Şimdi Ara

Bitmeyen Nakil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Superonline Fiber nakil için 29 mayısta başvurduk. 21 Haziran itibariyle hala bekliyoruz.
    Geçen süre zarfında superonline'ı 20 kez aradım. BTK,şikayetvar,twitter dan hepsinden mesajlar attım.
    Teknik bir sorundan ötürü deyip oyalıyorlar.Apartmanımızda fiber hat mevcut, superonline kutusuda var.
    Ne yapmak gerekiyor iptal haricinde?

• Uzun süreden beri Superonline kullanıyorduk ve oldukça memnunduk ama nakil işini bilerek çözmediler ve nedenini de açıklamadılar. Bir aydır mantıklı bir cevap vermemeleri de cabası.
    Şikayetvar'da bu tarz şikayetler de mevcut.
    Bu yüzden iptal için başvurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostDog

Uzun süreden beri Superonline kullanıyorduk ve oldukça memnunduk ama nakil işini bilerek çözmediler ve nedenini de açıklamadılar. Bir aydır mantıklı bir cevap vermemeleri de cabası.
    Şikayetvar'da bu tarz şikayetler de mevcut.
    Bu yüzden iptal için başvurdum
    kazara bölge bayisine gittiniz mi, telefonla da değil direk bir gidin.

asla telefonla alamadığınız kadar detaylı bilgi verebiliyorlar. benim nakiller neredeyse hep 2-3 saat içinde tamamlandı.
  • İptal ettir caymasiz ederler. Cayma cikarsa thh verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ttnet adsl kullanıyorum. 29 Haziran’da nakil için telefondan arayarak başvuruda bulundum. Randevu için arayacaklarını söylediler hala ses seda yok . Gerçi sizin baya uzun sürmüş benimki devede kulak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.