Şimdi Ara

Biyo enerji ile fal ve gelecek ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lacrima

bir de laf var; cinler, inanmayanlara gözükmezmişler diye. kardeşim nerden biliyorlar, inanıp inanmadığımı. alnımda mı yazıyo.

cin denen ucubenin kökeni hastalıklara dayanıyor. eski çağlarda biri ateş çıkarınca-titreme nöbetlerine girince, şimdiki gibi hemen termometreyi koyup, parasetamol içirmezlermiş. anlam veremezlermiş hastalanan kişiye ne olduğuna, o yüzden hastalıklara kötü ruhların(cinlerin) neden olduğu düşünülüyomuş. ben böyle biliyorum bunun hikayesini. hikaye kısaca.

Sen böyle dersen farklı bir bakış açısı olarakta.
    Kaynağının farklı olmasına rağmen çözemedikleri veya inanmadıkları için günümüzde ruhsal sıkıntıdan kıvranan gün boyu sinir krizi geçiren , yıllarca bu hastalıktan muzdarip olmasına ve doktor'un sözünden çıkmadan herşeyi uygulamasına rağmen hayatı mahvolmuş insanların farklı yollardan bu rahatsızlıklardan kurtulmalarına ne diyeceksin.
    Klasik cevap olarak iyileşmeyi istediği için iyileşti hastalığına sebeb olarak kendisinden başka birini aradı ve buldu bu sayede ondan kurtuldu ve iyileşti deme..

Ben yıllarca panik atak rahatsızlığını yaşadım , çekmediğim sıkıntı ve acı kalmadı. Günde 3 saat uyusam süperdi benim için gitmediğim doktor yapmadığım bir şey kalmamıştı.
    Ne sorunun var denildiğinde verecek cevabım bile yoktu aniden başlayan bir sinir krizi sonrasında hayatımı mahveden şeye ben bile anlam veremiyordum. Şunuda söylüyeyim burada hiddetle olmaz bu tür şeyler diyen insanlardan dahada acımasızdım bu konularda ama insan öyle şeyler yaşıyorki redetmesi imkansız şeyler.

Şu an bu sıkıntılarımdan sürekli kuran'ı kerim okuyarak kurtuldum hemde tamamiyle beynim adeta berraklaştı ve kuran okuyunca bende oluşan fiziksel olaylara kim nasıl bir bilimsel açıklmaa getirecek bende onları merak ediyorum bacağımın ağrısından o an için yürümekte zorlanmama, okuyunca vucudumda sürekli bir şeylerin dolaşmasına, tir tir titrememe, bana kuran okuyan kişinin sinir krizi geçirmesine, bir süre okuduktan sonra inanılmaz rahatlamama nasıl bir açıklama getirilir...

Evet ben bu sıkıntılarımdan kurtulmak için farklı yollar denedim klasik tıp anlayışımla devam etseydim belki hayatım sıkıntılı şekilde devam edicekti kim bilir.

Ortada bir sonuç var görüntüyü gördükten sonra ben buna inanmam acaba bu nasıl oluştu demek mantıksızlıktır..
    Karşımızdaki binayı görüyoruz bu nasıl oluştu en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum yoksa bu benim için yeterli olmaz bu beynimin oynadığı bir oyundur der geçerim diyemeyiz.
    Şu an için bu tür şeylerin tam bir açıklaması yok ama ben sonuçlara bakarak yaşadığım olaylardan buna inanıyorum inanmamı arttırması içinde kuran'ı kerim'de bunların anlatılması inanmam için artı etkenler.

Kimse kanıt istiyorum demesin cin'in büyünün kanıtı olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 24 Mart 2006; 19:06:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy

