Şimdi Ara

Bu kertenkeleden nasıl kurtuluruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
35.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyler kertenkelemiz resimdekidir ve hala ordaymış arkadaşım gönderdi bu resmi bu kertenkeleden nasıl kurtulabilir sizce ben kendisine elektrikli süpürge ile yakala dedim çok hızlı olm yakalayamadım olmuyor dedi yeride kabloların falan arası yatağının altına gitmesinden korkuyor :D biraz siz fikir verin bakalım:D

aha süleymancıkla savaşan yeğende ilk mesajı atmış wRsoUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanHakan07 -- 19 Eylül 2010; 1:22:57 >

• Fotoğraftaki süleymancık sanırım. İnsana hiçbir zararı dokunmaz.
  • eskiden kus yakalamaya calisirdik kapan dioduk. bole al eline kutuyu koy oraya son tahtayi ipe bagla kutuile zemin arasina koy kutu ters olck. iceri ekmek su bisiler koy ne yerSe iceri girdinde cek ipi hayal gucunu kullan. oldurme hayvani.
  • merhaba,

dostum acı gerçeği paylaşmalıyım ki, fotoğrafta gördüğüm kadarıyla beyaz ve küçük evet beyaz ve küçük laflarını yanya duyup bir böcek veya kertenkeleden bahsediyorsak YA SEN YA O !!!

evet ne demek istediğimi umarım anladın, biran önce o tehdit unsurunu yokedip arkasından bir şampanya patlatmalısın, yoksa ertesi gün akşam kıçına pamuk tıkayıp seni toprağa verebilirler
  • büyük bir terlikle tüm gücün ve hızınla yapıştıraksın üstüne. bu öyle hızlı bi hayvan ki başka yolla halledemezsin. kaçar gider o tahtaların arasına yarın eşiyle dostuyla ziyaretine de gelir, ağzına da girer uyurken. ccc ya allah diye düşman üstüne koşan bir neslin evladıyız ccc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Fotoğraftaki süleymancık sanırım. İnsana hiçbir zararı dokunmaz.

bende süleymancık diye biliyorum hiç zararı olmayan bir hayvan ya ama ona dokunursanız kuyruğunu bırakıp kaçar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmetcank'a katılıyorum onun gibi bi düzenekle yakalayın atın dışarı gitsin.Öldürmeyin.
  • 33 numaralı hareketten sonra 1 combo iş tamam
  • Kablolarla kısa devre çıkar o odayı yak,itfaiyeyi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

büyük bir terlikle tüm gücün ve hızınla yapıştıraksın üstüne. bu öyle hızlı bi hayvan ki başka yolla halledemezsin. kaçar gider o tahtaların arasına yarın eşiyle dostuyla ziyaretine de gelir, ağzına da girer uyurken. ccc ya allah diye düşman üstüne koşan bir neslin evladıyız ccc.

hey dostum bu işten anlıyorsun, sevdim seni, bu arkadaşı kurtarmalıyız... tavsiyelerine devam et ve ey sen konuyu arkadasına actıran eleman bizi DİNLE ! yoksa ölümün yakındır ahbap

• abi benim kanaatimce o hayvanı öldürmeden bu saatte yakalayamaz adamda uyuyamıyor yaw zuha
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Kablolarla kısa devre çıkar o odayı yak,itfaiyeyi ara

Sol elinle yazma. Sağ elini kullanamadığın bir faaliyet içerisindeyken Konu Dışı'na girme.
    (şaka yapıyorum hocam alınma )
  • ya o hayvan ölecek yada arkadaşın savaş ve bitir işini dostum hemennn !
  • Ne tatlı şey o öyle ya
  • osurmayi denemedi arkadasin?
  • bizim evede girmişti ama bir şekilde sopayla vurup öldürmüştük
  • tavuk öneriyorum ciddiden bu tavuklar her bir haltı yiyorlar kertenkele de bunlara dahil gözlem ile sabit sadece 1 adet tavuk lazım
  • Aynısı benim başımada gelmiştii. Odanda balkon varsa kapısını aç, daha sonra sert 1-2 müzik aç ve tabiki son ses. illaki çıkıp gidecektir. onun yerinede üst alt veya yan komşuların gelicektir. geldiklerinde nasıl kovarım konusunu aç yine yardımcı olurum :)
  • 2 yada 3 gün önce kuzenlerin evde yakaladık üstüne tas koydum hafif aralık bıraktım aralıktan çıkmaya çalışırken gövdeden bastırdım hafifçe hareket edemiyodu mandalı aldım kuyruğundan tuttum dışarı saldım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.