Şimdi Ara

Bitcoin’de kara gün: Fiyat çakıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
11.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hopeyoung

Kripto piyasasının hala çok kırılgan bir algı tarafından yönleniyor olması yeterince büyük problem bence.

Yeni marketlerde volatilitenin yüksek olması normal aslında. Şunun şurasında 10 senesi bile yok market olarak. Olgunlaşması için yıllar var daha.

• yıl oldu 2021 halen emlak balonları patlıyor, yapacağınız işin...

2008de emlak balonu

2002de yine emlak balonu

bizde de bir emlak balonu yoldaydı ama mülteciler yüzünden piyasada daire kalmadı tekrar değere bindi. Güler misin ağlar mısın.

• Bu piyasada yükselirken kazanan kadar düşüşte kazanan da var. Bunu es geçmemek gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarınki FED açıklamasına bağlı sert yönlü hareket yapacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Adamlar hala alım fırsatı diye okuyor ya haberi valla bunlara her tür kayıp müstahak. Dünyaya gök taşı yaklaşıyor kriptolar çakılacak deseler yine alım fırsatı diye parayı basacak, Allah akıl fikir versin kumar kötü bir şey annem, tez zamanda kurtulursunuz inşallah.

0 yatırım ile 4 ayda 10k falan yapmıştım şu an biraz düştü. Niye kurtulmak istesin bir insan? 9-5 200 dolar aylık ile çalışmak için falan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Böyle yazınca zeki olmuyorsun. Onu bil öncelikle.

Sana detaylı şekilde 2017 Ağustos'da girdiğimi söyledim ben. 2018-2019 yıllarında yaptığım alımların ufak bir kısmını da gösterdim. Unuttun demek.

Yapıştırdığım Google'dan değil. Kendi grafiğim. 4 senedir bu işteyim. Kimseyi gazlamadım.

Bak yine söylüyorum, sende aşırı bir kıskançlık var. Sadece bana değil, başkalarına da yazılarından açıkça seziliyor bu. Dikkat et kendine. Bu öfke ve kıskançlıkla kendine zarar verirsin. Ben yine de adam gibi anlatmaya devam ediyorum. Sen devamlı iğneliyorsun. Kahvedeki Necati Dayı'dan farkın yok.

5-20$ iken alsaydın diyorsun ya, o zamanki grafikle şimdiki aynı değil. Uzun dönem çizilen grafikte belli PA noktaları olur. İşlenme şekli belli eder. 10 senelik grafik ile, 1 senelik grafik aynı değildir. Birkaç dolar iken haberimiz vardı ama ilgilenmedik. Bilmiyorduk o zamanlar. İş, güç, koşuşturma derken, bakmadık ciddi bir şekilde.

Çok eksiğin var çok. Hem insanlık olarak hem de bilgi olarak. İlla senin tarzında yazıp, aşağılamak mı lazım seni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 21 Eylül 2021; 2:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

0 yatırım ile 4 ayda 10k falan yapmıştım şu an biraz düştü. Niye kurtulmak istesin bir insan? 9-5 200 dolar aylık ile çalışmak için falan mı?

Alıntıları Göster

Tabii canım sıfır yatırım ile oturduğun yerden 4 ayda 10 bin dölar yapıyorsun. 200 dolar için çalışan herkes enayi, herkes evini arabayı satıp sen gibi bitcoine yatırsa 4 ayda zengin olur halbuki. Ne kadar büyük bir ticari zekaya sahipsin keşke ekönömi profesörü olarak seni devlet merkez başkanı olarak atasa da bu büyük buluşun ile ülke ekönömisini kurtarsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 21 Eylül 2021; 2:49:32 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bana üzülme. Durumum gayet iyi. Ben seni artık blokluyorum çünkü aynı haset ve akıl fakirliğiyle yazmaya devam ediyorsun. Konuşulacak bir adam değilsin. Psikolojide senin yaptığının adı var ama boşver.

