Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@boombip 8 siparismi :) 2. Siparise raziyim :) ktedi karti farklimiydi peki hepsinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

Demekki sorun oluyor @aropiko

@boombip 8 siparismi :) 2. Siparise raziyim :) ktedi karti farklimiydi peki hepsinde ?

şimdi bizim sucuya sordum. 2 siparişi iptal etmişler. toplam 6 sipariş çektim. sucunun defterine 6 tane su yazdırdım. getirdikçe bizim kayıttan düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

Demekki sorun oluyor @aropiko

şimdi bizim sucuya sordum. 2 siparişi iptal etmişler. toplam 6 sipariş çektim. sucunun defterine 6 tane su yazdırdım. getirdikçe bizim kayıttan düşüyor

Siz anlasmissiniz sucuyla :) ayni kredi karti ilemi yaptiniz 4 su hakkimi bitirdim yarin ona gore yeni hesap ile deniyeyim sanal kart kullaniyorum ayri bir kart kullanmak istemiyorum icim rahat alisveris bitince kapiyorum

• BKM kampanyasından 2 adet su ile yararlanmıştım fakat bugün denediğimde uygulamayı güncelledikten sonra yine 1 TL'den verdi BKM kampanyası kapsamında. Etti 3, anlamadım bu işten bir şey.
  • Diğer kampanyadan 2 tane 1 TL'den sipariş geçmiştim, telefonu formatlamışken bir daha deneyeyim dedim ve bu kampanyaya da başka telefon numarası ile katıldım. Aytaç'a geçtim şimdi, maksimum 1 tane daha sipariş geçerim. Normalde damacanası 6 TL'den Fındık SU kullanıyordum. 20 TL cepte kalacak 4 Damacana siparişinde, güzel oldu
  • Garanti bonus ile 4 sipariş aldım. ing pegasus ile de alabilirmiyim acaba?
  • Siparis vermeye calisiyorum ama masterpass olan sadece hayatsu var onu seciyorum odeme ama nakit olarak geliyor degistiremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Visa oluyor dimi? Birisi cevpalayabilir mi

Arkadaşlar enpara olmadı :/ kullanan arkadaşlar hangi kartla kullanıyor nasıl çözebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 1 Temmuz 2016; 18:49:25 >
  • Stickand kullanıcısına yanıt
    Visa evet oluyor.
  • 4 defa hayat su sipariş verdim. Başka bir telefon kullanarak aynı adrese yine hayat su siparişi versem sıkıntı olur mu?

• osiosborn kullanıcısına yanıt
    Ben sormuştum , sıkıntı olur , çünkü her üye sadece 1 kere yararlanabilr, o da yeni üye olma şartıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

4 defa hayat su sipariş verdim. Başka bir telefon kullanarak aynı adrese yine hayat su siparişi versem sıkıntı olur mu?

Denedim oldu 2 hakkim kaldi 2. Siparisimden

• Bankanız tek kullanımlık şifre servisini sağlamadığı için işlem yapamıyoruz. Lütfen başka bankaya ait bir kart ile tekrar deneyiniz.

Bu durumu nasıl aşacagız. Finansbank denedim olmuyor. Türkiye Finans denedim olmuyor. Ne yapacaz anlamadım gitti.
  • guvven kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni sekilde ve fiyat 8.5 olarak gozukuyor ve 1TL olarak gozukmuyor.

• WinKy kullanıcısına yanıt
    Bende de Saka su 7,5tl gözükoyordu
    Sorun masterpass ödeme seçeneği yokmuş
    Hayatsu düşüyor

• erdi34i E kullanıcısına yanıt
    Az once eşimin garantiye ait kartı ile 2 adet hayat su siparişi verebilmeyi başardım. Sanırım Türkiye Finans'ın kartını kabul etmiyormuş. Sorun çözüldü.
  • Ödemeyi gerçekleştirmek için oluşturduğum cepteteb sanal kartına ayrıca 20 kuruş iade gelmiş:D:D neden niçin bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid.van

Ödemeyi gerçekleştirmek için oluşturduğum cepteteb sanal kartına ayrıca 20 kuruş iade gelmiş:D:D neden niçin bilmiyorum

Yemeksepeti altyapisi üzerinden gidiyorsa sipariş bu yüzden iade gelmis olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik diyor bi sıkıntı çıkarmazlar değil mi karttan hep para kesilmesini birde sanal kartım yok

• Hayat su da en dandik su diğerleri de düşmüyor zaten

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.