 vitesliydi
abs mi ? güldürdün be kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: BrAsSs
quote:
bende 60 70 yapmıştım ama bisiklette arka firen yoktu sade ön firen abs vardı bayır aşşa 12 vitesliydi
abs mi ? güldürdün be kardeşim
Olayın etkisiyle travma geçirmesi olası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BrAsSs
quote:
abs mi ? güldürdün be kardeşim
ben bayır aşşa lafına koptum -
aynen süper ya adam on numara -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X