Şimdi Ara

Bitcoin fiyatında kara gece, düşüş yüzde 20’yi geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitcoin fiyatında kara gece, düşüş yüzde 20’yi geçti
    2024 yılının özellikle global enflasyonda iyileşme ve faizlerde düşüş ile birlikte kripto para piyasasında bayram havası estirmesi bekleniyordu. Ne var ki Mt. Gox borsasının mağdurlara çalınan Bitcoin varlıklarını iade edeceği haberi ile yaz ayları hiç de iyi geçmiyor.

Bitcoin düşüşü derinleşti

Bitcoin fiyatı bahar aylarında 74 bin dolar seviyesine yaklaşarak yeni bir rekor kırarken, piyasalar ETF onaylarının da etkisiyle yükselişin sürmesini bekliyordu. 2014 yılında saldırıya uğrayarak 800 bin Bitcoin çaldıran Mt. Gox borsasının yıllardır yılan hikâyesine dönen iadesi başlayınca her şey alt üst oldu.

Ayrıca Bkz.Sony kripto para borsası işletmeye başladı

Ay başından bu yana Mt. Gox ile bağlantılı cüzdanlarda 3 milyar dolarlık Bitcoin hareket etmeye başladı. Bunların mağdurlara dağıtılacağı beklentisi ile Bitcoin sert düşüşler yaşamaya başladı. 70 bin dolar seviyesini zorladığı yerden 53500 dolar seviyesine kadar düştü. Düşüş oranı yüzde 20’yi geçti.

Altcoin piyasası da buldozer altında gibi ezilirken milyarlarca dolar piyasadan buhar oldu. Özellikle kaldıraçlı tarafta bir milyar dolardan fazla varlık tasfiye edildi. Mt. Gox dağıtımı bitene kadar Bitcoin fiyatında sallantıların devam etmesi bekleniyor. Mt. Gox toplamda 8.5 milyar dolarlık varlığı iade edecek.

• Yazları düşer zaten her türlü, yazın ortasında yükseliş beklemek doğru değildi. İşi bilenler nisan mayıs gibi elde ne var ne yok satıp çıkıyor yazın düşükten topluyor.

2. yükseliş dalgası ABD seçimlerinden sonra gelirse gelir yoksa orda da siyasi kararsızlık yüzünden bir süre sabit devam edecek bence. YTD

• Btc 53.485,93 den döndü. Btc kesin dönüşlerde böyle karışık rakamlar sevmiyor pek. Bu rakamın altına düşeceğini düşünüyorum. 1-2 parça alım yaptım. Sonraki parçaları eğer ki düşüş olursa 45 ve 37 bantlarında yapmayı planlıyorum. Düşmezse de yapacak bir şey yok, zaten herkes gibi bende eksideyim :) YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 5 Temmuz 2024; 15:22:19 >
  • yoktan bir anda var edilen para türü, işte dünya düzeni

• herkes icin kara gece degil. hizli satisla karini realize eden balinalar icin sampanya patlatmali kutlama gecesi. simdi nasil keriz silkelediklerini konusup egleniyorlar.

• teknik analiz bilmeyen kara gece diyi 55000 seviyesine geleceğini 2 ay önceden gördüm bu düşüş normal .' Bitcoin varlıklarını iade edeceği haberi ile yaz ayları hiç de iyi geçmiyor. ' bu hisse değil parite bitcoinin haberlerden etkilenmesi uzun vadede % 5 max etkiler geri kalanı makro ekonomik veriler az teknik analiz öğrenin

• Bitcoinin asıl patlayacağı tarih 2032 olacak. Madencilik için de artık sıvı soğutmaya geçtiler 400 küsür TH cihazlar çıkıyor yıl sonu da. Artık zorlayacaklar bir yer kalmadı gibi çipler artık son sınırlarına ulaşmak üzere zaten. Bunun sonu da iyi görünmüyor. BTC üretim maaliyeti 90 binlerdeyken kimse yanaşmıyor artık. Kazımını yapan büyük firmalar da zaten zarar edip kapatıyor fakat ilerde daha derin batışlar göreceğiz bakalım takip ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.