Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sıkıntı yok. not kısmınada ücretsiz damacana değişecek yazmıştım.
  • Merhabalar enpara karti masterpass'a eklemeye calisiyorum 3d odeme sayfasina geliyorum 1czk odeme istiyor ama bir turlu onaylanmiyor.yardimci olabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde iki adet eski damacana vardı. Hayat ve korudan sipariş verdim. Hayat su damacana eski diye kabul etmeyip 3 lira istedi. Koru damacanayı kabul etti fakat su için 1 lira ücret istedi. İkisine de 5 kuruş vermeden aldım suları tabi😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 2 adet korusu sipariş ettim. 2 adet boş damacana da vardı.. siparişi vereli 1 saat geçmişti ki kapı çaldı, su geldi. sadece 1 adet getirmiş sucu. iyi de ben 2 tane istedim dedim, bilgim yok bize adet sayısı söylenmedi dedi. uygulama üzerinden siparişi gösterdim, doğrudur ama bir şey yapamam ki dedi. e getir abi işte dedim, arabada 1 tane daha su var ve onu da başka bir yere teslim edeceğim, zaten mesaimiz bitti dedi. e yarın getir dedim, gak guk etti. verdiği cevapların hepsinde gözlerini kaçıra kaçıra konuşuyordu. vermek istemiyordu ve yalan konuşuyordu yani belliydi. daha önce bu bayinin başka bir korusu kampanyasından yararlandığımda benzer şeyler olmuştu, hazırlıklıydım aksiliğe yani.. bisu'yu aradım, durumu anlattım. yetkili isterseniz birini iptal edeyim veya yarın getirsinler dedi. ben de iptal etmelerini istedim. yansıması biraz gecikebilir ama mutlaka hakkınız geri verilir dedi, teşekkür ettim.. sucuya da hadi işin gücün rast gitsin dedim, uğurladım kendisini.. diğer 3 sudaki şansımı hayat su'dan yana kullanmayı deneyeceğim..

• ben de dün 19:00'a bir adet kampanya kapsamında KORUSU istedim. adamlar bırak kapıya gelip homurdanmayı, hiç gelmediler bisu'ya gelmedi butonuna tıklıyorum. yoğunluktan dolayı 90 dk içinde gelir falan filan yazıyor. ee 90 dk bekledim iftarı yaptık. bu sefer de BİSU denen sistemin de müşteri hizmetlerinin görüşme saati geçmiş. 1 liralık su almak için kazık bakkaldan 2 tane 5litre suyu 1,75x2=3,50tl'den almak zorunda kaldım. yani nereden bakarsanız bakın kampanya boyunca ödeyeceğim parayı bakkala verdim zaten :D

onu geçtim sabah arıyorum... sonunda korusu denen kamiller suyu gönderdi. adam gelmiş para bekliyor. ulan ödedim diyorum. "nereye ödedin ki o paraya nereye gidiyor acebaaa" diyip duruyor. yahu ara diyorum bayiini sor oradaki adama.. "yokta yani o para nereye gitmiş olabilir internetten nasıl ödeniyormuş" diyor hala.

abi sabah sabah orucum bozulacaktı. tövbe yani eğer şu kampanya olmasa o bayiden su değil kanalizasyon için altyapı bile alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears0fDevil -- 22 Haziran 2016; 15:39:18 >

• 2. Siparisimi dun aksamdan verdim saatinden once geldi hayat su ve sorunsuz suyu teslim etti sizlere yaninda 0.5 yada 0.33 luk su hediye geliyormu aytacta vardi ama hayatta yok gelse super olurdu

• Ortalama kac dakkada geliyor arkadaslar bir saat oldu gelen giden yok arasam mi ki

• en uygun boş damacana galiba damlada 5tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

en uygun boş damacana galiba damlada 5tl

ben aradım 10 tl dediler
  • cagatay48 C kullanıcısına yanıt
    Siparişlerim den gelmedi butonunu tıklayacakmışsınız 1 saat içinde. Bu durumda bisu arayıp öğrenip dönüş yaparmış. Bana öyle Dedi. 20 dk ya geldi. Hafta içi Ankara korusu

• Hayat sudan çaktım 2 tane ...eleman geldi bıraktı gitti hiç sorun olmadı. Hatunun telefondan söyledim bu sefer 1 tl çıksın diye. Benimki 9.75 gösteriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxplanck -- 22 Haziran 2016; 21:18:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kart numarasıyla farkli telefona uygulamayi yuklesek acaba kabul ediliyor mu deneyen olsu mu hiç

• Birinciyi söylemiştim, onda sanal kartta 10 lira civarı bakiye olması gerekiyordu. Şimdi sanal kart bakiyesini 1 lira yaptım, sorun olmadan sipariş verdim.

Müthiş bir kampanya
  • ben daha sipariş vermedim ama seçeneklerde damla suda masterpas logosu çıkıyor ve 9,5 fiyat gösteriyor.farklı marka su çıksa hayat koru felan bunu nasıl yapacağız
    galiba ev adresine göre markaları bayileri gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

ben daha sipariş vermedim ama seçeneklerde damla suda masterpas logosu çıkıyor ve 9,5 fiyat gösteriyor.farklı marka su çıksa hayat koru felan bunu nasıl yapacağız
    galiba ev adresine göre markaları bayileri gösteriyor

Bulunduğunuz yere göre değişiyor. Bende 4 tane su markasında çıkıyor Masterpass.
  • arkadaşlar şimdi evde boş damacana falan yok ne kadar vermemiz gerekiyor toplam 19 tl için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

arkadaşlar şimdi evde boş damacana falan yok ne kadar vermemiz gerekiyor toplam 19 tl için

Firmaya göre değişir. Ortalama 10 lira civarı. Sipariş vermeden önce arayıp vereceğiniz yere sorun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

arkadaşlar şimdi evde boş damacana falan yok ne kadar vermemiz gerekiyor toplam 19 tl için

Damla su 5tl aldı ankara.sonra korusu alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara mamakta korusu aldım, evde aoç elmacık vardı. Sorunsuz değiştiler. masterpass'ı işbank visa sanal kart ile yaptım.
  • vassaf V kullanıcısına yanıt
    Sanal kartı Master pass a kayıt edip öyle mı siparış verdiniz.yoksa direk sipariş ekranından mı bilgileri girdiniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.