Şimdi Ara

Bitcoin 2025 sonu ve 2026 başı için sizce ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce ne olur? Trump ve Elon Musk yakınlaşması yüzünden hedefler hedef fiyatlar genelde 1 yıllık vadede 200-300 bin dolar arasını gösteriyor.

Şu an 105 bin dolar civarında da ben de en azından sene sonu 130-140 bin dolar arası olur diyorum. Bir yandan da almak için 100 bin dolar altı düşse mi diye bekliyorum ama fırsat vermeyebilir... Ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce 60k oradan 40k ya düşer. Bu süreçte ara yükselişler olur, silkeleme yapılır. YTD

• 40 - 350 bin dolar arası bir yerlerde olur. Bitcoin 2025 sonu ve 2026 başı için sizce ne olur? 

Y.T.D.

Bitcoin 2025 sonu ve 2026 başı için sizce ne olur?
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt

Düşmesini imkansıza yakın görüyorum aslında.

Arkasinda bu kadar büyük bir hikaye varken neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dom yükseldiği sürece bi cacık olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• kripto'nun ne olduğunu ben doğru bildim diyen kişilerin yüzde yüzü yalancıdır.

bunlar 7 sene önce diyolardı: "BTC 100 bin $ olacak!!!!" diye. bu 7 senede BTC bi uçtu bi çöktü bi uçtu bi çöktü, bu lafları söyleyen kişiler battılar çıktılar. bu lafları söyleyen youtube kanalları utançtan ve moral bozukluğundan videolarını sildiler ve yeni video çekmeyi bıraktılar.

KİMSE BLOCKCHAIN'E DOKUNAMAZ diye bağıran genç bi eleman vardı youtube'da, eleman sonra Luna krizinde bi battı, canlı yayın açıp ağladı.

sonra ne oldu?

aradan yılllaaaaaarrr geçti. BTC 100 bin $ oldu. bunlar saklandıkları deliklerden çıkıp tekrar videolar çektiler BİZ BİLMİŞTİİİİKKKKK diye utanmadan yayın yaptılar.

özet: kimse kripto'nun nerede olacağını bilemez. kendinden emin şekilde konuşan, bilgiliymiş gibi konuşan kimseye ipleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Ocak 2025; 7:17:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memduh Bayraktaroğlu diye bi herif var, herif 1 sene boyunca hergün yayın yapıp: "Putin hiçbir zaman Ukrayna'ya girmeyecek, sınıra asker toplaması blöfdür, Putin'in Ukrayna'ya savaş açacağını iddia eden herkes cahildir, Putin böyle bi savaşı başlatırsa kendi ülkesi tarafından idam edilir" diye bas bas bağırdı.

sonra Putin Ukrayna'nın içinden geçti.

bu Memduh Bayraktaroğlu bugün hâlâ yayın yapmaya devam ediyo, ve her yayınında şunu diyo: "hayatım boyunca benim iddia ettiğim şeylerin hepsi doğru çıktı, ben hiç yanılmam, meydan okudum benim yanıldığım tek bi şey gösterin dedim, kimse gösteremedi"

işte bu Memduh Bayraktaroğlu neyse, kripto yorumcularının tamamı da aynen budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Ocak 2025; 19:23:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir milyar dolar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ben hala 250.000 dolar civarı hedefimde iyimserim.

Üstüne çıkar mı? Olabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

Beklentiler alınır, gerçekler satılır. Bu bir döngüdür. Herkesi zengin etmezler. Sabırsızların parası, sabırlıya geçer her zaman.

Almak için sabırsız olursan ve satmak için de sabırsız olursan kaybedersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.