Arkadaşlar benim sorunum Bitlocker ile... sorunu kısaca özetlemeye çalışacağım. yardım ederseniz çooookkk çoookk sevinirim çünkü yılların birikimi bir sürü (500gb) bilgiye ulaşamıyorum... harici diskime güvenlik amaçlı Win7 Ent.'da bulunan Bitlocker şifrelemesini uyguladım... uzun zamanlarda kullandım.. birgün harici dsikimi bir arkadaşımın bilgisayarına takıp işlem yaptıktan sonra ne oldu anlamadım ama disk RAW formatına düştü. ne yaptıysam NTFS veya FAT'a dönüştüremedim. Bende format atıp Recovery programlarıyla kurtarırım dedim. Quick Format attım ve sonra kurtarmaya çalıştım ama nafile..... 1 tane bile dosya bulmuyor,hiçbirşey bulmuyor... şuan manage-bde komutuyla bakıyorum bitlocker'dan eser yok (yani decrypted) ben bu bilgilere nasıl ulaşıırımmm. ne yapmam lazım acaba.. yardımederseniz çoookk sevinirim arkadaşlar, dostlar, kardeşler yardımm
GetDataBack
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
get data back, easy recovery, recovery my files, r studio vb hepsini denedim.... hiçbirşey bulamıyorum... şöyle 2-3 tane excel, word falan bulsam sevineceğim valla...