Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

@Holy1903 @2artı8

saka su kullaniyorum normalde. bisu nun ilk 2 damacana 1 tl kampanyasi icin hayat su dan siparis verdim. bayi benden 3 tl aldı saka suyun damacanasını verdiğim için. kârımı 3 tl düşürdü alçak hayat su bayisi.

bkm kampanyasından bende yararlandım. bisu bayilere bunu bildirmiyor. bayiler bu olaydan bihaber. benzer durumu bende yaşadım eleman benden 8 lira su parası + 3 lira depozito parası istedi.
    olayı son anda farkettim ve durumu anlatarak çözdüm.

sizin yapmanız gereken ise bisu müşteri hizmetlerini arayın durumu bildirin. onlar zaten baskı uyguluyorlar firmaya ve geri gelip size iade ederler paranızı.

hocam benden o 3 tl yi alalı 15 gün oldu. bi de saka su ya geri döndüm 2 damacanayı sipariş ettikten sonra. hayat suyun kalkıp 3 tl yi bana iade edeceklerini sanmıyorum ama yine de cevabınız içi teşekkürler.

• Kampanya çok güzelmis. Ama şeyi merak ediyorum 4 su siparişi versem, damacanaların depositosunu ödesem, sular bitince damacanaları iade edip depozitosunu alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 18 Haziran 2016; 11:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı soru benim kafamdada var

• 16 lira aldi iki hayat su icin masterpass ile odedim. Bankadan kontrol ettim orada da 16. Neyi yanlis yapiyorum

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu bende dusundum arayip sorsakmi ki

• Dün akşam 17:58 de verdiğim 4 adet hayat su siparişi bugün 11:00 de geldi. İftara doğru gelmeyince BİRSU uygulamasının müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım fakat hizmet dışıydılar hayat su şubesini aradım açan kişi ilk önce çıktı gelecek dedi sonra yine gelmeyince tekrar aradım geldim sizin sokağı bulamadım yalanını söyledi (bugün gelen adama annem sormuş patron başka sipariş olmayınca göndermek istemedi demiş). Herneyse biraz zahmetli olsada 4 liraya 4 adet su almış oldum fakat daha çok uğraşmaları lazım bu şekilde asla kullanılabilecek bir uygulama değil.
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    Ben aradım depozito ücreti 8 tl imiş du bitince iade ediyormusunuz dedim. Evet dediler. Bir de siz teyit eder misiniz?

Damlanin 5 tl bende arayip teyir edeyim

• Bende 2 boş şişe var 4 tane istesem 2 tanede depozito parası isterler mi? uygulamadan test ettim 4 lira gözüküyo kredi kartını ekleyince.
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    1 bayi 8 tl diyor 1 bayi 10 tl diyor. Direk çuvalladılar daha satın almadan.(korusu)

• Hayat Su'da damacana yoksa işleyiş nasıl oluyor acaba? Depozito kaç tl bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 18 Haziran 2016; 12:43:12 >
  • Gece siparisi olusturdum oglen 12 icin az once geldi bi su ile odedik dedim tamam dedi daha oncede bi su ile almistim sorun cikarmadi hayat su 3 hakkim daha var sizler niye hemen almak istiyorsunuz ki temmuz 13 kadar suresi var bittikce alirsiniz depozito parasida vermemis olursunuz
    Ayni adrese.1 kampanya sarti olmasa baska hesaptan daha alirdim kampanya super

• kampanyanın linki yok mu ?
    ödeme ekranında 1tl falan görünmüyor ?
    bkm express kampanyasında 1tl görünüyordu. ??
  • aynı adrese bir kampanya şartını kim nasıl anlayacak ki?
  • Sonucta hesap bilgilerimiz onlarda anlasilir ise ucreti bankadan alabilirler boyle bir sart sadece ayni kart icin olur hep ama bu sefer adreside belirttikleri icin denemeye gerek yok ki yine yeni bir kampanya yaparlar 1.ay icerisinde 2.kampanya

• Sipariş verdim ben yoktum elemandan almış para, aradım haberimiz yoktu birdahaki suyu ücretsiz getiririz dedi

Komurlukte 7 yillik hayat damacana buldum korudan siparis verdim. 18 dakika geldi

• Haber veren arkadaşa teşekürler. Kampanya çıkmayan arkadaşlar farklı telefon numarasi ile deneyin çıkıyor. Sanal Kart ile ödeme yapin.

• damacanası en uygun olan firma hangisi ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamadaki kart bilgilerini nasıl sileriz arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.