Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android play store ve Iphone market Bisu uygulamasini indirin ilk 4 damacana masterpass ile odeme ile 1tlye geliyor siparis verdim su geldi damacananiz varsa ucretsiz degisiyor bilginize.

Not: Bisu bkmexpress kampanyasından faydalananlar tekrar 1tl den sipariş edebilmek için , yeni üyelik açması gerektiği belirtildi , bildiren arkadaş teşekkürler, ayrıca ben sadece mastercard zannediyordum çünkü telefon numaramı yazınca direkt kartımı ekledi ben yüklemeden velhasıl kelam visa ve diğer kartlarınızla masterpass'e ekleme yaparak ödeme yaparsanız size de 1tl
    kötü niyetim yoktu sitem eden arkadaşlara bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 24 Haziran 2016; 15:41:04 >

• Marka?
  • Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt
    hayat su ve korusu kampanyaya dahil diger markalari da siparis edebiliyorsunuz fakat fiyat 1tl degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 17 Haziran 2016; 0:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asemihc

hayat su ve korusu kampanyaya dahil diger markalari da siparis edebiliyorsunuz fakat fiyat 1tl degil
    Bende kampanya çıkmıyor. Daha önce BKM kampanyasına katıldım halen BKM ile ay sonuna kadar bir tane daha alma hakkım var. Acaba o yüzden mi çıkmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Bende kampanya çıkmıyor. Daha önce BKM kampanyasına katıldım halen BKM ile ay sonuna kadar bir tane daha alma hakkım var. Acaba o yüzden mi çıkmıyor?

Alıntıları Göster
    sadece istanbul diye biliyorum
  • İstanbul ankara da gecerli
  • Sadece Ankara ve İstanbul
  • Aldım 1su tşler arkadaşım
  • Ödemeyi nasıl yapacagiz,ayrıca saka siparis etsek normal fiyat mi oluyor
  • Masterpass in mastercard dan farkı nedir?
  • cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Masterpass ödeme aracı yani BKM gibi düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTI-

Masterpass ödeme aracı yani BKM gibi düşün.
    masterpass olan yardımcı olabilir mi ?
    bende nuvo ve enpara var, masterpass kabul etmiyor.kredi kartı istiyor
  • Aldım teşekkürler
  • Saolun damla cam şişe aldım 4 tane damacanam yoktu para vermemek için cam aldım
    Edit:15 lt Cam Damacana Depozito 25,00 Tl
    İlk Alım Maliyeti 34,00 Tl
    Böyle birşey buldum yarın 100 lira isterlerse yakarim orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrabold -- 16 Haziran 2016; 21:34:30 >
  • Birşey daha sorayım size. Masterpass e girerken bankanızın yolladığı şifreyi girin dedi girdim şimdi ödeme kısmında kredi kartının ilk ve son rakamları gözüküyor ortası yıldızlı benim öyle bir kredi kartım yok. Kendim eklemedim. Bilgisi olan var mı?
  • Hocam damacanası olmayana ne kadara geliyor. Cam şişe olayı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengineer06

Birşey daha sorayım size. Masterpass e girerken bankanızın yolladığı şifreyi girin dedi girdim şimdi ödeme kısmında kredi kartının ilk ve son rakamları gözüküyor ortası yıldızlı benim öyle bir kredi kartım yok. Kendim eklemedim. Bilgisi olan var mı?
    eski üye aboneliklerde de kampanya geçerli mi arkadaslar
  • cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    telefon numarani ekleyince benimde direkt yapikredi master kartimi ekledi ben de sasirmistim muhtemel kullanmadiginiz bir masterkartiniz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asemihc

telefon numarani ekleyince benimde direkt yapikredi master kartimi ekledi ben de sasirmistim muhtemel kullanmadiginiz bir masterkartiniz olabilir.
    Bende halen 2 damacana su siparişi için geçerli görünüyor kampanya. Ayrıca bu kampanya yalnızca damacana sularda geçerliydi, şişe sularda geçmiyor demişti müşteri temsilcisi.
  • Indirim uygulandı diyip normal fiyat çekiyor dikkat edin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.