|
Bitcoin ETF onaylandı, tarihin en ilginç anları yaşandı
-
-
Adamların hesabı hacklendi ve sahte haber paylaşıldı. Sonradan da bir onay göremedim ama hazır kaynak da belirtilmemişken dezenformasyondan şikayet etmek istediğim haberi buldum sanırım.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kriptoda çok fazla manipülatör var malesef, balinalar pozisyon açıp pozisyonlarını destekleyecek haberlerle kar ediyorlar.
Fiyatlar çok fazla oynak olduğu için lastik gibi oynatıyorlar fiyatı
-
Artık ABD'de herkes bankaları üzerinden veya aracı kuruluşlardan Bitcoin yatırımı yapabilecek. Hükümet resmen tanımış ve onaylamış oldu. Önümüzdeki süreçte Bitcoin 100.000 doları geçer rahatlıkla 1-2 yıl içinde.
-
Bunun üstüne XRP davası da düşer sonra gelsin boğa sezunu
-
dostum 3 aydır boğadayız :)
-
ETF onayı da geldiğine göre,
BTC, bu yıl 250 Bin dolardan daha yüksek olacaktır bence.
-
Yıl 2017 başı. Bu forumda her gün BTC alın diyen bi arkadaş vardı. O zaman 1000 dolardı galiba. Şuan 45.000$. Keşke dinleseydim. Öylesine anlatayım dedim.
Asıl altların boğası için ETH'nin 3000 üstünde olması lazım.
Bir de XRP davası düşerse 2021 boğası gibi olur tüm altlar.
Bir kaç alt dışında 2x yapamadı daha çoğu altcoin.
kardeşim yine 1000 dolarlık bir BTC alabilirsin. 10 katına çıkacaktır.
gerçi küçük yatırımcı 10 Bin dolara / yada 10 Bin TL'ye BTC alacağına, 20-30 parçaya bölüp güzel altkoinlerden alsa ort boyada 15 x yapsa = 150 Bin dolar / 150 Bin TL yapar.
Bu yıl mega boğa olacak inşallah. Beklentimiz bu yönde. Halen kimse geç kalmadı.
-
Domi şişince altcoinlere hiç bir faydası olmayan bire süreç yaşandı. Altcoinler halen 16 bin seviyesindeki btc kafasını yaşıyor.
Bu süreçte en güzelini Sol yaptı ve beni şaşırtmadı, ihya etti.
Sırada Eth var.
Ve tahminim Ftm, Rad, Lrc gibi sağlam altlarda hareket olacak. Yıl sonuna kadar bunlarda en az x3 bekliyorum.
-
İyi oldu.
-
olsun bekliyoruz :)) yolun çok başındayız, bu seviyelerin en az 10X yukarısını da göreceğiz inşallah.
ben 10-15x lerden sonra kademeleri olarak çıkacağım zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X