Pardon arkadaşlar bişey daha söylücem birisi temiz kalpli kalp gözü açık olan ninelerimiz büyüklerimiz vardır demişti... Bu yaşlılarda daha çok görülür hatta beynini çok yoranlarda kullananlarda görülür bi nevi ünv e hazırlanıp test çözen sonrada sınavı kazanmaya benzer, beyin sürekli egzersiz içinde olanlarda görülür yada dediğim gibi yaşlılarda beyin baya bi gelişmiştir duyarlı hale gelmiştir bu tarz şeylerde..
    Bir örnek vermek gerekirse americada bi araştırmada yeni doğmuş 3 tane maymun yavrusunu ayrı bi adacığa koyup, başka bi 3 yavruyuda başka adaya koymuşlar, aralarında 3 km mesafe vardır.. her gün önlerine konulan muzları yerler ama kabuğuyla bütün bi şekilde... bunlar sürekli gözlem halindelerdir camera ve gözetmenler eşliğinde 2 aydan sonra A adasındak bi yavru muzu soymayı keşf etmiştir x zamanında B adasındaki bi yavruda x e çok yakın bi y zamanında oda öğrenmiştir... bunun açıklamasıda beyinlerin birbirlerini aynı paralelde çalışırken etkileşime girmeleridir, bununda bilimdeki adı telepatidir...

hiç sanmam. maymun dediğin zeki bir varlık. şıp diye çözer muzun kabuğunu soyması gerektiğini. ben maymuna yer fıstığı atıyorum hemen ayıklıyor muzu mu soymayı akıl edemeyecek? sigara verdim içti bir keresinde

• quote:

Orjinalden alıntı: su*fi

@C4
    Karabasanlar hakkında bir bilgin var mı?

Ne Ayet-el kürsi ne Nas, ne Felak işledi karabasanlarıma

karabasan bana da çok oldu bi ara. karabasan anında uyanıldığında rem uykusunda oluyoruz, yani bu sırada beyin geçici olarak vucudu felç eder ki rüyada yaptığımız hareketleri yapmayalım. bu durumda yapılabilecek en mantıklı şey 2-3 sn sakince bekleyip, herşey normale dönünce uyuma kaldığı yerden devam etmek. çünkü uykusu hiç açılmıyo insanın, kendimden biliyorum. sabah sadece hayal meyal hatırlanıyor o kadar.

ama karabasan esanında, rüyanın etkisiyle uyanmış bi insan bunun üstüne bir de hareket edemeyince heyecanlanır. heyecanlanınca da normal olarak kalp atışları hızlanır, nefes düzeni bozulur, hatta çok heyecanlanırsa bogulduğu hissine kapılır.. işler böyle sakata gelince bi de sağdan soldan duyduğu hayalet hikayeleri aklına gelirse, durum iyice kontrolden çıkar. yani haybeye gitmek deyimi bu durumlara çok iyi oturuyor.

kısaca bu durumda sakin olup 2-3sn beklemek yeterli. dua da okuyabilirsiniz, dua okumak felç süresince(ki o da max 3sn) sakin kalmanıza yardımca olur.

2-3 sene evvel ntvde izlemiştim bununla ilgili bi belgesel, oradaki adam karabasının nedenlerini nedenlerini falan anlatmıştı ama hiç aklımda kalmamış. mustafa hocanın dedigi gibi yatmadan once agır seyler yememek bu konuda yardımcı olacaktır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: su*fi

@C4
    Karabasanlar hakkında bir bilgin var mı?

Ne Ayet-el kürsi ne Nas, ne Felak işledi karabasanlarıma

karabasan bana da çok oldu bi ara. karabasan anında uyanıldığında rem uykusunda oluyoruz, yani bu sırada beyin geçici olarak vucudu felç eder ki rüyada yaptığımız hareketleri yapmayalım. bu durumda yapılabilecek en mantıklı şey 2-3 sn sakince bekleyip, herşey normale dönünce uyuma kaldığı yerden devam etmek. çünkü uykusu hiç açılmıyo insanın, kendimden biliyorum. sabah sadece hayal meyal hatırlanıyor o kadar.

ama karabasan esanında, rüyanın etkisiyle uyanmış bi insan bunun üstüne bir de hareket edemeyince heyecanlanır. heyecanlanınca da normal olarak kalp atışları hızlanır, nefes düzeni bozulur, hatta çok heyecanlanırsa bogulduğu hissine kapılır.. işler böyle sakata gelince bi de sağdan soldan duyduğu hayalet hikayeleri aklına gelirse, durum iyice kontrolden çıkar. yani haybeye gitmek deyimi bu durumlara çok iyi oturuyor.

kısaca bu durumda sakin olup 2-3sn beklemek yeterli. dua da okuyabilirsiniz, dua okumak felç süresince(ki o da max 3sn) sakin kalmanıza yardımca olur.

