Bazı kadınlarda var bu durum bizim toplumda bazı kadınlar erkeğine namuslu oluyor bunu bende anlayamadım neden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (34. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var
(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee
Ben anlayamıyorum bir kadın nası cinsellik istemez yahu. Hele de 2 yıl. Ben eşinizin cinsel yöneiliminden şüphe duydum. Aklım almıyor 2 sene ya. Hiç mi istemez bi insan. Dünyaya gelişimizde biyolojik olarak en temel 3 amaç var. Barınmak yemek yemek ve cinsellik. Size sabır diliyorum adınıza çok üzüldüm.Hmile kaldığı andan itibaren hiç ilişki yaşamadık.
Doğuma birkaç hafta kala sinir krizi geçirdi: "Bir erkek nasıl olur da bu kadar uzun süre yapmadan durabilir. İtiraf et başka bir kadın var değil mi?" dedi.
İnkar ettim, o işi bekar ergenler gibi banyoda gördüğümü söyledikçe inanmadı, daha da sinirlendi.
Hatta: "Nasıl yapıyorsun göster bana!" diyerek ısrar etti.
Gün ortası klozete doğru dönüp göstermeye çalıştım. O da arkamdan bakıp nasıl yaptığımı izledi.
Bir süre sonra "Sen numara yapıyorsun, hani birşey olmadı!" deyince elime sıvı sabunu alıp 5 dakika uğraştım. Nihayetini görünce ikna oldu
Aradan yıllar geçse bile unutamadığım bir travma olmuştu benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimHmile kaldığı andan itibaren hiç ilişki yaşamadık.
Doğuma birkaç hafta kala sinir krizi geçirdi: "Bir erkek nasıl olur da bu kadar uzun süre yapmadan durabilir. İtiraf et başka bir kadın var değil mi?" dedi.
İnkar ettim, o işi bekar ergenler gibi banyoda gördüğümü söyledikçe inanmadı, daha da sinirlendi.
Hatta: "Nasıl yapıyorsun göster bana!" diyerek ısrar etti.
Gün ortası klozete doğru dönüp göstermeye çalıştım. O da arkamdan bakıp nasıl yaptığımı izledi.
Bir süre sonra "Sen numara yapıyorsun, hani birşey olmadı!" deyince elime sıvı sabunu alıp 5 dakika uğraştım. Nihayetini görünce ikna oldu
Aradan yıllar geçse bile unutamadığım bir travma olmuştu benim için.
Alıntıları GösterKardeş yüzüğü masaya bırakıp çıkmadınmı evden büyük konuşmayaym dünya yıkılsa ben bunu yapmazdım bu nedir aga,anlamıyorum sizi neden bunları çekiyorsunuz aklım almıyo ya.
Bekar adamdan bile daha kötü durumun o zaman inanki senin için üzüldüm kızma bana.Arkadaşlar ayrılmayı boşanmayı öğrenin bu hayatı bi kez yaşıyorsunuz ya
-
E devlette Aile sosyal politikalar bakanlığı sekmesinde boşanma sürecindeki insanlar için "psikolojik destek" denen bir form var.
1 ay önce doldurdum, bugün yeni aradılar ve "sizi en kısa sürede arayıp randevu vereceğiz" dediler.
1 ay geçti lan 1 ay.. Ve arayıp dedikleri şeye bakın...
Ya size yemin ederim eğitim seviyesi ve nüfusu aşırı düşük bir yerde yaşıyorum. Yani bugüne dek kimse bu formu bu ilçede doldurmamıştır bile. Buna rağmen bu kadar uzuyorsa yuh diyorum.
Gerçi çalışan psikolog da memur olduğundan beklentim sıfır. Sadece bi çay içmeye giderim en fazla. Bi de içimş dökerim o kadar. Etkisi olacağını hiç sanmıyorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna benzer bir şey yaşadığım için tecrübesiz arkadaşlara not.
İyiler her zaman kullanılır , kıymet bilen çıkarsa daha önce kıymet görmeyen kızdan çıkar.
Her işini yap , sev , değer var , iğne batsa senin canın yansın. yaranamazsın ayrıldığı gün başkasına gidebilir.
Değişir mi ? 6 sene geçer tak diye değişir.
İnsanlık gördüğü için hayvan gibi davranıldığın da pişman olur bunlar kıymet bilmez
aldatma felan yok. Kadınlar birşey yaparsa zaten anlayamazsınız. burada böyle bir durum olsaydı siz geldiğinizde eşiniz uyumaz belli etmemek için 8-9 gibi uyumazdı. Cinsel olarak sizi merakta bırakmazdı.
Saygılar
-
Arkadaşlar cinsellik konusunda 2 yıldır sıkıntılı bir durum varsa, kesin aldatıyordur demişsiniz fakat mevzuyu kendiniz üzerinden değerlendirmeyin...
Bizim ülkemizde cinsellik konusu biraz karışık, kadınlar maalesef erkekler kadar bilgili veya tecrübeli değiller. Tecrübeden kastım, illa seks yapmaları filan değil bu konuyu konuşacakları insanlar bile sınırlı, erkeklerde ailesiyle vs nadir konuşur ama arkadaşlık ortamında iyi kötü bilgi edinirsiniz. Kadınlar arasında da elbette hakim olanlar var lakin erkeklerde oran daha fazla olduğunu düşünüyorum.
