Ne yapacağımı bilmiyorum 2.senem 19 yaşındayım kendi paramı kendim kazanabiliyorum aileme yük olmadan ömrüm boyuncada geçinirim böyle fakat bir üniversite ve çok kıytırık olmayan bir bölüm, unvana ihtiyacım var
4 yıllık MF bölümünden EN düşük puanlarla alan bölümler ve üniversiteler hangileri.
Çok yardıma ihtiyacım var tek yapabilecğeim size sormak
Lys mf den en fazla 230 puan alabilirim. 35 de okul puanı geliyor. 265
belli bi alana ilgin yoksa bence bu puanla en mantıklı hareket:makine müh.lere bak onları yaz,olmadı malzeme ve kimya mühendisliklerini yaz..bence iş açısından güzel bölümler..
quote:
Orijinalden alıntı: nexon44
Ne yapacağımı bilmiyorum 2.senem 19 yaşındayım kendi paramı kendim kazanabiliyorum aileme yük olmadan ömrüm boyuncada geçinirim böyle fakat bir üniversite ve çok kıytırık olmayan bir bölüm, unvana ihtiyacım var
4 yıllık MF bölümünden EN düşük puanlarla alan bölümler ve üniversiteler hangileri.
Çok yardıma ihtiyacım var tek yapabilecğeim size sormak
Lys mf den en fazla 230 puan alabilirim. 35 de okul puanı geliyor. 265
vakıf mı ıstiyorsunuz yoksa devletmi onu bilmeniz ğerekiyor ilk önce sonra hangi bölümü istiyorsunuz onu biliceksiniz. 265 puanla istanbul daki devletler için açıkçası umutlu olmayın derim eğer açıköğretim istiyorsanız istanbul atatürk ve anadolu var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme