arkadaşlar bir sorum olacak sizlere,uydudan biss key leri kendi güncelleyen biss key li kanalları açan uydu alıcılarınada biss key girmek gerekiyormu? örnek verecek olursak galatasarayın fenerin maçlarını az tv , idaman tv gibi kanalarda izlemek istediğimde uydu alıcım bunu açacak mı yada açar mı? şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: twitergit
merhabalar,
arkadaşlar bir sorum olacak sizlere,uydudan biss key leri kendi güncelleyen biss key li kanalları açan uydu alıcılarınada biss key girmek gerekiyormu? örnek verecek olursak galatasarayın fenerin maçlarını az tv , idaman tv gibi kanalarda izlemek istediğimde uydu alıcım bunu açacak mı yada açar mı? şimdiden teşekkürler...
Mesela İdman Tv'nin Biss şifresi cihazda kayıtlı ise İdman Tv'nin yayınladığı Biss şifreli maç yayınlarını seyredebilirsiniz. Eğer İdman Tv'nin Biss şifresi kayıtlı değilse ve kanalı seyretmek istiyorsanız, kanalın Biss şifresini cihazın Biss menüsüne kayıt etmeniz gerekir.
Diğer bir ifade ile kanalın Biss şifresi uydu alıcısında kayıtlıysa yayını seyredebilirsiniz, kayıtlı değilse seyredemezsiniz, Biss şifresi kayıtlı olmayan bir kanalı seyretmek içinse Biss şifreyi uydu alıcısına sonradan eklemeniz gerekir.
otomatik çözüyor yazıyor kutusunda otomatik biss ve sirius desteği yazıyordu kutusunda.adam açar dedi diye gel bağlat dedim ama aklımda soru işareti kaldı.olmadı salı günkü maçlarda deneyecez artık..
Bende bir soru sormak istiyorum hiremco mini plus cihaz aldım apartmanda merkezi sistem çanak var idman tv ve az tv çalışmıyor çözüm ne olur acaba yoksa bir elektronikçiye götürsekmi?
quote:
Orijinalden alıntı: mitralyoz66
Bende bir soru sormak istiyorum hiremco mini plus cihaz aldım apartmanda merkezi sistem çanak var idman tv ve az tv çalışmıyor çözüm ne olur acaba yoksa bir elektronikçiye götürsekmi?
dostum uydudan güncelleme yokmudur varsa lütfen uydudan güncelleyin bissler yazılım içinde olacaktır....Eğer bulamazsan internetten uydunun yazılımının güncelini ara rs232 ile atmaya çalış....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme