TÜM BEDENLER VAR ŞU AN. MAĞAZADA GEÇEN HAFTA 600'DÜ. GÜZEL MONT BENCE. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 22 Ocak 2022; 19:55:36 > |
(BİTTİ) ZARA ŞİŞME MONT 300TL ISINDIIII
-
-
Bu nasıl desen yarabbim? -
-
Mağazada denediğimde ben çok beğenmiştim ama 600₺ diye almadım. 300’ü görünce aldım hemen. Zevk meselesi tabi
-
Hocam fiyat normal bence artık pahalı mı? Bu fiyata adidas mont var mı :D
-
sjw montu
-
düğünde giyilir mi -
Fiyatı uygun da latife olsun gergin zamanda insanlar gülsün diye attım karikatürü :)
Bu arada desen asker kamuflajı ile Omo'nun kirlenmek güzeldir reklamındaki tişörtün karışımı gibiymiş :D
-
Yok artıkkk, demeyin 😄
-
-
Beden olarak normal beden olur mu hocam?
-
Neden %100 polyester ve bu kadar pahalı?
Alıntı
metni:MALZEME
Ürünlerimizin güvenlik, sağlık ve kalite standartlarına uyduğunu garanti altına almak için takip programlarıyla çalışıyoruz.
Green to Wear 2.0 standardının amacı, tekstil imalatının çevre etkisini en aza indirmektir. Bunun için Inditex’in The List programını geliştirdik. Bu program sayesinde hem üretim süreçlerinin temizliğini hem de giysilerimizin güvenliğini ve sağlığını garanti altına alıyoruz.
DIŞ
100% polyester
ASTAR
100% naylon
DOLGU
100% polyester
GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ POLYESTER
Geri dönüştürülmüş polyester, plastik şişelerden elde edilen geri dönüştürülmüş PET plastikten üretilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 21 Ocak 2022; 12:42:36 > -
Ben normalde L giyiyorum. İkisini de denedim mağazada L beden oldu yine. Xl de hafif bol oldu. Ben biraz bol olmasını istediğim için xl aldım. 184 boy 86 kilo
-
E artık öyle hocam :)
-
Valla alıcam da deseni biraz kafamı karıştırdı, tek renk olsaydı keşke
-
bülent e*soya göre sanki🤔 -
gittiğin düğüne bağlı -
kuş yaban tavşanı avlarsınız bununla :) iyi kamufle olur
işin şakası yalıtımı kalındığı iyi gibi ama işte o desen yokmu o desen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 21 Ocak 2022; 13:21:31 > -
Dugun icin mont mu alican vay be -
%100 polyester bir monta sırf Zara diye 300 lira ben vermem ama paylaşım için teşekkürler.
|
Bu nasıl desen yarabbim?
|
Sırf "bu ne biçim mont böyle" mesajları yüzünden konu 3 sayfa olmaya doğru koşuyor. Halbuki kamuflaj desenli .. En azından onu andırdığı için öyle 2 sayfa eleştirmeye gerek yok |
düğünde giyilir mi
|
çulluk, keklik, bıldırcın vb. avlar için ideal. |
İhtiyaç olsa alırdım lufian mont var işimi görüyor şu cinsiyet esprisi yapanlara bakmayın yakışmayacağını biliyor kendilerine.
|
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- algida ile kazan kod
- tod süper dolu paket
- metabyte kodları
- ccleaner pro key
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X