|
BITCOIN NEDİR?
-
-
Bitcoin nedir adlı video'yu arkadaşlarımız türkçe altyazılı yayınlamışlar. Altyazı videoya gömülü olmadığından tam ekran yapmadan izleyebilirsiniz.
http://www.bitcoinhaber.net/2014/05/bitcoin-basitce.html -
Selam
Mcoin olarak 2.000.000.000 adet piyasaya sürülen yeni model konusunda ekstra donanım almadan temin etmeyi sağlayan bir iiş modelimiz var.Bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim.bayram_ilgin@msn.com -
Gizli bir iş mi yapıyorsunuz ? Buradan yazın herkes görsün. Biz de inceleyip yorum yazalım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır herhangi bir gizli iş yapmıyoruz.Türkiyeye yeni girdi Mcoin alma ve takas işlemleri için koordine yapıyorum.Çok karlı bir iş 2,5 ayda %500 kazandırdı mcoinler
.İlginizi çöekerse yazın bana mailden -
quote:
Orijinalden alıntı: wellnessyasam
hayır herhangi bir gizli iş yapmıyoruz.Türkiyeye yeni girdi Mcoin alma ve takas işlemleri için koordine yapıyorum.Çok karlı bir iş 2,5 ayda %500 kazandırdı mcoinler
.İlginizi çöekerse yazın bana mailden
İlgimi çekmedi
quote:
Orijinalden alıntı: olcaytu2005
quote:
.İlginizi çöekerse yazın bana mailden
İlgimi çekmedi
Nasıl ilgini çekmedi arkadaşım 2.5 ay da yüzde 500 kazandırmış.. Biz 1000 tl 'ye 2000 tl 'ye boşuna çalışıyoruz vallahi.. Offf offf.. :) :) :) -
Arkadaşlar Herkese Merhabalar.
Dünya'da yeni olan ve Türkiye'ye yakın zamanda giriş yapan network firması Byxpress'le tanışma vakti geldi.
Daha global tanıtımı yapılmayan ByXpress'le erken tanışarak ilklerden olma fırsatını yakalayabilirsiniz.
''CESURLAR İÇİN GELECEK''
Byxpress networkü'ne katılarak hem iyi bir gelir elde edersiniz.Ayrıca Coinsrace şirketi tarafından en son teknolojik yenilik ve şifreleme sistemiyle madenciliği yapılan yeni kripto para ''mcoin'' le tanışabilirsiniz.1 ocak 2015 de 1 Mcoin=0,10 Euro Cent iken 1 Nisan 2015 de 1 Mcain = 0,63 Euro cent oldu
Detaylı Bilgi İçin,
PM
mail:wellnessyasam@gmail.com -
Arkadaşlar Herkese Merhabalar.
Dünya'da yeni olan ve Türkiye'ye yakın zamanda giriş yapan network firması Byxpress'le tanışma vakti geldi.
Daha global tanıtımı yapılmayan ByXpress'le erken tanışarak ilklerden olma fırsatını yakalayabilirsiniz.
''CESURLAR İÇİN GELECEK''
Byxpress networkü'ne katılarak hem iyi bir gelir elde edersiniz.Ayrıca Coinsrace şirketi tarafından en son teknolojik yenilik ve şifreleme sistemiyle madenciliği yapılan yeni kripto para ''mcoin'' le tanışabilirsiniz.1 ocak 2015 de 1 Mcoin=0,10 Euro Cent iken 1 Nisan 2015 de 1 Mcain = 0,63 Euro cent oldu
Detaylı Bilgi İçin,
PM
mail:wellnessyasam@gmail.com -
Her taraf dolandırıcı dolmuş. Şu kafanızı azcik ta birşeyler üretmeye çalıştirsaniz keşke .
Yukarıda size birşeyler kazandıracağını söyleyen hiçkimseye inanmayın .
Tabi beyin bedava. isteyen inanabilir.
bu söylediğiniz hiç yakışmamış.Ya gerçekse sen ne yapacaksın -
quote:
bu söylediğiniz hiç yakışmamış.Ya gerçekse sen ne yapacaksın
Madem bu projeye bu kadar güveniyorsunuz o zaman bitcointalk.org sitesinde konu açın ve coini tüm ayrıntıları ile anlatın. O zaman daha sağlıklı değerlendirme yaparız. Yok konu açmıyor iseniz yukarıda söylediklerim halen geçerlidir .
hocam bitcoinin fiyatı neye göre artıp düşüyor önceden kestirmmiz mümkünmü ? -
Her zaman mümkün değil. Piyasadaki spekülatörler fiyata etki edebilir, iyi ya da kötü bir haber etki edebilir vs. Sürekli bitcoin piyasasını takip edip tecrübe kazanman gerekir fiyat hareketleri için. -
Bitcoin hakkında bilgiler içeren siteme girip yatırım yapmadan önce bilgi alabilirsiniz
101cryptobtc.com
-
https://www.cointral.com/tr// Yeni açıldı çok iyi oranları ve mükemmel bir arayüzleri var kesinlikle tavsiye ediyorum.
-
2008 yılından beri hayatımızda olan bitcoin, en kısa haliyle dijital bir para birimidir. Sembolü ฿ ve kısaltması BTC‘dir. Kriptolu ve sanal para gibi isimlerle de anılır. İlk olarak Satoshi Nakamoto tarafından deneysel olarak başlatılan; ama çıkan birkaç olay sonrasında kabuğuna çekilen yeni nesil bir paradır. Herhangi bir merkez bankasına veya resmi kuruluşa bağlı olmadığı için dikkat çekmektedir. Ülkelerin para birimleri ile alınıp satılabilmektedir. Üstelik bunun için herhangi bir aracıya ve aracı hizmetine gerek duyulmamaktadır. Piyasalarda Euro ve Amerikan dolarına alternatif olarak görülmeye başlasa da resmi bir kuruluşa bağlı olmaması, çeşitli çekinceleri beraberinde getirmektedir. Bende bitcoini buradan takip ediyorum arkadaşlar: https://piyasa.paratic.com/kripto-coin/bitcoin// Var mı önerisi olan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X