ben yakaladım, istesem alırdım da insana koyuyor biliyor musun 5,7k para verip 1050li cihaz almak. ayrıca tasarımı güzel değildi o yüzden s.et başka bahara diyip gözümün önünde stokların bitmesini izledim.. |
[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (81. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: facepunchSben yakaladım, istesem alırdım da insana koyuyor biliyor musun 5,7k para verip 1050li cihaz almak. ayrıca tasarımı güzel değildi o yüzden s.et başka bahara diyip gözümün önünde stokların bitmesini izledim..
bütçe varsa keşke alsaydın hocam. ülkemizin daha da kötüye gitmesi muhtemel önümüzde ki dönemde. tamam yüksek para ama cidden hak ediyor ekran kartı olsun, 1 tb ssd'si olsun
-
hayır, ben alamıyorsam birisi de 10 dakikalığına alamasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkm
Msi yı aldım ben hocam
Alıntıları Gösterhayırlı olsun hocam onunda fiyatı iyiydi.
-
Sadece sensodyne diş macunu aldım başka aman aman bir fırsat göremedim.
-
14500'e satarım hesabı :D
-
yok yahu 256 ssd vardı. bunu alacağıma amazondan çok daha iyisini alırım 200-300 farkla.
edit: amazon us*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 26 Kasım 2020; 12:11:53 > -
Sensodyne alıyoruz yine kadere bak =)
-
tırt maalesef yarında tırt olucak
-
Ya harbi diyorum ne almaya girdim gene diş macunu alıp çıktım :) -
dizüstü bilgisayarlar için güzel fiyatlar var hp, lenovo, msi
-
Quiksilver EVERYDAY W TANK Matara, Termos Unisex
66,50 TL
https://www.amazon.com.tr/dp/B08FBQVQ4F/ref=gbps_tit___9b400298?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
-
quote:
Orijinalden alıntı: facepunchSyok yahu 256 ssd vardı. bunu alacağıma amazondan çok daha iyisini alırım 200-300 farkla.
edit: amazon us*
1 tb ssd'si var
14.000 liraya daha iyisini bulamazsın
-
şapka aldım şaka gibi
-
Nasıl kullanan var mı bunu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: piayback
15 Ekim de 12.000 e sattı Amazon. Freedos olanını.O zaman hiç de iyi bir fırsat değilmiş windows'a 2 bin lira fazla vermiş oldu alanlar :)))
-
Kaç paraydı ki
21bin lira görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 26 Kasım 2020; 12:19:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dove sabun aldım ben de
-
quote:
Orijinalden alıntı: CallOfTheWildKaç paraydı ki
21bin lira görünüyor
13.999
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X