Şimdi Ara

BİTCOİN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİTCOİN ÜRETEN ARKADAŞLARDAN (DAHA ÖNCE ÜRETMEYİ BAŞARMIŞ OLANLAR) YARDIM İSTİORUM

1)BİTCOİN ÜRETMEK İÇİN UYGUN BİR PROGRAM TAVSİYESİ
    2)PARAMI GÜVENLİCE YATIRABİLİECEĞİM BİR BİTCOİN CÜZDANI VE BUNU NASIL NAKİTE ÇEVİREBİLECEĞİM KONUSUNDA BİLGİ
    3)ÜRETTİĞİM BİTCOİNLERİ NASIL CÜZDANIMA YOLLAYABİLECEĞİM KONUSUNDA BİLGİYE İHTİYACIM VAR.

• bitcoin patladı uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

bitcoin patladı uğraşma

PATLADI?
  • Dahili bileşenler bölümünde ust konuydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasapkesendana

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

bitcoin patladı uğraşma

PATLADI?

bum oldu
    yok oldu
  • hocam istersen ucretli olarak yatirim danismaniniz olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar patladığınız dediğiniz şeyin 1 tanesi şu anda 635 $ kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Ekonomi konusunda bu kadar cahil olup da nasıl bu kadar emin oluyorsunuz la, cahil özgüveni dedikleri bu işte. Bitcoinin değeri 0'dır(sıfır) çünkü para değer üretimiyle olur ve mining yaparak hiçbir şey üretmezsin.

bazı insanlara hayret ediyorum sanki bi haltdan anlar gibi konuşuyorlar önce bir araştır nedir bu aslı varmı yokmu ona göre konuş sizin bilmişliğiniz kadar benim unutmuşluğum var bu işde

arkadaşım sorularının cevaplarına gelirsek

1. bir çok program var genelde cgminer i kullanıyor millet

2. cüzdanı burdan indirebilirsinhttps://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-secin nakite koinom veya btcturk adreslerinden çevirebilirsin
    ama direk btc kazamazsın çeşitli altcoinler var onlardan hangisini seversen birini kazıp btc ye dönüştürebilirsin daha kazançlı olur

3. hangi havuzda üretiyorsan menüden withdraw kısmına tıklıycaksın ordan miktar ve adres çıkar karşına cüzdanındaki adresi oraya kopyalıyorsun miktarı giriyorsun 10 dk içinde cüzdanına geçiyor

formda ne nasıl yapılır zaten bir konu var ordan takip edebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_85276227/mpage_149/tm.htm

• sorix kullanıcısına yanıt
    Yav sus kardeşimi biliyorsan cevap ver bilmiyorsan lafı ağzında geveleme. Mining yapın satın alın 2 gün sonra elinizdeki bitcoinler kullanılmış tuvalet kağıdından değersiz hale gelince bu mesajı alıntılayacam ki ibreti alem ol. Bir şeyin fiyatı bi yerde 10 lira yazıyorsa bu onun değerinin 10 lira olduğunu göstermez ilkokul zekalı kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Yav sus kardeşimi biliyorsan cevap ver bilmiyorsan lafı ağzında geveleme. Mining yapın satın alın 2 gün sonra elinizdeki bitcoinler kullanılmış tuvalet kağıdından değersiz hale gelince bu mesajı alıntılayacam ki ibreti alem ol. Bir şeyin fiyatı bi yerde 10 lira yazıyorsa bu onun değerinin 10 lira olduğunu göstermez ilkokul zekalı kardeşim.

işde bak senin gibi cahil insanların bakış açısı bu takmışsınız bir at gözlüğü benim dünyam bu kadar he kardeşim bitcoint battı öldü

bak sana 2 gün önce bir arkadaşın yazısını görmüştüm onu paylaşıyım oku alıntıdır

Sanırım haziran civarıydı Btc ozamanlar 110-120 TL idi, 2 Adet almıştım. Btc650-700 leri görünce hemen kar satışı yapmıştım. Ondan sonra Btc devamlı arttıkeske satmasaydım diyordum. Fakat kim olsa satardı sanırım yaklaşık 2.5 Ayda250 TL ile 1.150 TL kar etmiştim. 250TL oldu 1.400 TL

Btc devamlı yükseldi düssün alayım, düssün alayım derken iyice artmaya devametti Bi baktım 2.000TL olmuş.Benim moral 0 tabi nasıl 650-700 den sattımdiye kendime kızıyorum. Bu arada LTC yi gördüm yükselişe geçmişti sanırım 7-8$dı haftasonu diye Btcturk' e para yatırıp alamadım.Pazartesi bi baktım 13-14$olmuş hemen aldım ve arkadaşlarıma aldırdım. LTC günde abartısız 3-4$artıyordu yaklaşık 7-10 gün gibi bisürede 48-49$ oldu. Hani derler ya go to moon hesabı satmadım bekledim. Düşüşegeçti allahtan 44.5$ ken yakaladım sattım. İyi bi kar ettim, ozamanlar bi kaçülke Btc konusunda, takibi yok yasal hak iddaa edemezsiniz, kara para haklamagibi haberler çıktı. Çin piyasasının bi kısmı çekildi kar satışları yaptı.Ondansonra çıkan bi kaç haber yüzünden kağıtlar bu hale geldi ve düşüş oldu.

hani diyorsunya tuvalet kağıdı olcak bitcointler ya tam tersi olursa ne olcak sen bide bunu düşün

• Yav kardeşim hala fiyat söylüyorsun bana, zamanında avrupada bir lale soğanı karşılığında 5 hektar arazi veriyorlardı peki lalenin değeri o muydu?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Lale_%C3%A7%C4%B1lg%C4%B1nl%C4%B1%C4%9F%C4%B1

Al oku biraz benzerlik kurmaya çalış. Lalede en azından elinde bir çiçek oluyor, bitcoin bomboş sanal bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.