Şimdi Ara

BitMe.org a NASIL GİRİLİR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hocayla bi iddia ya girdik dedi BitMe .org a giremezsin dedi bende denerim dedim denedim bilmiyorum eğer becerebildiysem aşağıda bi resim var böyle bişey gösteriyo http://www.bitme.org/ buda linki eğer açabilirseniz lütfen bişeyler yazın çünkü karneye direk 100 ü basıcak yardıma ihtiyacım var nolur yardım edin..

• Hocan seni keklemiş
  • quote:

Open sign-up limit (15,000) has been reached. Invites only. If you are lucky you might have a friend who wants to invite you :) We just wanna see how much cheaters will start respecting their accounts after they realize they cant just come back in a get another one >:). Keep this in mind if you are already a member and you invite a known cheater, and you knew about it in the first place both yours and the person you invited are disabled. You will have to come talk to us to get your account reenstated. If you want an invite and you know someone who has one its up to them to give you an invite.

Site açılıyor.Üye olmak için birinin davet atması gerekli.
  • Üye alımı kapalı
  • davet yollayan biri varsa girersin
  • Peki bu siteye üye olan varmı varsa nolursöylesin kaderim sizlerin elinizde
  • Ben üyeyim siteye en iyi e-Learning trackerıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 11 Nisan 2011; 13:06:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş davetiye için hoca yalanını uydurmuş beyler inanmayın .
  • tamam o zaman bana daver atsana bide bana davet atabilmen davet atmak için ne yapmam gerekiyor?
  • site neyle ilgili
  • Davetiyeyi bulman çok çok çok zor öyle Torrentle **h gibi değil kafana göre davetiye bulacaksın hocan haklı giremezsin o siteye davetiye olan varsa atan çıkmaz çünkü sen fake vs yaparsan o adamında başı belaya girer BitmeTV öyle biryer helede senin gibi yeni üyelere sen uyumaya başla belki rüyanda girersin
    @Wingsaber sadece TV programları için bir tracker eski yeni aklına gelebilecek her program belgesel gerekli gereksiz ne varsa hepsi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 11 Nisan 2011; 13:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Arkadaş davetiye için hoca yalanını uydurmuş beyler inanmayın .

sana hocanın söylediğini kanıtlarsam susarsın ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Davetiyeyi bulman çok çok çok zor öyle Torrentle **h gibi değil kafana göre davetiye bulacaksın hocan haklı giremezsin o siteye davetiye olan varsa atan çıkmaz çünkü sen fake vs yaparsan o adamında başı belaya girer BitmeTV öyle biryer helede senin gibi yeni üyelere sen uyumaya başla belki rüyanda girersin
    @Wingsaber sadece TV programları için bir tracker eski yeni aklına gelebilecek her program belgesel gerekli gereksiz ne varsa hepsi var

anlaşılan bizim karne işi yattı..tüh be
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Davetiyeyi bulman çok çok çok zor öyle Torrentle **h gibi değil kafana göre davetiye bulacaksın hocan haklı giremezsin o siteye davetiye olan varsa atan çıkmaz çünkü sen fake vs yaparsan o adamında başı belaya girer BitmeTV öyle biryer helede senin gibi yeni üyelere sen uyumaya başla belki rüyanda girersin

eyw bizim pek bi isimize yaramaz ben gidip en iyisi termodinamik calisiyim
  • Siteye üye olmak çok zor leveli çok yüksek bitme olsun bitmetv olsun invite tree diye birşey var birde sen banlarırsan herkes banlanır tr iplerininde belirli aralıları banlı ama istersen ss atayım hocaya girdim bak dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 11 Nisan 2011; 13:18:46 >
  • Kimse davetiye atmaz bekleme.zamaninda bende cok istedimde atan olmadi.uye olanlar nasil onu da cozemedim.:D
  • Çok şanslı olman lazım.Bala hdbits.ro üyeliği almak gibi birşey(sonra banlandı gerçi :D)
  • Isiniz yokmu böyle bos beles seylerle ugrasiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Çok şanslı olman lazım.Bala hdbits.ro üyeliği almak gibi birşey(sonra banlandı gerçi :D)

Hdbits.org olmasın o dediğin siteye üye olmak kolay çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.