Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stouuiop

kampanya 25.07.2016'ya kadar devam ediyor

Son 1 hakkim kalmisti uzatilmasi iyi oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Bkm den toplam 4 tane aldım bundan 4 tane aldım yarın sabah gelecek inşallah 2 tane daha sonra 2 tane daha alırsam işlem tamamlanmış olur

Daha once BKM den faydalananlar bundan faydalanabiliyor mu?

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    Evet faydalandım bugun son gün diye aldım bende evde 3 şişe su var dolu dolu :-)

• Bugün 2 Aytaç daha aldım. Yine 1 koli pet şu getirmişler

• 2 damacana daha alındı

• toplam 6 damacana aldım larşı komşuyle anlaştım 4 ü bitti sonra onun eve sipariş geçtim uzaması çok iyi oldu yoksa ne yapardık 1 liraya su almayanı dövüyorlar sağol BİSU
  • Bisu'da bir sıkıntı mı var şu an? Bende hiçbir firma gözükmüyor listede.
  • aynı kapı noya farklı bir tel ve kişi üzerinden siparişte sorun yaşayan var mı? illa komşuya mı söyleyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

aynı kapı noya farklı bir tel ve kişi üzerinden siparişte sorun yaşayan var mı? illa komşuya mı söyleyeceğiz?

Bizim komşular da anlamaz olayı. Farklı kart, farklı tel, farklı isim sıkıntı olur mu?

• Ver siparişi farklı isimle yeni taşımdım dersim

• quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Bisu'da bir sıkıntı mı var şu an? Bende hiçbir firma gözükmüyor listede.

bende de gorunmuyor

• Merhabalar

Evinizde , İş yerinizde sağlıklı içme suyunuzu kendiniz sağlıklı ve ekonomik üretin .

Mineral su arıtma sistemleri olarak

Ev, İşyeri ,Ofis,Kurs,Yemekhane Gibi her türlü ihtiyaç için su arıtma cihazı bulunmaktadır.

Mineral, Alkalin ve Detox filtre içerir. Yüksek oranda mineralli ve 8.5 pH seviyesinde su sağlar. Elektrik gerektirmez.

Tecflo Su Arıtma cihazı Açık kasa veya Kapalı kasa modeli makinamız Mineral, Alkalin ve Detox teknolojilerini içerir.

Toplam 8 aşama filtre içeren su arıtma cihazı ters ozmos teknolojisi sayesinde mümkün olan en değerli ve sağlıklı suyu

elde etmenizi sağlar.

Cihazlarımız 1. sınıf malzeme ve filtre grubundan oluşmaktadır.

2 yıl resmi garantili ve 10 yıl yedek parça ve Teknik servis garantisi altındadır..

İstanbul içi ücretsiz Deneme imkanı ile Önce Kullanın , Memnun kalırsanız satın alın

www.mineralsuaritma.com

0216 523 48 85

0507 992 19 41 BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara)
     BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara)
     BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara)

• Bugün suyu getiren adama siparişi bisu dan verdim dedim. Adam bisu daha getireyim dedi geri döndü. İsim biraz yanlış seçilmiş
  • serser12 S kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ediyor mu Ödeme ekranına kadar geliyorum hala fiyat aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kampanyadan 4 adet almıştım 1 TL'ye. Şimdi 5 TL Hopi paracık verdi. Toplamda 10 TL veriyor.http://www.sondakika.com/haber/haber-hopi-liler-bisu-dan-10-paracik-kazaniyor-8643953/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser12 -- 3 Ağustos 2016; 21:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Eski kampanyadan 4 adet almıştım 1 TL'ye. Şimdi 5 TL Hopi paracık verdi. Toplamda 10 TL veriyor.http://www.sondakika.com/haber/haber-hopi-liler-bisu-dan-10-paracik-kazaniyor-8643953/

az önce sipariş geçtim hopiye tıkladım hopi eşleştirildi dedi paracık gelmedi siz hangi adımları uyguladınız?
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Hopi uygulamasini kurdum. BiSu uygulamasinda eslestir dedim. Siparisi verir vermez geldi bana. Hatta simdi yine verdim 1 paracik daha verdi. Hopi uygulamasinda dolasirken bir balon cikti 2 de oradan verdi. Su da aliniyor heralde hopi paracikla 10 olsun deniycem.

• başka kampanyalarla birleşmez diyor ondanmı alamadık paracık? aoc elmacık damacana aldık aynen dediklerin gibi yapmıştım eşleşmeden sonra hopi kimliğimi girmek gerek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasac -- 9 Ağustos 2016; 8:21:56 >
  • Arkadaslar var mi bu aralar kanpanya su ile alakali ??

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.