Şimdi Ara

Bitti - A2 lite 32gb X. Türkiye garantili. 1234

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Lite-Mavi-Türkiye-Garantili/dp/B07GFLC7NL/ref=mp_s_a_1_59?ie=UTF8&qid=1543327237&sr=8-59&pi=AC_SX110_SY165&keywords=32+gb&dpPl=1&dpID=41N93RDJMgL&ref=plSrch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 28 Kasım 2018; 0:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:27:13 >
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Trendyol 'daki ithalatçı garantili iken, Amazon 'daki Xiaomi Türkiye garantili. Bu yüzden sıcak fırsata girebilir.
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Algoritmadan haberin var ama distribütör ve ithalatçı farkından haberin yok

• Ulan 2 ay önce 1500den migrosta talan ettiler. Millet başka illerden aldırıp kargolattı. Şimdi bu fiyatlara ne düşünüyorlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Algoritmadan haberin var ama distribütör ve ithalatçı farkından haberin yok
    Ben sıcak fırsatçıyım. Yurt dışından getirilmiş imei atılmış cihazı alır cebimden en az para nasıl çıkar ona bakarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ferman1987 kullanıcısına yanıt
    O lite değildi hocam eğer karıştırmıyosam normal a2 idi

• 11.11'de N11'den 150'lik kuponla 1150 tlye anneme almıştım.
    Telefon fiyatına göre gayet iyi. Ekran çentikli, görüntü ve parlaklık da tatmin edici. Yalnız saf androidle geliyor, üzerinde Xiaomi'nin programları yok. Ayarlar menüsü oldukça basit. Benim mi 5s'e göre bankamatik menüsü gibi kalıyor
    Biraz da kalın ve ağırca (en azından mi 5s'e göre). Yalnız görenler ayfon sanıyor. Şaomi tam çakmış bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7 prime dan farkı Çok yok epey de kiyasladim.. Bazı önemli konularda prime daha üstün..

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/61287-121189/samsung-galaxy-j7-prime_xiaomi-mi-a2-lite/

Satsan satamazsin da sonra.. Mı 6 aldım pişmanım bence iphone samsung huawei var bir de.. Gerisi piyasasi yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

11.11'de N11'den 150'lik kuponla 1150 tlye anneme almıştım.
    Telefon fiyatına göre gayet iyi. Ekran çentikli, görüntü ve parlaklık da tatmin edici. Yalnız saf androidle geliyor, üzerinde Xiaomi'nin programları yok. Ayarlar menüsü oldukça basit. Benim mi 5s'e göre bankamatik menüsü gibi kalıyor
    Biraz da kalın ve ağırca (en azından mi 5s'e göre). Yalnız görenler ayfon sanıyor. Şaomi tam çakmış bunu.
    aynen 10 numara telefon bende n11 de 1000 tl ye almıştım ithalatcı garantili takılma vs hiç bir sorunu yok cok seri cihaz internet olsun geçiş hızı olsun fiyatına göre cok başarılı cihaz tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: FFAlbatros

O lite değildi hocam eğer karıştırmıyosam normal a2 idi
    Hayır 32gb lite modeliydi.

• Distribütör garantili olarak fiyat çok iyi. n11 de 1175e ithalatçı garantili aldım

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    a2 lite'ın üstün olduğu noktalar
    Ekran-kasa oranı
    dahili depolama
    cpu
    ekran çözünürlüğü
    batarya
    işletim sistemi sürümü
    piksel yoğunluğu
    hızlı şarj desteği
    ikinci kamera
    işlemci

j7 prime sadece ön ve arka kamera da bir tık daha iyi onu da xiaomi yazılımla kapatır. Güncelleme ve destek konusunu da atlamamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 27 Kasım 2018; 23:5:40 >
  • Bitmiş :(
  • FFAlbatros kullanıcısına yanıt
    Lite modeliydi. Sizin bahsettiğiniz de oldu ama alabilen kişi çok sınırlı. Ölü fiyat oldugundan mağazalar yok cekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Ulan 2 ay önce 1500den migrosta talan ettiler. Millet başka illerden aldırıp kargolattı. Şimdi bu fiyatlara ne düşünüyorlardır
    Migrosta ithalatçı garantili 1350 TL den satılmıştı siyah renk. Aldım hala kullanıyorum...Batarya 4000 mAh ..1,5 gün rahat gidiyor.Orta seviye ideal bir telefon..biraz kalın olması batarya kapasitesinden. Memnunum tavsiye ederim. Öyle telefona 3000 -5000 fazla..işimi görsün, güncel bir telefon olsun diyenlere..üstelik saf android one programında ...Android yeni sürüm güncellemeleri en önce bu telefonlara geliyor. Fotograf cekimi gece kötü....gündüz iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 28 Kasım 2018; 0:21:13 >

• O fiyata düştüğünü duymamıştım. Telefon fena değil parasını sonuna kadar hakediyor. Bende bi üst modeli mi a2 var. Çok memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.