< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ayrılık sonrası bu düşünceden nasıl kurtulunur?
-
-
Dostum seni anlıyorum, uzun bir ilişkim yeni bitti.
Başkası ona seni seviyorum diyip öpebilecekse aynı şeyi sen de yapabilirsin. Yeni biriyle tanışabilir onunla deneyebilirsin, sonuç olarak onunla da aynı bu şekilde tanıştın.
O insana alışmışsın ondan dolayı başkasıyla yapamam veya onun gibisini bulamam düşüncesi oluşuyor kafanda bunu anlıyorum. Emin ol ki bu konuyu düşündükçe işin içinden çıkamazsın, önüne bakman gerekiyor, bunlar klişe cümleler tabi ama yapacak hiçbir şey yok.
Sakın kıza gidip bitmiş ilişki hakkında konu açma. Aksine ona hayatında mutlu olduğun ve onsuz da yapabileceğini gözüne sokarsan o kız sana geri dönecektir, içten içe pişman olacaktır.
Kadınlar karşısındaki erkeği çaresiz ve güçsüz görürlerse daha da uzaklaşırlar, doğaları gereği kadınlar gücü severler bu dediğim tecrübeyle sabittir. Ne kadar için yansa da kendini yıpratsan da mutluymuş gibi onun gözüne sokarsan cidden o seni gördüğünde içinden '' bu bensiz de yapabilir, başka birini de bulabilir '' diye düşünüp seni tekrar kazanmak için çabalayabilir.
-
niye ayrıldınız yaşlar kaç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X