Arkadaşlar kendim faydalandım ihtiyacı olanlar para vermeden ihtiyacını gidersin diye paylaşmak istedim. VPN kullanmanız lazım lokasyon almanya seçip yoksa kampanya çıkmaz. kayıt olun panelden ihtiyacınız neyse indirin kurun giriş yapın. Bu kadar. www.bitdefender.de Ressourcenschonende Sicherheit, die Bedrohungen keine Chance lässt https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html |
Bitdefender Total Security Antivirüs VPN Ebeveyn Denetimi 6 ay ÜCRETSİZ!
-
-
Teşekkürler hocam aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanan varsa yorum alabilirmiyim, özellikle teknik servisler yorum yaparsa sevinirim
-
Sayfa hata veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
404 SEITE WURDE NICHT GEFUNDEN
Die Seite, nach der Sie suchen, wurde entweder verschoben, einer Namensänderung unterworfen oder ist einfach momentan nicht erreichbar.
404 SAYFA BULUNAMADI
Aradığınız sayfa taşınmış, adı değiştirilmiş veya şu anda kullanılamıyor.
-
yaklaşık 7 yıldır bitdefender kullanıyorum, ücretli de aldım böyle ücretsizleri de kovaladım, internet koruması ile virüs programı dışındaki birçok özelliğini kullanmadım o yüzden ekstra özellikleri konusunda yorum yapamayacağım ama virüs engelleme konusunda bunca senedir hiç problem yaşamadım başka markaya da geçmeyi düşünmüyorum. ayrıca turksatkablo abonesi olanlar yıllık 50 tlye 1 yıl 5 kullanıcı total security alabiliyor. ben vpn i nasıl ucuza alabilirim onu düşünüyorum.
-
vpn ile konumu Almanya yapmanız gerekiyor yoksa hata veriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X