Şimdi Ara

Bitmiş olan yabancı diziler [Liste] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
14.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prison Break da ekleyelim listeye bitti sayılır son bölümler
  • @Barbar liste için teşekkürler.

Bu listeyi daha çok @HaRDNiGHT arkadaşın da dediği gibi tüm sezonları indirip izleyenler için hazırlayalım daha iyi olur sanırım.

Finalini tam yapamamış, yarıda kalmış, tüm bölümlerinin altyazısı olmayan dizileri bu listeye ekelemdim. Ayrıca tavsiye ettiklerinizi eklememiz daha faydalı olur.

Tüm bölümlerinin altyazısı olmayanlar

"21th Jump Street"
    "Airwolf"
    "Ally McBeal"
    "Arrested Development"
    "Blade"
    "Boston Public"
    "Charmed"
    "Deadwood"
    "Knight Rider" (1982)
    "Macgyver"
    "Married Wtih Children"
    "Miami Vice"
    "Millennium"
    "Superman : Lois & Clark"
    "The A Team"
    "The Wire"

Tavsiye edilirse listeye eklenecek diziler

"Alias"
    "Angel"
    "Buffy The Vampire Slayer"
    "Coupling"
    "Dark Angel"
    "Dawson's Creek"
    "Day Break"
    "Farscape"
    "Invasion"
    "Rome"
    "Roswell"
    "Seinfeld"
    "Sex And The City"
    "Surface"
    "Veronica Mars"

İptal edilen, sonu olmayan, yarıda kalan diziler

"Bionic Woman"
    "Carnivàle"
    "Jericho"
    "Journeyman"
    "Knight Rider"
    "The 4400"

• quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Kyle XY
  • O listede Seinfeld olmalı kesinlikle :)
  • Oz. bir kere daha başladım izlemeye gerçekten etkileyici bir dizi.
  • That 70's Show'un olmadığı liste olamaz.
  • @@@nihatnet

rica ederim yardımcı olduysa sevinirim.

birkaç eklemek istediğim şey var...

"Ally McBeal"
    "Married Wtih Children"
    "Superman : Lois & Clark" ın altyazıları var sayılır.. en fazla 1 sezonları eksik.

The Wire" ın çevirisi hala devam ediyor..

"Jericho" yada final yaptılar.. ilk sezon aniden bitti 2.sezonu 5 bölüm daha çekip final yaptılar...
  • Alias
    Angel
    Daybreak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

friends 10 sezon ama bittiğinde keşke bir 10 sezon daha olsa der insan. zirvedeyken bırakmanın en büyük örneği.

bu friendsin konusu ne merak ettim

friends 3'ü kız 3'ü erkek 6 muhteşem arkadaşın hayatını anlatan inanılmaz derecede özel bir komedi dizisidir. hollywood'un en popüler aktrislerinden jennifer aniston bu dizidedir. yayınlandığı dönem tüm dünyada gerçek manada fırtınalar koparmış. final bölümüyle amerika'da reyting ve reklam rekoru kırmış, gerçek manada amerikan dizi tarihinin en büyük dizisidir. ekşi sözlükteki yorumlara bakarsanız izleyenler için ne kadar özel olduğunu anlarsınız.http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=friends

• that 70' s show
    boston public
    fraiser
    seinfeld

tek geçerim bu dizileri..
  • Carnivale, gerçek anlamda bitmese de (kanal 2.sezondan sonra yayından kaldırdı bütçesinden dolayı) herkesin tatması gereken bir dizi bence.Başından kalkmadan 2günde 24bölümü bitirdiğimi bilirim.
  • yalnız bildiğim kadarıyla "Las Vegas" bitmedi çünkü

dizinin en sonunda To Be Contiuned" yazıyordu.

anlaşmalrdan sonra dizi devam edecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

Carnivale, gerçek anlamda bitmese de (kanal 2.sezondan sonra yayından kaldırdı bütçesinden dolayı) herkesin tatması gereken bir dizi bence.Başından kalkmadan 2günde 24bölümü bitirdiğimi bilirim.

carnivale kadar karamsar çekilen bir dizi de az bulunur ama kara film örneği gibi...

siyasi tarık akan filmlerini hatırlatır bir hawa hakim o nedenle hiç tamamlayamadım ilk bölümü 10 dakkadan fazla izleyemedim ki kaç kere de full izleyeceğim die giriştim diziye...
  • Six Feet Under

Hayatım boyunca izlediğim en iyi, en anlamlı diziydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Kyle XY

Aynen. Kyle XY.
    Benimle beraber 3 kişi oldu sanırım tavisye eden
  • Buffy the vampire slayer

Angel
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

Carnivale, gerçek anlamda bitmese de (kanal 2.sezondan sonra yayından kaldırdı bütçesinden dolayı) herkesin tatması gereken bir dizi bence.Başından kalkmadan 2günde 24bölümü bitirdiğimi bilirim.

carnivale kadar karamsar çekilen bir dizi de az bulunur ama kara film örneği gibi...

siyasi tarık akan filmlerini hatırlatır bir hawa hakim o nedenle hiç tamamlayamadım ilk bölümü 10 dakkadan fazla izleyemedim ki kaç kere de full izleyeceğim die giriştim diziye...

aynı şekilde carnivale yi benimde birkaç izleme girişimim oldu ama açıkçası sıkıldım ve kapattım... aslında adapte olabilsem ilk 2 bölüme gerisi gelicek ama birtürlü sarmadı... 24 ün ilk sezonundada aynısı olmuştu bana ilk sezonu ite kaka bitirdim ama sonra 2.sezondan sonra iyice ısındım diziye ve en beğendiğim dizilerden biri haline geldi...

• Carnivale ilk bölümler çok ağır evet, ama git gide artan bir tempo var dizide.Hele 2. sezon her bölümü olay.Bence bir şans daha verin diziye, ha bir de kesin yine beğenmeyeceğim diye önyargıyla başlamayın ha. :)
  • Terminator:SCC
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.