2-3 sene evvel ntvde izlemiştim bununla ilgili bi belgesel, oradaki adam karabasının nedenlerini nedenlerini falan anlatmıştı ama hiç aklımda kalmamış. mustafa hocanın dedigi gibi yatmadan once agır seyler yememek bu konuda yardımcı olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: C4

quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy

Pardon arkadaşlar bişey daha söylücem birisi temiz kalpli kalp gözü açık olan ninelerimiz büyüklerimiz vardır demişti... Bu yaşlılarda daha çok görülür hatta beynini çok yoranlarda kullananlarda görülür bi nevi ünv e hazırlanıp test çözen sonrada sınavı kazanmaya benzer, beyin sürekli egzersiz içinde olanlarda görülür yada dediğim gibi yaşlılarda beyin baya bi gelişmiştir duyarlı hale gelmiştir bu tarz şeylerde..
    Bir örnek vermek gerekirse americada bi araştırmada yeni doğmuş 3 tane maymun yavrusunu ayrı bi adacığa koyup, başka bi 3 yavruyuda başka adaya koymuşlar, aralarında 3 km mesafe vardır.. her gün önlerine konulan muzları yerler ama kabuğuyla bütün bi şekilde... bunlar sürekli gözlem halindelerdir camera ve gözetmenler eşliğinde 2 aydan sonra A adasındak bi yavru muzu soymayı keşf etmiştir x zamanında B adasındaki bi yavruda x e çok yakın bi y zamanında oda öğrenmiştir... bunun açıklamasıda beyinlerin birbirlerini aynı paralelde çalışırken etkileşime girmeleridir, bununda bilimdeki adı telepatidir...

hiç sanmam. maymun dediğin zeki bir varlık. şıp diye çözer muzun kabuğunu soyması gerektiğini. ben maymuna yer fıstığı atıyorum hemen ayıklıyor muzu mu soymayı akıl edemeyecek? sigara verdim içti bir keresinde

Onlar türk maymun en az senin kadar zeki
    Şaka bi yana bilimsel bi araştırmayı anlattım, ve onlar daha bebek yanlarında öğreticileride yok sütle büyümüş 3 aylık bebekler, senin verdiğin örnek insan müptelası olmuş hayvanat bahçesi maymunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Kaynağının farklı olmasına rağmen çözemedikleri veya inanmadıkları için günümüzde ruhsal sıkıntıdan kıvranan gün boyu sinir krizi geçiren , yıllarca bu hastalıktan muzdarip olmasına ve doktor'un sözünden çıkmadan herşeyi uygulamasına rağmen hayatı mahvolmuş insanların farklı yollardan bu rahatsızlıklardan kurtulmalarına ne diyeceksin.
    Klasik cevap olarak iyileşmeyi istediği için iyileşti hastalığına sebeb olarak kendisinden başka birini aradı ve buldu bu sayede ondan kurtuldu ve iyileşti deme..

Ben yıllarca panik atak rahatsızlığını yaşadım , çekmediğim sıkıntı ve acı kalmadı. Günde 3 saat uyusam süperdi benim için gitmediğim doktor yapmadığım bir şey kalmamıştı.
    Ne sorunun var denildiğinde verecek cevabım bile yoktu aniden başlayan bir sinir krizi sonrasında hayatımı mahveden şeye ben bile anlam veremiyordum. Şunuda söylüyeyim burada hiddetle olmaz bu tür şeyler diyen insanlardan dahada acımasızdım bu konularda ama insan öyle şeyler yaşıyorki redetmesi imkansız şeyler.

Şu an bu sıkıntılarımdan sürekli kuran'ı kerim okuyarak kurtuldum hemde tamamiyle beynim adeta berraklaştı ve kuran okuyunca bende oluşan fiziksel olaylara kim nasıl bir bilimsel açıklmaa getirecek bende onları merak ediyorum bacağımın ağrısından o an için yürümekte zorlanmama, okuyunca vucudumda sürekli bir şeylerin dolaşmasına, tir tir titrememe, bana kuran okuyan kişinin sinir krizi geçirmesine, bir süre okuduktan sonra inanılmaz rahatlamama nasıl bir açıklama getirilir...

