Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard trail csb'den dolayı mesaj silinmiştir.
    Eğer doğruysa 60larda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekbiumursanmaz -- 28 Eylül 2015; 1:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembaris

bisikletim sedona borla 2013 düszde anlık 37 yapmıştım yokuş aşşağı pedal çevirmeden 52 yaptım km saatim digitaldir.pedal çevirsem 65 75 civarı yaparım diye düşünüyorum düz yoldada proflar bile zor ypar 70 80 i

65ten 75e çıkmak kolay sanıyon heralde?

• Geçen bende fena kaptırdım kendimi, hurdacıdan aldığım bisikletle yokuş aşağı 140-150 gidiyorum...

Ziyaaaaaa

Millet yine forumda harcanıyor. Gidin fransa turunda koşun da ülkemizi temsil edin.
  • 60 gördüm salcano astroyla
  • Bu konuda her yerde acılıyor =)
    normal yane en az yorulacanız tempo 25- 30 km dir üstü enınde sonunda yorar tabi cok bisiklet süren biri ise bu değişir ama olsun varsın 40 -45 olsun daha üstü kim olursa olsun yorarı bu dediklerim yol bisikletler için gecerli değil yol bisikleti kulanmadım bilmiyorum sadece 1 tur atmışlığım var oda merak tan

Bide ben daha üstünde giderim diyen arkdaşlar rüzgar faktörü daha üstü gide bilmeniz için el verişli yane arkadan ve hızlı esiyorsa tabikide daha üstü hızlara cıka bilirisniz otoban gibi yerlerde hava akımı herzaman arkadan olur arabalar sayesinde bu nedenle daha hızlı gide bilirisniz ;)

En cok yaptığım hız baya bi dik rampa idi 67 km gördüm rampa biti 4 yol agzı ve işiklara yaklaştım diye firene bastım ve uzun bir firenleme mesafesi ile dura bildim pedal hic bi türlü cevirmedim cevirse idim daha cok hızlana bilirdim ama acık cası totom yemedi o hızda bile gözümün tekin sulandı pedal ceviri indimi düşünemiyorum .

Şöle bişey daha var kask vardı ama gözlüğüm yok bu nedenle gözüm sulandı ve iniş dikti ama kısa idi ve yol el verişli değildi 4 yol ağzı ve trafik işigi vardi
    uzun ve daha az eyimli bir yolda daha yüksek hızlara cıkmak kolay zor değil .

Ama fazla hız takıntınız olmasın eğer o hız hisini cok seviyorsanız bu ormanlarda dağlarda olan yangın yolarını denemenizi tavsiye ederim hem daha güvenli hemde daha cok zevk alırsınız .

Bide yol bisikletini bilemiyorum ama düz yolda kimse 60 - 70 gibi bir hıza ulaşamaz varsa öle biri tanışmak isterim

Yazımı üşenmeyip okudunuz için teşekürler
    yazım hatalar için cok özür dilerim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 12 Ağustos 2013; 11:18:10 >

• istanbul çorlu D100 üzerinden yaklaşık 106 km saat 07:00 den başladım silivri ve çantaköyde ikişerden 15 dk mola ile 12:00 civarı oldum ,tempolu ve sıcak bir havayı hesap edersek ortalama hızı siz hesap edin,anlık hız derseniz o sıcağın ve rüzgar faktörü ile derseniz gördüğüm düz yolda o da anlık 40 km/h civarı idi

edit:bu arada bisiklet yol bisikleti
    ve normalde kısa mesafe tur harici anlık hız (müsait bir yolda pazar gününde trafik,diğer günlere oranla sıfırken sprint yaptığımda)maximum düz yolda o da kısa bir zaman diliminde 52 km/h idi,o 70/80 km/h diyenler o rüzgara nasıl direnç gösterebiliyor ciddi anlamda merak ettim,45 derecelik yada 60 derecede 70/80 tamam eyvallah ama düz yolda birşey demiyecem yalan demem ama oldukça zor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bll1975 -- 12 Ağustos 2013; 17:22:14 >
  • bazı arkadaşlarımızın sayaçları hatalı davranış gösterebiliyor,benim sigma cihazım bile durduğum yerde o da rüzgarın hızınımı ne ölçüyordu:))25km/h gösteriyordu,sonrası tel üzerinden sports tracker programı ile test ettiğimde cihazımın diğerine nazaran 10 km/h farkla fazla gösterdiğini anladım,başka bir motorbisiklet kmsi ile karşılaştırınca durumun ondada aynı olduğunu ve değişmem gerektğini anladım,şimdilik android cihazım ile run keeper programı ile çorlu turuna çıktım kesinlikle şaşma yapmadı,birde akord ayarı bozuk oluncada bu cihazlar sağlam bir sapma yapabiliyor ...saygılar
  • Şimdi bir deneme yaptım geldim. Ankara'da Alparslan Türkeş'in mezarının olduğu yerden(karşı istikamet) aşağı doğru dolmuş sollayarak sprinte çıktım ve gördüğüm hız bu. Bu arada cihazımın kalibrasyonu tam.

