Şimdi Ara

biten bir şey..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha fazla yaşadıklarımı kaldıracak gücüm yok demiştim..

Haklı çıktım..gidiyorum ben..kaldırabileceğim güzel anıları alıyorum yanıma..

Hüzün üzüntü taşıyamayacak kadar yoruldu bu minik kalbim..

Onu da sana bırakıyorum..eminim ona herkesten çok daha iyi bakacaksın.ait olduğu yerde olmanın huzurunu yaşadı sayende kalbim..teşekkür ederim..her şey için..herkes ya da kimse olmadığın sadece benimle ve sen olduğun için..lütfen üzülme benden sonra ama eminim yine sözümü dinlemeyeceksin ve salacaksın kendini, boşlukta kalacaksın uzunca bir süre..üzgünüm gerçekten ama senin için senden vazgeçmek işte bu noktada en mantıklı olanı..şaşırdın biliyorum..neyse aslında daima kalbinde ve aklında olmak bencilce bir istek olsa da bunu hep isteyeceğim..sevgilim…sana bu kelimeyi söyleyip sarılıp öyle gitmeyi isterdim buradan ama olmadı cesaret edememekten korktum..lütfen dediğinde ağlayıp sana sarılıp vazgeçmekten korktum..neden diye yaşlı gözlerle bana bakıp gitme demenden korktum..kendimi yine gözlerinde kaybetmekten korktum..evet ben bir korkağım..ama bu korkak,düşüncesiz hatta çoğu zaman dengesiz olmayı başarabilen çocuk minik kız seni canından çok sevdi..daha fazla daha fazla yazmak isterdim sana ama bunu sen okurken daha fazla acı çekme istediğimden kısa tutuyorum..sadece bil ki seninle geçirdiğim her an için her saniye ölmeye hazırdım..şimdi de bu güzel oyun tatlı düşüm bitiyor..yavaş yavaş toparlanayım artık ben de..gidecek bir yerim yok..ya da bir bekleyenim..hoş beklediğim bir zaman da yok ya..yine düştü çenem dimi..

Seni hep sevdim ve seni severek öleceğim ..bunu hiç unutma canımın canı..

Sadece birbiri için ölmeye hazır insanlar sevgililer iki kere hoşça kal dermiş..sana bu sözü bir kez söylemek bile ölümden daha fazla acı veriyor..şimdi onu iki kez ve ebediyete kadar son kez söyleyeceğim…

Hoşça kal..hoşça kal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralondé -- 8 Nisan 2007; 23:44:20 >

• güzelmiş

benim de böyle bi yazım vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

güzelmiş

paylaşırsan cok sevinirim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

güzelmiş

paylaşırsan cok sevinirim:)

yazımı bulamadım
  • Duygu yüklü bir yazı. Sağol paylaştığın için.
  • :) tesekkr ederim bekir

pagan:)
  • cok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vayy bee ne yazmışsın ... yaş kaç ??
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.