Evet ben bu sıkıntılarımdan kurtulmak için farklı yollar denedim klasik tıp anlayışımla devam etseydim belki hayatım sıkıntılı şekilde devam edicekti kim bilir.

geçen skyturke bi doktor çıkmıştı, sağlık programına. panikatağın EFT yöntemiyle tedavisinden bahsediyordu. olay şu ki, öncelikle hastaya, hastanın aslında iyileşmek istemediğini kanıtlıyolarmış, ondan sonra hasta iyileşme konusunda kararını netleştirdiğinde terapiye başlıyolarmış, yoksa terapi genellikle başarısızlık sonuçlanıyomuş. yani panikatak olan biri, her ne kadar dışardan iyileşmek istese de bilinç altından iyilişmek istemiyor olabilir. sonuçta panikatak olmanın da, çevreden ilgi görme, sorumluluktan kaçma, vs. gibi yabana atılamayacak ek getirileri var.

önemli olan hastanın iyileşmeyi gerçekten isteyip istememesi yoksa her tedavi başarılı olur diye bişey yok.

cin gerçek değil. ama korku gerçek. cin korkusu ile cini ayırdedebilmek lazım ki, şartlanmış bir birey için hiç kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrima -- 24 Mart 2006; 19:36:25 >

• Arkadaşım o programı bende izledim, hastanın beyin olarak o şekilde işine geldiğin, falan söyledi bence çok doğru, ama sen cin yok diyemezsin, başkasıda kalkıp bilim yoktur gerçek yoktur cin büyü vardır sadece diyemez. bunlar birbirine bağlı paradoks bi döngüdür...
    İkiside ayrı tezleri savunur yalnız bazı noktalarda birleşmek zorunda kalırlar, bi yerde birbirlerinin içine girerler ve bilim sürekli metafiziği baltalamaya çalışır, ama kendi açıkladığı şey bazende metafiziği doğurabilir, fizik metafiziği doğurabilir gibi bi olgu çıkıyor burda bende kilitleniyorum zaten, olayda bu, ama var yada yok demek için deneylerin tezleştirilmesi sonrada, doğrulanıp kesinleştirilmesi lazım, baba yormama lazık kafayı ne felsefeciler ne bilim adamları nede hocalar çıkamazdı kesinleştiremedi, ne yatıyorsa kafan ona inanmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudeboy -- 24 Mart 2006; 19:55:48 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

geçen skyturke bi doktor çıkmıştı, sağlık programına. panikatağın EFT yöntemiyle tedavisinden bahsediyordu. olay şu ki, öncelikle hastaya, hastanın aslında iyileşmek istemediğini kanıtlıyolarmış, ondan sonra hasta iyileşme konusunda kararını netleştirdiğinde terapiye başlıyolarmış, yoksa terapi genellikle başarısızlık sonuçlanıyomuş. yani panikatak olan biri, her ne kadar dışardan iyileşmek istese de bilinç altından iyilişmek istemiyor olabilir. sonuçta panikatak olmanın da, çevreden ilgi görme, sorumluluktan kaçma, vs. gibi yabana atılamayacak ek getirileri var.

önemli olan hastanın iyileşmeyi gerçekten isteyip istememesi yoksa her tedavi başarılı olur diye bişey yok.

cin gerçek değil. ama korku gerçek. cin korkusu ile cini ayırdedebilmek lazım ki, şartlanmış bir birey için hiç kolay değil.

Hasta gerçekten iyileşmek istedikten sonra o bilince kendisi vardıktan sonra hastlalıkla savaşma gücünü kendinde gördükten sonra zaten doktora gitmez terapilere katılmaz. O bilinç hastada olmasa bile doktor'un bunu kazandırması ona güç vermesi lazımki psikolojik rahatsızlıklarda bu en önemlisidir. Bu ilacı kullan 6 ay sonra bir şeyin kalmaz denmesi ne kadar inandırıcı oda ayrı bir soru.

Panik atak'ın çevreden ilgi görme, sorumluluktan kaçma gibi bana göre getiri olmayan sonuçlarını yazmışsın bence götürdüklerinin yanında bunlar hiçbir şey. Her an gergin yaşamak , ölüm korkusu , başıma bir şey gelicek korkusu ile tek başına dışarıya çıkamama gibi sonuçlarının yanında kimse o getirileri düşünmez.

Ben hiç doktora gidilmesin tıp tedavisi görülmesin demiyorum her hastalık kaynağının aynı olduğunu iddia etmiyorum.

