https://www.amazon.com.tr/Braun-BT-5265-%C5%9Eekillendirici-Y%C4%B1kanabilir/dp/B086FCPK7T/ref=sr_1_2?dchild=1&qid=1605822917&refinements=p_4%3ABraun&s=beauty&sr=1-2 - Braun BT 5265 Saç&Sakal Şekillendirici,AutoSense Teknoloji,Siyah&Gri,Kablosuz,Yıkanabilir,Kuru Kullanım,+ Gillette Hediye 299 TL |
[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (15. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nakahella
3 aydır falan piyasayı takip ediyorum, resmen bedava şu fiyat. Sadece freedos olmasından endişeliyim, çok para vermeden nasıl windows kurarız acaba? :DAl,beğenmezsen iptal edersin.Az kaldı bu da biter. 3999 olan tükendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munkun46 -- 20 Kasım 2020; 0:57:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten Windows indirin, USB Boot yapıp takın USB'yi, oldu. Boşuna vermeyin parayı bunun için..
-
Bedavaya kurarsınız sadece 8gblık bir flash lazım için boş olacak, bir de ek pc. Gerisi technopatın videolarında var kolay gayet.
-
Bitmedi şu bomboş kampanyalar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazonda şu anda geçerli bir kod var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMonGeçen Ay 4099 a Aldım Amazondan.
-
Freedos olması da bir nevi avantajınıza. Cihazlarla beraber gelen bir sürü abuk sabuk programla uğraşmadan temiz kurulum yaparsınız.
-
3999tl laptop gayet uygun fiyattı. Alanlara hayırlı olsun.
-
Ampul led olayı düşük Watt olması zaten o yüzden alınıyor tasarruf için.Işık şiddetide hayli hayli bir odayı aydınlatır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hopali08Geçen Ay 4099 a Aldım Amazondan.
Alıntıları Gösteriş görürmü hocam
-
kinetix ayakkabı aldık 26.9a
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMoniş görürmü hocam
Alıntıları GösterOffice İşleri, Uzaktan Eğitim vb. İçin Rahat Görür.
-
www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/Philips-Hd7301-00-Makinesi-Siyah/dp/B00KA5SULQ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bildirim mi geliyor bu spy drop ile ne yapıyorsunuz acaba tam olark
-
-
Alabildiniz mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tatanka54
Amazon reis piyasayı süpürecek bence bu sefer:)amazon'un yerel de yaptığı indirimler çok tırt oluyor. global yaptığı indirimler daha iyi. prime üyeleri için asıl fırsatlar 27 kasım'da başlıyor diye banner gördüm az önce.
-
Amazon'da bir ürünün sayfasındayken, eklentinin ikonuna tıkladığınızda ilgili ürünn fiyatını Amazon'da ve diğer firmalarda ne kadar olduğunu gösteriyor.
Bildirm özelliği mevcut değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X