Kepekli yokuşundan inerken rüzgar karşımda olmadığı bir gün 80 leri görüp onunda fotosunu atarım ya da radara girdiğim için yollarlar dün arkadaş gölbaşına inerken sportstracker üzerinden 81.7 km/h görmüş ve paylaştı ama maalesef bisiklet için bu hızlar riskli.

• Bendede analog göstergeli km saati vardı bayır aşağı 21.viteste 65 km/h gördüm ama rüzgar öyle bir etkiliyorki kendimi uçacak gibi hissettim baska bi denememde ise hava rüzgarlıydı yağmur yağıcak gibiydi 250 metrelik bayırdan aşağı 21.vitese taktım bastım sonuna kadar ama hafif viraja geldim çukura yaklaşrken biraz fren yaptım arkaya fazla bastım kaydı frenide bırakınca neredeyse atıyodu üstünden ÇOK TEHLİKELİ LÜTFEN HIZ YAPMAYALIM !!!!!

Elektronik km saatimi alsam analogmu bilemedim sizce nasıl bişey olsun arkadaşlar ? bütçem en fazla 30 TL

• Düzde 49 km/s.
    Yokuş aşağıya 68km/s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 19 Ağustos 2013; 0:40:06 >
  • 47 km/h düz yolda fx 7.5

• Yalnız gerçekten de hız arttıkça rüzgarda artıyor.Form tutunca tekrar deneyeceğim inşaallah.Tahminen düz yolda 60 lar rahat görünür.Elbette rüzgarın durumuna da bağlı.Yokuş aşağı hele ki dikse hiç denemem bile çok sakat oluyor.

• Kawasaki Orion ,
    1 haftadır her sabah kullanıyorum
    Ölçümleri ve sürüş kaydımı STRAVA ile telefonda tutuyorum.

Şuana kadar hep Antalya Konyaaltı sahilinde sürdüm.
    Düz yolda Max 44 km , ortalamada hız da 20 km/saat görebildim.
  • burdur da grup halinde her pazar 80 km civarında geziler yapıyoruz, 18.08.2013 tarihinde büğdüz köyü tarafına gittik. baya dik ve düz sayılabilecek bir yerden sallandık, ben 66 km civarı gördüm (frenlerim aşırı kötüydü o nedenle kendimi riske atmadım) başka bir arkadaşım 75 km ye kadar çıktığını söyledi. bu arada bisikletlerimiz normal bir bisiklet. 50-55 km hızlardan sonra gözlerden yaş gelmeye başlıyor zaten, 65 km den sonra pedallar boşa dönüyor, bu noktadan sonra tek yapmak gerek güzelce kapanarak rüzgar direncinden kurtulmak.
  • düz yol mu yokuş mu derler adama

düz yolda 50nin biraz üstüne çıkıyorum 55 i gördüm anlık sprintlerde yokuş pek inmem hızlıda inmem yazmam saçma olur hele yol bisikletine geçsem güzel olucak
  • bianchi speed 4000 ile düz yolda 36 km/h yaptım. telefonda strava ile ölçtüm. 16 kg bisiklet ve maşa çok yumuşak. biraz kodisyon yapınca 40 görürüm gibi geliyor. yokuşlarda ise fazla hızlanmıyorum kaskım yok henüz. max 46.7 yaptım temkinli gidiyorum.
  • Devir ne kadar değişmiş, herkeste km göstergesi var..

17-18 sene önce bisiklete binerdim.. Balmumcudan beşiktaşa doğru 18. viteste pedal boşalırdı.. Kaç km hızla gittiğimi bilmiyorum..

Gençlik işte.. Şimdiki aklım olsa o hızın yarısını bile yapmam.. Allah korumuş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 inch ince lastikli bisikletimle nakkastepe yokusundan inerken 68 km duz yolda caddebostan sahil bosken 42 km

• bu sabah çamlıca yokuşundan inerken o kadar hızlıydım ki bi ara Azrail a.s ı görür gibi oldum. taksinin camından sekip çevreyolu na doğru 100m uçacaktım neredeyse. kask da yok hala Allah koruyor işte demek var daha ecelimize

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.