Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Visa kredi kartıyla indirimden faydalanan var mı acaba?
  • crazcan kullanıcısına yanıt
    Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece hayat suda masterpass ödeme yöntemi çıkıyor. Sizde de öyle mi?
  • crazcan kullanıcısına yanıt
    Bölgeye bağlı bende korusu,hayat su,damla'da çıktı.
  • Tesekkurler, 1 tane aldim

• Benden 2. siparişe işlem başarısız dedi ama baktığımda 1tl çekilmiş gözüküyor 2. siparişde gözükmüyor yarın su gelmezse arayıp iade isteyeceğim

• Master card olmasina gerek yok. Bilmeden yazmayalim Bence

• Benim para iadesi dün geldi güzel fırsat.
  • Teşekkürler 1 tl'den 19 Lt damacana su aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxplanck

quote:

Orijinalden alıntı: karasac

ekranda hala 8 tl yazıyor 1 tl ye düşmüyor bkm kampanyasına katılmıştım ondan mı?

Aynen bende katılmıştım bende de düşmüyor

Bende de oyle oldu , farklı telefon numarasi ile kayıt oldum çıktı kampanya. 2 damacana bitti bile

• Beyler dün ios bisu uygulamasına güncelleme geldi fakat bu kampanya bende hiç yazmıyor neden ? Bkm kampanyasından yararlandım ondan mı gözükmüyor acaba?

• Konu eksik açılınca haliyle hatalar da oluyor. Arkadaşlar daha önce bisu uygulamasını hiç indirmemiş yani ilk indiren kişilere masterpass ile 1 TL kampanyası geçerli.
    Ben bkmexpress'ten yararlanmıştım. haliyle kampanya gözükmüyordu. uygulamayı sildim tekrar yüklemekte fayda etmedi. sipariş aşamasında 8 TL görünüyordu.

Sonra 2. bir telefon ile bisu'yu indirdim ve masterpass kampanyası aktif olup gözüktü. ve masterpass'daki kredi kartımı bisuya ekleyince siparişim otomatik olarak 1 TL'ye düştü.
    bu arada masterpass hesabınıza sanalkart tanımlayın işinizi garantiye alın.

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 21 Haziran 2016; 14:35:27 >

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm siparişleri kendi hesabınızdan mı yaptınız? Yani daha once bkm siparişini kendi hesabınızdan yapmıştınız ve baska telefondan bisu uygulamasına daha önce sipariş verdiğiniz hesap ile giriş yapıp abone olduğunuz sucudan mevcut adresinize sipariş verdiniz, suyu 1 TL'ye mi getirdiler?

• bkm siparişimde kendi telefon numaramı kullandım.
    masterpassta da farklı telefon , farklı hat kullandım. ve yeni hesap açtım.

adres isim herşey aynı. bu arada ilk kez kısa sürede siparişim geldi. suyun yanında da hediye olarak 1.5 litrelik pet şişe su verdi hayat su.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bkm siparişimde kendi telefon numaramı kullandım.
    masterpassta da farklı telefon , farklı hat kullandım. ve yeni hesap açtım.

adres isim herşey aynı. bu arada ilk kez kısa sürede siparişim geldi. suyun yanında da hediye olarak 1.5 litrelik pet şişe su verdi hayat su.

Tamamdır hocam teşekkürler.

• Valla fırsat güzel bugün ilk damacanayı aldık ve 2 kez beni BİSU müşteri hizmetleri aradı boş damacana varmı diye ve su geldimi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Konu eksik açılınca haliyle hatalar da oluyor. Arkadaşlar daha önce bisu uygulamasını hiç indirmemiş yani ilk indiren kişilere masterpass ile 1 TL kampanyası geçerli.
    Ben bkmexpress'ten yararlanmıştım. haliyle kampanya gözükmüyordu. uygulamayı sildim tekrar yüklemekte fayda etmedi. sipariş aşamasında 8 TL görünüyordu.

Sonra 2. bir telefon ile bisu'yu indirdim ve masterpass kampanyası aktif olup gözüktü. ve masterpass'daki kredi kartımı bisuya ekleyince siparişim otomatik olarak 1 TL'ye düştü.
    bu arada masterpass hesabınıza sanalkart tanımlayın işinizi garantiye alın.

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara)

bilgilendirme için teşekkürler,
    bu mesaj konu başınada eklense bkm express kullananlar boşuna uğraşmasın,direk yeni hesap açsın.

• Bende bu kampanyadan su siparişi verecektim şu tabloyu görünce vazgeçtim ankarada olduğumdan javsu söyledim 7,75tl ;

http://www.medyafaresi.com/haber/siselerdeki-sular-tehlike-saciyor-hangi-su-daha-saglikli/768411
  • Su fiyatı 8 TL normalde. Sanal karta 1 TL limit tanımladım limit yetersiz uyarısı veriyor 8 TL çekmeye çalıştığı için. Aradım müşteri hizmetlerini detaylı bilgi alıp size donüş yapacağız dendi bakalım.

EDİT : Sadece yeni üyeler yararlanabiliyor dendi. Daha once bkm kampanyasından yararlandığım için bu kampanyadan yararlanılmıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec4nl4r -- 21 Haziran 2016; 18:27:56 >
  • Konu sahibi ne teşekkür ederim..sikintisiz olarak ilk siparişimi teslim aldım..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.