Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
93.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
Giriş

Şaşırmadım. Çivisi çıkmış ülkenin.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Sorma içimizden geçtiler her anlamdamı sorun sıkıntı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten üzücü bir olay geçirmişsin ki karar vermek gerçekten zor bu tür durumlarda ama sonuç zaten kendini göstermiş. Evlilikte en önemli şey zaten cinsellik. Eğer bu yok ise zaten evlilik olmaz. Askerlik arkadaşı gibi her gün yatağa yatılmaz ki. Bir de senin yanlışın şu arkadaşım. Sen her gün eşinin yemeğini temizliğini yapıyorsun ve o da hiç yardım dahi etmiyorsa kusura bakma ama sorun da biraz sende. Tamam, evlilikte hayat müşterektir birbirinize illa ki yardım edeceksiniz. Evi beraber toparlayacaksınız ama her şeyi kadın tarafı ya da tümüyle erkek tarafına yığmak tamamen büyük bir hatadır. Boşanmadan önce bir evlilik terapistine gidin uzman bir yardım alıp işin süreci boşanmak gibi görülüyor zaten ve yardım alıp boşanma aşamasına kesin karar verdikten sonra geçiniz derim. Zaten benim veya başka birilerinin burada boşan ya da boşanma demesi pek fayda sağlamaz sadece öneri alırsın ama asıl kararı senin vermen gerek. Bunun için de sakin olup düzgün karar vermen gerekli. Karı millletine kim olursa olsun fazla yüz vermeyin. Zaten bir cinsellik yoksa allah korusun işin sonu aldatmaya kadar gidiyor. Kadın da olsa buna ihtiyacı vardır çünkü. Eğer olmuyorsa işin sonu başkasıyla yatmaktan geçiyor ki bu da çok kötü bir durum. Geçmiş olsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.