Şimdi Ara

Biyo enerji ile fal ve gelecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu fala gelecek bilmeye filan asla inanmayan bir insanım.Ancak bir kız arkadaşım dün için bir cafeden fal randevusu almış.Bana gelir misin diye sordu.İşim olmadığı için ve iyi bi dostum olduğu için kabul ettim.Epeyce bir süre bekledik.Neyse sonunda bize geldi.Kız arkadaş oturdu ;

Kadın sırasıyla

adını, 2 senedir dershane eğitimi görüp geçen sene kıl payıyla össyi kaçırdığını,bir erkek kardeşinin olduğunu ,çıktığı çocuğun adını,kötü bi aşk hayatının olduğunu v.s v.s herşeyi bildi.

Merak ettim.Dedim banada bakar mısınız?Sıra var ama hadi olsun bakalım dedi.Neyse oturttu beni karşısına.Gözlerime baktı senin beyin gücün çok yüksek ben sana gireceğime sen bana giriyosun dedi.Sana bakarak anlatırsam kitlenir kalırız burda dedi. Güldüm.

Bi erkek arkadaşımız daha vardı yanımızda.Onu yanıma oturtup onun gözlerine baktı.Benim gözlerime arada baktı.Ve sırasıyla;

Adımı,hangi liseden mezun olduğumu,kız arkadaşımın adını,ne zaman ansıl tanıştığımızı,2007 ye kadar ayrılacağımızı, öss için çalıştığımı,ileride nerelerde bulunacağımı,nasıl bi evlilik yapacağımı, v.s birsürü şey söyledi.Ve herkese 30 dk filan bakarken 1.5 saat benimle konuştu.ve son 20 dk başımın içi zonklamaya başladı.Ayaklarım titremeye başladı, başım vücuduma ağır geldi resmen ve kalktım tamam daha fazla duymak istemiyorum diye.Kadında başını masaya koydu ve çok yorulduğunu, diğer randevuları iptal etmesini söyledi. Banada boş bi zamanımda gel bütün gün konuşmak istiyorum seninle manyak bi beyin gücün var dedi.

Şimdi arkadaşlar kadının önünde kahve fincanı olmasına rağmen bir kere bile bakmadı fincana.Sanırım biyo enerji denilen olayı gerçekleştirerek bu tür bilgilerini insanların beynindne okuyor.Geleceği görmesi mümkün müdür peki?

Yoksa biyo enerji tekniğini kullanıp başına sonunada bişeyler uydurup inandırıcılıkmı sağlıyor? Bunun bana mantıklı bi açıklamasını yapacak olan var mı?

• Vay Can kardeşim bölümümüze hoşgeldin, hem de bir topic açarak. Tahmin ederim bizim seçkin bilim kadromuz sana en güzel cevabı verecektir. Rüşvetimiz nedir peki?
  • bu konu hakkında ayrıntılı bir araştırma yapmak lazım ...
  • Hoş bulduk dostum

Aslında çok ilgimi çeken konular bunlar ancak buraya değil genel oalrak foruma takılamıyorum.Bu senede Öss kazanmazsak askere gidicez çünkü

Ama gerçekten şoktayım ve söylenilen şeylerin bir kısmı kötü epey.Bir kısmıda geleceğim açısından iyi fakat istemediğim bir gelecek.

Ben geleceği bilceklerine ihtimal vermiyorum ancak bu akdar şey bilmeside kafamı karıştırmıyor değil.

Ama şöyle bir soruda var madem geleceği bilebiliyor.Kendi geleceğini görsün ve cafede fal bakmak yerine daha yii şeyler yapamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 22 Mart 2006; 10:36:20 >
  • aklıma şöyle bir ihtimal geldi ...

bu kişi muhtemelen bir ekip halinde çalışıyor ...

ve kendisine geleceği kişiler hakkında bilgi ediniyor

ve konuşma esnasında bu bilgileri aktarıyor

ikinci ihtimal

bu kişi cinlerden yardım alıyor

ve onun getirdiği bilgileri aktarıyor

gelecek hakkında yorum yapması ihtimallere dayanır ve kesinlik arzetmez

mesela ben de senin iyi bir yer kazanacağın tahmini yapabilirim

ancak geleceğe dair kesin bilgi kimse veremez

Efendimiz sav den önce kahinler gelecekten haber verme özelliğine sahip idi ... kesin olmamakla birlikte genelde doğru bilgi vermekte idiler. bunun sebebi de kaderde yazılan yazıları okuyabilmeleri idi. ancak Efendimiz sav den sonra bu özellikleri ellerinden alındı ...

