Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir1983

Sanal kartı Master pass a kayıt edip öyle mı siparış verdiniz.yoksa direk sipariş ekranından mı bilgileri girdiniz.

sipariş ekranindan kredikarti ile odeme secince tamamdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkst

quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

Sanal kartı Master pass a kayıt edip öyle mı siparış verdiniz.yoksa direk sipariş ekranından mı bilgileri girdiniz.

sipariş ekranindan kredikarti ile odeme secince tamamdir

bende sipariş ekranında ödemeyi kredikartı seçiyorum oluşturduğum sanal kartın numarasını giriyorum ama son kullanma tarihi yanlış diye hata veriyor.
    master pass a uye olmak gerekiyor mu bilmiyorum ama ben üye olmak istemiyorum ne gerek var kart bilgilerimi oraya saklayım.dolayısıyla sipariş veremedim.
  • Esenlerde ki elaman 2 siğarişte pess etti, evde yoktum, eşime abla kalanları da vereyim 3 cü. 4 cü suyu, yüzyıla gelmek çokl zor oluyo demiş, hayat suyun elamanı , 3 ü. 4 ü saka dan vereyim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    sanal kart oluşturup oyle deneyin,kayit etsede sorun olmaz,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damacanalar genelde 19 litre. Bunun bir sebebi var mı acaba?

• Aslında 5 galon bu da yaklaşık 19 litre yapıyor.Tam 19 litre değil yani "18,9270589" litre.

@avantis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 26 Haziran 2016; 3:23:56 >
  • Ayni sanal kart ile ayri hesaplardan kampanyadan faydalanan varmi ayri kartmi olmali her hesapta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 28 Haziran 2016; 1:58:44 >
  • Bugün 3. Siparişi vermek istedim ama indirim düşmedi.

• ilk siparişimi verdim tamam
  • Daha 2 ci siparişi verebildik
    En azından damacanın parası çıktı
    10 tl damacana parası verdik

• Kendi hesabımdan 4 tane aldım. Diğer hesaptan da 2 tane daha alacağız bir sıkıntı yok. Korusu en iyisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

arkadaşlar şimdi evde boş damacana falan yok ne kadar vermemiz gerekiyor toplam 19 tl için

Hocam ne yapcan boş damacanayı?
    Pratik çözüm:
    4 tane 5 lt lik boş su şişesi veya 2 tane 10 lt lik boş su şişesini kapının arkasında beklet,
    sucu geldi, damacanayı al içeri, bir dk. boşunu getireyim de.
    hemen aç, boş şişelere aktar,
    getirdiği damacanayı geri iade et.
    2 dk sürmez hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aropiko

Siparişlerim den gelmedi butonunu tıklayacakmışsınız 1 saat içinde. Bu durumda bisu arayıp öğrenip dönüş yaparmış. Bana öyle Dedi. 20 dk ya geldi. Hafta içi Ankara korusu

hocam bu korusu hayattan daha mı iyi? herkes koru almış,
    ben de hayat istemiştim. sorunsuz geldi, damacana değişimi de sorunsuz yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Siparişlerim den gelmedi butonunu tıklayacakmışsınız 1 saat içinde. Bu durumda bisu arayıp öğrenip dönüş yaparmış. Bana öyle Dedi. 20 dk ya geldi. Hafta içi Ankara korusu

kalite farkı nasıl bilmiyorum.Hayatta değişim ücreti var bide fransız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

kalite farkı nasıl bilmiyorum.Hayatta değişim ücreti var bide fransız.

değişim ücreti istemedi Hayat. Hatta piyasada olmayan bir markanın damacanası vardı onu verdim.

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Bende hala indirim düşmüyor, MH yi aradım onlarda çözüm üretemiyor. Sadece ben mi bu problemi yaşıyorum?
  • Az önce 3.kez 1 TL'ye aldım. Kaldı 1 :)
  • Ayni adrese farkli telefon no ile 2. Defa 4 siparisi verebilen varmi ve kredi arti aynimi ????

• Farklı kullanıcı ve kredi kartıyla aynı adrese Koru dan sipariş verdim. 3 tane almıştım önceden diğer hesabımla, bu sefer getirmeyiz aynı adres dediler biz arayınca. Ya arkadaş farklı farklı kişiler dedik, biz getirdik evde yoktunuz Dedi. Sonra da iptal etmişler siparişi. Bugün yine başkasından deneyecez bakalım.

• aynı adrese 8 tane sipariş çektim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.