anladım. ben şu an bittorent, bitcoin cash ve polkadotdayım. bakalım. herkese bol kazançlar diliyorum. |
Bitcoin’de kara gün: Fiyat çakıldı (6. sayfa)
-
-
Mesajı yazdığımda (daha 2 ay olmadı) Lrc 0,41 usd idi.
Şu anda 3,50 usd !!!
x8 den fazla prim yaptı.
ben 3,5102 usd fiyattan satıp çıktım. Üzeri riskli görüyorum. Kanaatkar olmak lazım. Sonsuza kadar çıkacak psikolojisi yanlıştır. Ve tahtaya hükmetme gücün yoksa alım satım noktaların en iyiyi yakalaman da imkansızdır. Umarım okuyup alan ve kazanan olmuştur.
-
Hocam sizin tahminlerinizle Eylül'ün sonunda 0.31den lrc almıştım ama coin işlerinde yeniydim. 2-3 hafta önce Binancede nasıl işlem yapılıyor diye merak ettiğim için 0.42den bütün lrcleri satıp geri de almadım. Aslında geri almayı unuttum. Ve bundan 2 hafta sonra lrc 4ü gördü nerdeyse. Cidden kahroldum görünce şu an 2x yaptım ama çok ucundan tuttum artık bunu. Başka tahminleriniz varsa beklerim tabi yatırım tavsiyesi olmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensüginhan -- 11 Kasım 2021; 1:52:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değerli tahminlerinizi bende bekliyorum.
sonuçta bu bir risk. siz bir öneri yaparsınız gireriz olur yada olmaz.
ama görüp girmiş olsaydık mesela 100 bin yatıran nerelere varmıştı.
kim kime yapar ki bunu, o yüzden sizin gibi insanların tahminleri önemli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X