Haliyle bazı kadınlar cinsellik açısından fazlaca içine kapanık olabiliyorlar, cinsellik denildiğinde eşine karşı bile utangaç davranan kadınlar var. Haliyle çoğumuz için yemek içmek kadar ihtiyaç olan cinsellik bazı kadınlarda tam tersi yokmuş gibi davranabiliyorlar. Bazı evliliklerde cinsellik görev gibi yapıldığı için karşılıklı aldatmalar çok oluyor, sevgi şehvet arzulamak vs gibi durumlar yoksa cinsellik bir anlam ifade etmez.
Cinsellik ülkemizde konuşulması zor bir konu, özellikle kadınlar açısından daha zor arkadaşlar, düşünün hakkınızda en ufak kötü bir sohbet dönse bütün toplumsal algınız değiştiriliyor. Haliyle evlenene kadar en ufak fikri olmayan konuda evlendikten sonra hakim olmasını bekliyorsunuz.
Yorum yapma amacım kadını desteklemek değil, sadece cinsel konularda hemen yanlış kanılara varmamanızı sağlamak, böyle bir ilişkide erkek keyif alamaz mutlu olamaz. Cinsellik öyle kenara itilecek bir konu değil, cinsellik olmasa acaba evlilik diye bir şey olur muydu ? :) O kadar önemli bir mevzuyu ötelemek, çözümsüz bırakmak insanın kendisine yapacağı en ağır kötülüktür.
-
"Biz" niye evlenmiyoruz sanıyorsunuz.
( insanları tanıdım, iyi insan çok az, hatta neredeyse yok)
-
Her birliktelik çıkar ve menfaat üzerinedir ülkelerin münakaşasıda böyledir hatta ve hatta dostluk ve arkadaşlıklarda da çıkar menfaat vardır.quote:
Orijinalden alıntı: limbesh"Biz" niye evlenmiyoruz sanıyorsunuz.
Karşılıksız birşey olmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam yazdıysanız göremedim, kusura bakmayın. Tüm mesajları okuyamadım. Sonuç ne oldu?
Kadınlarda mantık aramayın. Erkekler analitik düşünürler. Ancak kadınlar tamamen duygularının esiridir. Sen kar zarar hesabı yaparsın evlilikte. Kadın bin tane iyilik görsün 1 tane kötülükte işi bitirir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sonuç ne oldu belli değil.bazıları yazıyor burada doğruluğu tartışılır .ondan sonra ne yazan var nede durumu anlatan
-
"Siz giderken biz dönüyorduk"...quote:
Orijinalden alıntı: limbesh"Biz" niye evlenmiyoruz sanıyorsunuz.
Şu an sadece saf insanlar doğal seleksiyonun azizliğine uğramamak için kendilerine benzeyenlerle evlenmeli (keşke olmasa desek dahi), ötesi yalan...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birşey anlamadım... Evlenmeyin.
-
Sonuç ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıl olmuş nerdeyse ama adam bildiğin light kafada. Eğer aranızda da bu şekilde olan varsa kusura bakmasın yarın bir gün terk edildiğinde ağlamasın. Yemek yapmalar sürekli sevgi sözcükleri hediyeler iltifatlar. Bak ben 2 yıldır olacak nerdeyse o kadar kızla çıktım ki artık öğrendim ki kızlar veya kadınlar yumuşak erkeklerden çok çabuk tiksiniyorlar. Her dediklerine tamam demeyin biraz ağırlığınız olsun. Yoksa trip de yersiniz boşanma da yersiniz terk edilme de yersiniz.
Bu konunun en özeti budur.
Son durum nedir?
-
maalesef bizim kadınlarımız ilgi, destek, yardım ve şefkat gördükçe şımarıyorlar ve tepeye çıkıp bunu limitine kadar kullanmak istiyorlar. siz baştan tüm ipleri eline vermekle hata etmişsiniz. bir fıkra vardır; iki yakın arkadaş evlenmişler, evlendikten sonrada görüşmeye devam etmişler filan derken arkadaşlardan birisi bir bakmış kendi karısı onu takmıyor, hatta azarlıyor, itiyor kakıyor, kullanıyor ama arkadaşının karısı el pençe önünde, bir dediğini iki etmiyor. bir gün diğerine soruyor; "yahu sen eşine ne yaptın da böyle rahat ve huzurlusunuz ?" arkadaşıda diyorki; "ilk gece gerdek odasına girerken elime bir kedi aldım, odaya girince bacaklarını cart diye ayırıp odanın bir köşesine attım, bunu gören eşim bana hep saygılı ve yardımcı oldu." bunu duyan arkadaşı akşam eve gitmiş, yatma vakti gelince sokaktan bir kedi yakalamış ve yatak odasına girince karısnın önünde kedinin bacaklarını cart diye ayırıp bir kenara atmış. Bunun üzerine karısı gülerek; "geçti o iş, onu ilk gece yapacaktın." demiş. malesef bizim kadınlarımızın çoğu bu tiynette o yüzden bu ülkede kolay kolay evlenilmez, yada evlilik sözleşmesi olmadan evlenilmez, yoksa hem huzurunuzdan hem psikolojinizden hemde donunuzdan olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 4 Ekim 2023; 9:19:47 >
-
Aynen çok doğru öyle bi. Arkadaşım vardı çamaşır çıkardı, ütü yapar karısı için herşeyi yapardı bi gün öğrendim karısı maço sert bi. Adamla aldatmış. Bunu işin ilginci halen evliler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X