İnsan sürekli sıkıntı çekiyorsa , gerginse, her gün ölüp her gün diriliyorsa doktora gidip fayda görmüyorsa okuduğu süre ve dualar kendisine inanılmaz iyi geliyorsa , bunun yanında okurken vucudunda fiziksel hareketlenmeler oluyorsa adeta yeniden dünyaya gelmiş gibi oluyorsa sen ister buna cin korkusu de ister şartlanma de..
    O zaman ne mutlu banaki böyle bir şartlanmayla iyileştim.

• Sevgili arkadaşlar cinler vardır... Size bi olay anlatayım
    Rahmetli Halit dedem ve Rahmetli Babam bir gün bir eve giderler.Gitme amaçları ise iki insanın evlendirilmesidir.Genç olan çocuk kızı istemektedir ve kızın ailesi buna karşı çıkmamaktadır ama kızlarının cinlerle evli olduğundan ve kızlarının çektiği ızdıraplardan bahsederler.O an için orada bulunan evlemek isteyen çocuk cinlere dümdüz sövüp saymaya başlar,masanın üzerindeki kolonya şişesi herkesin gözü önünde ilk önce havalanır odanın içinde dolanır ve cinlere sövüp sayan gencin kafaya iner.Rahmetli dedem bu olaydan önce cinlerin ve diğer varlıkların insanlarla irtiabta geçeceğine,görüneceğine ve buna benzer şeylere kesinlikle inanmayan bir insanmış..ve bu olaydan sonra bir hafta üzerindeki şoku atamamış.Bu olayı bana annem anlattı sizlerle paylaşayım dedim Dostlar
    Sevgiler,Saygılar
  • Arkadaşlar Cinler veya diğer metafizksel varlıklar ile ilgili ellerinde döküman olanlar veya bu tarz dökümanların yerini bilenler paylaşsın

Ben emuleden Cinler Alemi isimli bir vcd dosyası indiriyorum boyut 546 mb 410 mb indi :)=

ed2k://|file|Cinler-Alemi_By_G@L@xY_For(tr-p2p.com).DAT|573450572|5CB6FA34C5A4E140F6C6664BE38C31AD|/
  • 546 mb mı???

sanırım cinlerin atasına kadar var o vcd de
  • quote:

Orjinalden alıntı: C4

546 mb mı???

sanırım cinlerin atasına kadar var o vcd de

Şeytana kadar gider herhalde.. Birde dosyadan cin çıkmasın virüs çıkar gibi..
  • Falcılar bu işi meslek edindikleri için mesleklerini icra etmeleri için insanları şaşırtan değişik yöntemleri olabiliyor. Gelecek bir kavramdır. Ayrıca geleceği hiç kimse bilemez.
  • Cinler ve diğer metafiziksel varlıklarla ilgili dökümanlar dosyalar hele hele resimler çok az.Özellikle hiç de belgesel özelliği taşıyan bir şey izlemedim.Sizin de bildiğiniz linkler varsa paylaşalım.Web'de gezindim bu konuları medyumlukla ilgisi olmadan adam akıllı inceleyen geniş bir Türkçe kaynak bulamadım.Ama yabancı kaynaklar mevcut,yabancı kaynaklar ise genelde bu varlıklarla ilgili belge peşindeler ve belgeleri yayınlıyorlar (resim,video vb.gb)
    http://forum.donanimhaber.com/m_6391200/tm.htm webmagazin bölümüne bir link verdim,ingilizce bilgisi iyi olanlar için güzel bir yer.Benim gibi ingilizcesi olmayan birine de yardımcı oldular sağolsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 24 Mart 2006; 22:05:34 >
  • Falcıların geleceği görmesi imkansızdır. Ancak bazı temel bilgiler elimizde olsa hemen hepimiz karşıdakini şaşırtacak tahminler yapabiliriz. Bu bilgileri nereden elde ediyorlar bilinmez...Ama ben hiçbirzaman falcıya büyücüye güvenmem, bilgi almam, beynimi okutmam...

Bu karabasan denilen şeyi ben de anlamış değilim. Eskiden çok nadiren olurdu. Bir keresinde Gece karanlıkta(ortada yansıyacak bir ışık yokken) gözümü açtığımda göğsümün üstünde bembeyaz bir cisim görmüştüm. Sonra bir kere de sabah uyurken oldu. Bu kez aydınlıktı ve yattığım odanın köşesinde kısa boylu bir yaratık gördüm. Şimdi size işin ilginç tarafını anlatayım: Ben "cin" nasıl görünür bilmem. Ama çocukluğumdan beri hayalimde bir "cin" profili vardı. İşte o sabah aydınlıkta gördüğüm yaratık onunla tamamen aynıydı.

