Bildirim
Greencard 6 ayda bir ABD'ye girip çıkma zorunluluğu var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ciktigi gibi gidemiyorsun zaten. Sanirim 2 yil sonrasi icin cekilis yapiliyor bu yildan.
-
6 ayda bir giriş zorunluluğu yok,yılın 6 ayı orda yaşama zorunluluğu var.yani kartı alayım 2 sene sonra giderim olayı yok -
knk ilk yıl mı 6 ay abd de kalma zorunluluğu var ?
-
Vatandaş olana kadar her yılın en az 6 ayını orda geçirmezsen kartın amacına uygun kullanmadığın için iptal edilir -
o zaman trde üniversite okuyup işini eline alip gitmek yalan oldu peki green card bana çıksa abdde bedava üniversite fln varmı acaba var ise bile okuyabilirmiyim ?
-
o kadar uzun değil diye biliyorum
-
Arastirdim bu konuyu tam olarak surec su sekilde:
DS-260 Submit
KCC Dokuman Istegi
KCC Dokuman Onayi
Mulakat
Pasaport Teslim
Bu surec assagi yukari cekilisi kazandiktan itibaren 1 yil suruyor. Kazandiktan sonra bir an once ds 260 formunu yollamak gerekiyor.
-
anladım knk sağol bende biliyordum da çıktıgı gibi gidilmediğini ne kadar sonra olduğunu bilmiyordum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X