• Ah ya yazık ama sana, üstteki yazara diyorum. Herkesin senin elindeki milyar dölarlık bitcoinde gözü olduğunu, kıskançlıktan kıvrandıkalırı ve geleceğin multi milyarderi olarak da kimsenin fakirliğine tahammül edemediğin belirterek onu bunu bloklayarak yoluna devam et sen. Arada bir buralar uğra ve zenginliğin ile cakanı sat ki hasetimizden ve bitcoinsizlikten ölelim sayın Trump'ın varisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 21 Eylül 2021; 3:4:16 >
  • Gece o kadar da düşmez de dursun alım emri vermek parayla mı dedim, ulan tüm alım emirleri çalışmış. Hatta geceki o durumda yüksekten bile aldım sayılabilir, o nasıl bir düşüş arkadaş. Umarım artık bu dönüş sinyalidir, yorulduk takip etmekten  

• quote:

Orijinalden alıntı: TechVET

Bana üzülme. Durumum gayet iyi. Ben seni artık blokluyorum çünkü aynı haset ve akıl fakirliğiyle yazmaya devam ediyorsun. Konuşulacak bir adam değilsin. Psikolojide senin yaptığının adı var ama boşver.

Alıntıları Göster

Bu şahsın etrafında kesin kriptodan parayı vuran birisi var bu kadar hasedi ondan. Her bitcoin haberinin altında kendini paralıyor  Ayrıca yazdıgı yorumlardan, yazma stilinden kırmızı reçeteli ilaçlar kullandıgını düşünmekteyim.

• Bu kriptocullara bisey olsa bence buraya gelip tayyip istifa derler:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sanki biraz kıskançlık var sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine alım fırsatı yarattılar...

• BİTCOİN sürekli çakışta.

• Hamza Yardımcıoğlunu izleyin. adam 1 yıl öncesinden ekonomi balonunun çok feci patlayacağını söylüyordu. Videolarında gıda endeksinden tutunda toplumsal ayaklanmalara kadar bazı öngörüleri tutmuş durumda. Bu arada son aylarda Akp'ye karşı da muhalefet yapmaya ya da yapar gibi görünüyor tam emin değilim.

Kriptolara gelirsek bu sefer ki düşüş öyle alım fırsatına falan benzemiyor. Bitcoin üzerinden ciddi oyunlar dönüyor. Hali hazırda mevcut 11,000 dolayında ki kripto paraların %90 kadarı piyasadan silinecek. Kripto paralar ülkelerin ulusal egemenlik gücünü tehdit ettiğinden derinden sessiz sedasız kripto paralara savaş açıldı. Özellikle sömürge ve geri kalmış ülkelerin kurtuluşu kriptoda görmelerinden dolayı finans silahını elinde tutanlar için kripto varlıklar bir tehdit oluşturuyor.

Diğer taraftan gelecek planı yapan adına küreselci denilen oluşum ise ulus devletlere ve geleneksel kapitalizme savaş açtığından dolayı bu ülkeleri kripto silahıyla vurmaya çalışıyor.

Türkiye bu savaşın neresinde diye soracak olursak. Hükümet ulusalcılar ile küreselciler arasında seçimini küreselcilerden yana kullanmış gibi görünüyor veya küreselcilere teslim olmak zorunda bırakıldı.

Benim tahminime göre geleneksel ekonomik sistem 2023'den itibaren iflas edip/ettirilip yerini dijital varlıkların esas alındığı nakitsiz topluma doğru bir sürecin başlayacağıdır. Bu durumda dijital varlıklar içinde ki çer çöpler ayıklanıp yerlerini ethereum, avax, solana ve saire gibi işlevsel paraların hakim olacağı hatta bitcoinin bile ömrünü tamamlayıp yerini bunlara bırakacağı veya tamamen ortadan kalkmasa bile bitcoinin sembolik bir varlık olarak kalacağı döneme girebiliriz. (Tabi blockchainin işleyişi hakkında bilgisi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır)

Küresel krizin ve iflasın fitili sanırım Çin'den start verildi. Bunun etkileri çok ağır olacak ve 2008 krizini mumla arayacağız. Yukarıda bahsettiğim hamza yardımcıoğunun dediği gibi önümüzde ki süreçte ciddi bir gıda krizinin ortaya çıkacağı ve kendi fikrine göre devrimlerin ve toplumsal ayaklanmaların takip edilebilmesi için gıda endeksine bakmak gerektiğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.