Bunu farkedince düşündüm: Acaba bu karabasan denilen şey beynimizin bize oynadığı bir oyun mu? Çünkü daha önce karabasanların cinler vasıtasıyla olduğunu duymuştum. Bilinç altımda bu vardı..Benim tam olarak görmekten korktuğum şey o anda karşımda belirdi. Yani bu görüntü sadece bana özeldi..

Uzun süredir olmazdı, geçen sabaha karşı karnım ağrıdı. Kalktım biraz dolaştım. Sonra yatıp uyuyayım dedim. Tam uykuya dalacağım. Kalbim birden hızlı hızlı atıyor. Karabasan moduna giriyorum hemen... Uyanıyorum tekrar yatıyorum. Aynısı oluyor hemen...Tahminen aynı olay arka arkaya 5-6 kez oldu. Sonra yattığım yeri ve pozisyonu değiştirdim , rahatlıkla uykuya daldım...

Bu olayın nasıl olduğunu bilmiyorum...Ancak cinlerin varlığına inanıyorum. Cin çağrıldığında çok net gördüm. Mesela birimiz (en cesaretlimiz, cinlere ,telepatiye vs... inanmayan bir arkadaş) başka bir odaya gitti. Elindeki kağıda bir kelime yazdı. Sonra o kağıdı odada bırakıp yanımıza geldi. Sonra cin çağırma tabir edilen olayı yaptık. Hepimiz o kağıtta ne yazdığını öğrenmek istiyorduk...Sonra kelime aynen çıktı..Biz şaşırdık kaldık...Bunu görünce bir kez daha yapmaya cesaret edemedik..Bunun sebebi nedir? nasıl açıklayabilirsiniz?

• neverlate anlattığın gerçekten çok garip ama doğru bir yorum yapabilecek kadar bilgili olduğumdan emin değilim,çünkü yaşadığın olaylarda metafiziğin dışında bir çok etkende mevcut olabilir,forumda oldukça birikimli arkadaşlarımız var senin anlattıklarına doğru ve mantıklı yorumlar yapabilecek.Ama gerçekten çok garip ve sıradışı..Bu arada imzan gerçekten çok güselmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 25 Mart 2006; 2:33:34 >
  • arkadaşlar

bu durumun başka açıklamaları olmalı

cin üzerine yoğunlaştık ama bu kesin ve net bir cevap olmamalı bence

o zaman cinleri olan bir insan gelecekten haber vermese b,le geçmişten haber verebilirdi

fail i meçhul cinayetler aydınlatılır, kayıpe eşyalar ve kişiler bulunur, ÖSS soruları çalınırdı ...

bu konuya biraz daha yorumsal değil de ilmi bakabilecek arkadaş var mı ?
  • Deep Impact gerçekten doğru söylüyorsun..Özellikle Öss konusunu da iyi örnek vermişsin,bu konu o kadar içinden çıkılmaz bir konu ki..Ben bu konularda açıklama yapacak gücü kendimde bulamıyorum,bilgim çok yetersiz ve eksik.Bence herşeyi daha iyi anlamak için metafizik konularda bilgi sahibi olmalıyız,araştırmalıyız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

o zaman cinleri olan bir insan gelecekten haber vermese b,le geçmişten haber verebilirdi

fail i meçhul cinayetler aydınlatılır, kayıpe eşyalar ve kişiler bulunur, ÖSS soruları çalınırdı ...

bunları yapıyorlar zaten. ama öss sorularını duymadım. herhalde o sorulardan bir şey anlamıyor üçharfliler
  • C4 hocam

eğer yapabilseler idi bilimsel bir sektör olurlardı

şimdi ise sadece falcılar

benim böyle imkanım olsa dünyanın en zengini olurdum heralde ...

bu konuyu araştırmak lazım aslında
    ,
    günlük hayatımızda bile falcıya inanmayan ancak kafasında nerden bildi soru işareti olan insanlar var

bunlara mantıklı açıklamada bulunmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.