Şimdi Ara

Bitlerden Nasıl Kurtuluruz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızımın çok uzun ve güzel saçları var ama malesef eve gelen bir arkadaşından saçlarına bit bulaştı. Önerileriniz nelerdir??

• Eczanede vardır ilacı, şampuanı alın öyle bir şey. Eskilere sorun bilir onlar tedavisini. Teyzem anlatırdı.
  • kesin çözüm: saçına vazelini iyicene yedir güzelce masaj yap. masajı bitirdikten sonra 15 dakika beklet kafanda vazelini. Daha sonra sık bir tarakla iyice tara. Bitten eser kalmayacak kafanda Allah ın izniyle.

Geçmiş olsun.
  • Hitlerden nasıl kurtuluruz diye okudum
  • Bende önce eskilere sordum. Dedilerki sivrisinek ilacı kullan çocuğun saçlarını 1 saat poşette bağlı bi şekilde beklet dediler yaptım. Kalmamıştı birşey ama 1 hafta sonra yeniden ortaya çıktılar.
  • duraNYT akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

kesin çözüm: saçına vazelini iyicene yedir güzelce masaj yap. masajı bitirdikten sonra 15 dakika beklet kafanda vazelini. Daha sonra sık bir tarakla iyice tara. Bitten eser kalmayacak kafanda Allah ın izniyle.

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Git eczaneden ilac al, sampuan al. Eskilerin taktikleri eskide kaldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bitler var mı yaa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumusha

Kızımın çok uzun ve güzel saçları var ama malesef eve gelen bir arkadaşından saçlarına bit bulaştı. Önerileriniz nelerdir??

kafirun diye bir tablet var eczanelerde
  • quote:

Bende önce eskilere sordum. Dedilerki sivrisinek ilacı kullan çocuğun saçlarını 1 saat poşette bağlı bi şekilde beklet dediler yaptım. Kalmamıştı birşey ama 1 hafta sonra yeniden ortaya çıktılar.

vazelinide iyice yedirdikten sonra poşetle bekliyorsun ayrım saat. Onu unutmuşum. Hemen dene istersen boşuna bekleme.
  • quote:

quote:

Bende önce eskilere sordum. Dedilerki sivrisinek ilacı kullan çocuğun saçlarını 1 saat poşette bağlı bi şekilde beklet dediler yaptım. Kalmamıştı birşey ama 1 hafta sonra yeniden ortaya çıktılar.

vazelinide iyice yedirdikten sonra poşetle bekliyorsun ayrım saat. Onu unutmuşum. Hemen dene istersen boşuna bekleme.

Denicem denemesinede kızımı mecburen 1 haftalığına şehir dışına yolladım. o bitler 1 haftada tüm kafayı sarar heralde.Yandıkki ne yandık.
  • quote:

Şimdi aklıma geldi önce saçlar sirkeli(%95 eminim) tarakla taranıyor, daha sonra tüm çamaşırlar, kıyafetler ve çarşaf-yorgan kaynar suda yıkanıyor ki yavrusu, yumurtası kalmasın. Daha sonra ise şampuanı ile banyo yapılıyor ve bitlerden arınmış bir kişi. Belki günümüzde basit ilacı felan da vardır tabi bu 20-30 yıl öncesinin dermanı.
  • quote:

quote:

quote:

Denicem denemesinede kızımı mecburen 1 haftalığına şehir dışına yolladım. o bitler 1 haftada tüm kafayı sarar heralde.Yandıkki ne yandık.

Benimde geçen sene kızıma bulaşmıştı çok ilaç kullandık hep tekrarladı. En son bu vazelini bulduk. Bir seferde kurtulduk bitten. O kadar korkma vücuttaki pis kanı emiyorlarmış. Rahatsızlık vermeleri dışında pek bir zararları yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde geçen sene kızıma bulaşmıştı çok ilaç kullandık hep tekrarladı. En son bu vazelini bulduk. Bir seferde kurtulduk bitten. O kadar korkma vücuttaki pis kanı emiyorlarmış. Rahatsızlık vermeleri dışında pek bir zararları yok.

Onu muhakkak denicem. Ya aslında piskolojımıde bozdu. Çıt çıt öldürüysun onları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.