Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır İlk dört damacana 1'er tl.Az önce iki damacana söyledim 1'er tl'den toplam 2tl çekti karttan.Gelince Editlerim.
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz şartlar nerede? Aşağıdaki kampanya bilgisinde hiç bir şey yazmıyor.

https://twitter.com/MasterCard_TR/status/742261198805184512
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış anlamışsınız, hatta sepete 4 tane ekleyin 4 tlye düşecek ödeme ekranında yani yanlış yok ilk 4 su 1 tlden alabilirsiniz fakat evinde 4 tane boş damacana yoksa 4 tane sipariş ederseniz damacana depozito ücreti ödemek durumunda kalırsınız.
  • Bende kampanya gözükmüyor. Buna rağmen kart ekleyip denedim maalesef düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Hayır İlk dört damacana 1'er tl.Az önce iki damacana söyledim 1'er tl'den toplam 2tl çekti karttan.Gelince Editlerim.

Ben 1 adet söyledim 8 çektiler. Aradım sonra 7 TL iade olacak dediler.
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    ben telefon numarımı girip gelen şifreyi girdiğimde kartım otomatik eklenmişti.
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    sizin durum ne oldu geldimi siparişler depozito istediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asemihc

sizin durum ne oldu geldimi siparişler depozito istediler mi?

5 tl depozito odedim ama 19 litrelige cam sise 30 tl imiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    20 dakika sonra sular geldi.Herhangi bir ücret istemediler.2 damacana su 2 tl'ye gelmiş oldu.Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Not:Ödeme yöntemi olarak masterpass gözükmüyor.Kredi kartı ile ödemeyi seçtiğiniz anda masterpass ile ödeme devreye giriyor.Yani MasterCard olması şart.
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    üstte bir kişi visa olsada olur diyordu ama illa master card mı lazım
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Masterpass'a visa eklenebiliyor.Ama ödeme masterpass üyeliği ile yapılmıyor.Kredi kartı bilgilerini(MasterCard) girdiğiniz zaman masterpass devreye giriyor.Vısa'da olur mu bilmiyorum
  • Bkm ile ödemeye kalktım 9 lira çekti sonra iptal ettim kartı ekleyip ödedim öyle 1 TL ye düştü. Damla söyledim. Korusu çalışma saatleri dışındaymis. Denemek için alıyorum. Damla nasıldır beğenmezsek korusu iyi diyorlar onla değiştiririz. Birde depozito ücreti ne kadar damlanın bilen var mıdır?

• Bende verdim.Eleman bilmiyordu merkezi aradı 1 tl ye aldık.Sağolun

• Bende 1 tl ye almış oldum. MasterCard kredi kartı ekleyince fiyat otomatik 1 tl ye düşüyor. Damacana değişiminden para almadılar. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• ing bonus kartım var, sanal kart eklemeye çalıştım "Bankanız tek kullanımlık şifre servisini sağlamadığı için işlem yapamıyoruz. Lütfen başka bankaya ait bir kart ile tekrar deneyiniz." uyarısı çıktı..
  • Ucuz diye sağlığımızdan olmayalımda

• sagliginizdan olacak bir durum yok zamaninda bitaksi nasil 1 tlye 30liralik yere goturduyse 1suda tanitim amacli boyle bir kampanya yapiyor su firmalari yine parasini aliyor bi su mastercard sponsorlugunsa reklam yapiyor hem de en masrafsiz ve en etkili yontemle agizdan1 yayiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 18 Haziran 2016; 1:34:52 >
  • Kampanyalarım bölümünde görünüyor mu yoksa ödeme sistemini girince mi para düşüyor?
  • Sanal kartimin limiti 1 tl yapip siparisi yarina verdim kampanya bittikten sonra kk bilgilerini nasil silebiliriz uygulamadan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

@Holy1903 @2artı8

saka su kullaniyorum normalde. bisu nun ilk 2 damacana 1 tl kampanyasi icin hayat su dan siparis verdim. bayi benden 3 tl aldı saka suyun damacanasını verdiğim için. kârımı 3 tl düşürdü alçak hayat su bayisi.

bkm kampanyasından bende yararlandım. bisu bayilere bunu bildirmiyor. bayiler bu olaydan bihaber. benzer durumu bende yaşadım eleman benden 8 lira su parası + 3 lira depozito parası istedi.
    olayı son anda farkettim ve durumu anlatarak çözdüm.

sizin yapmanız gereken ise bisu müşteri hizmetlerini arayın durumu bildirin. onlar zaten baskı uyguluyorlar firmaya ve geri gelip size iade ederler paranızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 18 Haziran 2016; 3:33:08 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.