Şimdi Ara

[BİTTİ]Sandisk-Wd-Samsung SSD sıfır adınıza fatura kesilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11 de istediğiniz 120 gb ssd için tüm indirimlere ek tarafımca ekstra indirim yapılarak alabilirim

240GB olan modeller tükenmiştir alan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim

Sandisk ssd plus sata3 240 gb -SATILDI

Samsung 860 Evo sata3 - SATILDI

Wd green 240 gb sata 3 (zygomatiq) kullanıcı adlı arkadaşa 1 adet satılmıştır

Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz (zygomatiq) kullanıcı adlı arkadaşa satılmıştır

GIGABYTE B450M S2H AMD B450 3600MHZ DDR4 SOKET AM4 MATX ANAKART- (zygomatiq) kullanıcı adlı arkadaşa satılmıştır

ürünler adınıza fatura ücretsiz kargo olarak gönderilmektedir, doların devamlı değişmesinden dolayı fiyatlarda değişiklik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 10 Mayıs 2020; 22:52:13 >

• İncehesap Gaming Gecesinde 250TL'ye Panther marka 240 GB SSD almıştım, almasam kesin arkadaştan alırdım fiyatlar gerçekten çok iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolsuz Samuray

İncehesap Gaming Gecesinde 250TL'ye Panther marka 240 GB SSD almıştım, almasam kesin arkadaştan alırdım fiyatlar gerçekten çok iyi.
    Teşekkür ederim hocam
  • WD GREEN 240 gb olan cihaz arkadaşa satılmıştır
  • 1 adet wd 240gb alınmıştır kedisine teşekkür ediyorum ilgili satıcı
  • Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz (zygomatiq) kullanıcı adlı arkadaşa satılmıştır, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 4 Mayıs 2020; 16:43:55 >
  • GIGABYTE B450M S2H AMD B450 3600MHZ DDR4 SOKET AM4 MATX ANAKART- (zygomatiq) kullanıcı adlı arkadaşa satılmıştır hayırlı uğurlu olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n11 de istediğiniz 120 gb ssd için tüm indirimlere ek tarafımca ekstra indirim yapılarak alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN

n11 de istediğiniz 120 gb ssd için tüm indirimlere ek tarafımca ekstra indirim yapılarak alabilirim
    Sadece 120 icinmi geçerli indirim? 240 olmuyormu?
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Pm attım
  • 1200 tllik alışveriş yaptım kendisiyle. sadece alışveriş değil fikir alışverişleri de oldu yani sorunsuz güvenebilirsiniz.
  • Abi nasıl oluyor ben anlamadım pm bakarmısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.