Şimdi Ara

BiSU - 19lt Damacana 1tl (İstanbul ve Ankara) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
20
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kart bilgileri nasıl iptal oluyor bilen varmı. 4 suyu aldıktan sonra iptal edicemde ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

• masterpass müşteri hizmetlerini aradım hesabım bloke olduğu için ama hafta sonu olduğundanmıdır bilemedim 2 gündür ulaşılamıyor :)) Böyle müşteri hizmetleri mi olur ya memur gibi..
  • Ben şiparişi geçtim yarın gelcekmiş kartıda netten alışverişe kapattım en rahatı

• cevap için teşekkürler. benim öyle bi şansım çünkü kredi kartıyla ödeme sadece hayat su da gözüküyor. diğerleri sadece nakit olarak gözüküyor.
  • Valla hem kendi evime hem de başka adrese 1TL den siparişleri verdim. Ücret iadeleri sorunsuz gerçekleşti. Umarım bu şekilde sıkıntı yaşatmadan devam ederler. Yeni kampanyalar bekliyoruz :)
  • İade bgn yapılmış bende

• Hala sunun net bir cevabi yok.
    Hayatsu , damlasu , korusu varsa bölgemde hangisinden su satin aliyim??
    Hangisinin depozitosu düşük?
    Sanal karti kaydetmek istiyordum uyari veriyor bankaniz tek kullanimlik şifreyi desteklemiyor diye.. Boyle bir sorunla karşılasan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

Hala sunun net bir cevabi yok.
    Sanal karti kaydetmek istiyordum uyari veriyor bankaniz tek kullanimlik şifreyi desteklemiyor diye.. Boyle bir sorunla karşılasan oldu mu?

Ben Korusu kullanıyorum, memnunum. Cumartesi de aldım ama henüz iade gerçekleşmedi. Hafta sonu olduğu için gerçekleşmedi dediler, gün içerisinde bekliyorum iade.

Sanal kartta bende de başta uyarı veriyordu, daha sonra uygulamayı kapattım, arka planda da kapattım, tekrar girince kabul etti. Hangi banka?
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    depozito bayi kafasina gore fiyat veriyor sizin siparis verebileceginiz bayileri arayip sormaniz yarariniza olur

• Ya ne depozitosu ne ücret iadesi. Ben bişey anlamadım konuştuklarınızdan. Sipariş verdim daha gelmedi ama benden direk 1 lira çekildi ne iadesi? Ayrıca gelince başka boş damacana vericem ücretsiz yazıyo kampanyaya. Şimdi benden paramı istiycekler depozit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 20 Haziran 2016; 13:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

Ya ne depozitosu ne ücret iadesi. Ben bişey anlamadım konuştuklarınızdan. Sipariş verdim daha gelmedi ama benden direk 1 lira çekildi ne iadesi? Ayrıca gelince başka boş damacana vericem ücretsiz yazıyo kampanyaya. Şimdi benden paramı istiycekler depozit.

Para istemeyecekler. Ödeme sistemini düzeltmişler, sıkıntı vardı.

Yani sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

Ya ne depozitosu ne ücret iadesi. Ben bişey anlamadım konuştuklarınızdan. Sipariş verdim daha gelmedi ama benden direk 1 lira çekildi ne iadesi? Ayrıca gelince başka boş damacana vericem ücretsiz yazıyo kampanyaya. Şimdi benden paramı istiycekler depozit.

Para istemeyecekler. Ödeme sistemini düzeltmişler, sıkıntı vardı.

Yani sorun yok :)

Hocam tşk. Peki bu depozito olayı nasıl. Bende hamidiye damacanası var hayat sudsn aldım masterpass ile. Ücret isterlermi?

• bazi arkadaslarda sistem 9tl cekiyor iade dedikleri o senin damacanan varsa depozito vermeyeceksin analadigim kadariyla elinde damacana var bazi firmalar çakallik yapip farkli firma diye damacana degisim ucreti isterler eger boyle bir durum olursa bisu.com odeme yapmamami söyledi derseniz sorun yasamazsiniz.

• 1 TL kampanyasında damacana değişim ücreti yok. İsterlerse vermeyin.
  • Benden 9.75 aldı iptal ettim siparişi hemen hayat su söylemiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://masterpass.com

yukarıdaki adresten üye girişi yaptıktan sonra aşağıdaki linke tıkladıktan sonra

https://www.masterpassturkiye.com/ListCard.aspx?

ve kartınızın altındaki X işaretine basarak kartınızı kaldırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

Hala sunun net bir cevabi yok.

Ben Korusu kullanıyorum, memnunum. Cumartesi de aldım ama henüz iade gerçekleşmedi. Hafta sonu olduğu için gerçekleşmedi dediler, gün içerisinde bekliyorum iade.

Sanal kartta bende de başta uyarı veriyordu, daha sonra uygulamayı kapattım, arka planda da kapattım, tekrar girince kabul etti. Hangi banka?

Halkbank hocam:) vakifla hallettim simdi eklemeyi. Ama depozito isini bir netlestirebilsem hangisi daha uygunsa ondan alacağım

• ekranda hala 8 tl yazıyor 1 tl ye düşmüyor bkm kampanyasına katılmıştım ondan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

ekranda hala 8 tl yazıyor 1 tl ye düşmüyor bkm kampanyasına katılmıştım ondan mı?

Aynen bende katılmıştım bende de düşmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.