|
[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkanistYani "bütün" ürünlerde piyasa fiyatının baya altında indirim olmasını mı bekliyorsunuz? Zarar etmeden bunu yapmaları mümkün mü sizce?
Trendyol da rakipsiz fiyat diye 330 tl yazdıkları kulaklık Amazon TR de 290 TL idi mesela. Bu sizin algınızla alakalı. Günlerce aralıksız reklam yaptıkları için çok güzel indirimler yaptıklarını sanıyorsunuz. Ayrıca unutulmaması gereken konu Trendyol e-ticaret sitesi değil, aracılık yapan komisyon sitesi. Kendi altyapısını kullandırıp harcadığı yatırımdan çok daha fazla komisyon alıyor, aksi halde batardı zaten. Bu komisyonun bir kısmını reklama, kupona kullandı sadece.
Ben mesela prime day indiriminde takip ettiğim ürünlerden şunları aldım. Size göre kötü bana göre çok iyi indirimler oldu.
Salomon Supercross 375 TL
Philips HueW Filament Ampul 127 TL
Sony WH-XB900N Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 800 TL
Şu mesajın alnı olsaydı da öpseydim keşke. Bütün herkesin beklentisi tüm ürünlerde inanılmaz indirimlerin olması. Aslında iyi takip ettiğinde çok ucuza şeyler yakalanabiliyor. Tabi, bunlar stok sayısının düşüklüğünden dolayı anında bitiyor. Bi dediğiniz gibi ihtiyaç da önemli. Kulaklık ihtiyacın yoksa kulaklıktaki indirimi göremiyorsun mesela. Prime Day fena değildi, geçen indirim arkadaşların da dediği gibi diğer sitelere yapılan bir kontra sayılırdı o yüzden hazırlıksız yakalanıp biraz zayıf geçirdi amazon. Black Friday'de ben ciddi ürünlerin yakalanabileceğini düşünüyorum iyi bir takiple.
-
Amazon reis piyasayı süpürecek bence bu sefer:)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Taktigimiz seri bi sekilde link vermek olsun, diger konular sonra konusulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazonPuma Erkek BMW MMS Hooded Sweat Jacket Black Sweatshirthttps://www.amazon.com.tr/dp/B0821QK5FH/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_30TTFbKY13KG0?psc=1
540 dan 370 e düştü. Aldım beyler ilk alışveriş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tırt gözüküyor şuan itibariyle :))
-
Hoover Khross Toz Torbasız Süpürge, Siyah/Ceviz Kabuğu
Önerilen Satış Fiyatı: ₺1.099,00 Fırsat Fiyatı: ₺699,00 İndiriminiz: ₺400,00 (% 36)
Fiyatlara KDV dahildir.
-
güldürmedi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takip ettiğim bütün kuru boya ve keçeli kalem setlerinin fiyatları yeni güne girer girmez yükseldi.. başka yorum yok.. teşekkürler
-
Baseus CATKLF-G09 Cafule Series Flash Charge Cable, Type-C PD2.0, 1M, Kırmızı , arttırıldı ₺20,90 olan eski fiyatı ₺47,81 olarak değişti
Baseus CATGH-B09 Halo Data Kablo, Type-C, 3A, 1M, Kırmızı , arttırıldı ₺15,90 olan eski fiyatı ₺44,95 olarak değişti
şaka gibi:) keşke alsaydım
-
amazonPhilips HD7461/20 Kahve Makinesi, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Philips-Hd7461-20-Kahve-Makinesi/dp/B00R04CAH0
Philips hd7461 filtre kahve makinesi 299 tl. Dip fiyat değil. Daha iyi makinelerin indirime girmesi beklenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 20 Kasım 2020; 0:5:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
s5 max 4 saat önce 4257 tl idi şimdi 4319 tl
-
Kitaplarda bi değişiklik olmamış eski fiyat, üzerinde günün fırsatı yerine gülümseten cuma yazıyor...
1 hafta boyunca her gün 12 den sonra indirimler değişecek. şu an çöp gözüküyor ama bakalım.
-
Katılıyorum
kod geçiyor mu arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel bindirim
-
https://www.amazon.com.tr/Clementoni-Esterno-Caff%C3%A8-Notte-Puzzle/dp/B000F9SV4I/
Puzzle, 57'den düştü, istek listemdeydi aldım hemen.
-
-
herkesin sepetindeki her ürünün düşmesini bekleyemeyiz değil mi. herkesin ihtiyacı farklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X