sadede gelecek olursak yukarıdaki iki ihtimal ve tahmin ile olan bir şeydir ...

eğer bu falcılar o kadar gelecekten haberleri olabiliyorsa:

eline al bir tane meyve suyu ve konuşma esnasında yüzüne fırlat

muhtemelen tedbirini almış olacaktır

almamışsa vardır bir bir yeniği ...

• Can modum gelecek reel anlamda yoktur. Çünkü varlık andan ibarettir. O anı herkes aynı anda yaşayıp biterken gene an içinde kalırız. Geçmiş olduğunu düşündüğümüz önceki ana ait sinyaller olduğu esnada beynimize girip bir süre tutuldukları için aynen ram gibi veya ram cinsinden hard disk gibi bilgiler tutulurlar. O bilgilere nasıl ulşamka bilgisayar tekniğinde mümkün ise bu da öyledir.

Ancak gelecek diye birşey olmadığından gelecek diye ifade edilen şeyler beynin matematiksel yaklaşım yapma özeelliğni yansıtır. Yani geçmiş sinyallerden ve hazır bilgilerden bir çıkarsama yapmaktan ibarettir. Bunda tutma şansı mevcuttur ancak bu reel bilme değildir. Çünkü olmayan şey bilinemez.

devamı var
  • Kişi hakkında bilgi toplamaları imkansız hocam.Kimin peşinden nasıl koşacak ve okadar özele nasıl giricek bilicek?

Birde ben habersiz gittim yani.

Cin filan demişsin. Biyo enerji olayına hiç girmemişsin?

Benim mantık olarak kafama basan biyo enerji tekniğini kullanarak insan beynini okuması ve geleceğe dair uydurmalar yapması.

Çünkü başka bişeyide kabullenmek istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğin gibi bilgi edinmesinin bir yöntemi olmalı ...

bio enerji de bir yöntem midir, nasıl işler bilemiyorum ...

ancak gelecek hakkında bilgi vermesi inanılacak gibi değil ...

borsada mesela saatlik yüzde 10 luk kazançlar oluyor ...

keşke borsada bir saat sonrasını görebilsem ...

bu yüzden aslında bu konuda araştırma yapılıp onların iç dünyası keşfedilmeli ...

bana mantıklı gelen randevulu gidildiği için bilgi edinme imkanının olduğu, randevusuz durumlarda da cinlerden yardım aldığı ...

bio enerji konusunda bir fikrim yok ...

ayrıca bu insanlar kendi gelecekleri hakkında neden bilgi sahibi olamıyorlar ...

madem gelecekten haber verebiliyorlar o zaman senin de geleceğini (oraya geleceğini) bilmesi gerekir ...

sanırsam gelecek konusunda bilemeyeceği yönünde hem fikiriz ...

fakat bu konu cidden araştırılmalı diye düşünüyorum ...

benim bu konuda size cevap verebilecek net fikrim ve de bilgim yok ...

sadece yorum yapıyorum ...

bildiğim net bilgiler fala inanmanın, falcıya gitmenin, faldan medet ummanın haram olduğu ve kimsenin gelecekten haber veremeyeceği ...

• Gelecek mevcut değildir. Varlık andan ibarettir. Haliyle bir varsayım olan gelecek Bilinemez.

Birazdan tüm insanlığın tüm algılarının objektif değil subjektif olduğuna dair çok iddialı bir topiğim gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

Gelecek mevcut değildir. Varlık andan ibarettir. Haliyle bir varsayım olan gelecek Bilinemez.

Birazdan tüm insanlığın tüm algılarının objektif değil subjektif olduğuna dair çok iddialı bir topiğim gelecek.

bu konuda Harun Yahya çizgisine kaymayasın ...

madde yok vs. gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can

Kişi hakkında bilgi toplamaları imkansız hocam.Kimin peşinden nasıl koşacak ve okadar özele nasıl giricek bilicek?

Birde ben habersiz gittim yani.

Cin filan demişsin. Biyo enerji olayına hiç girmemişsin?

Benim mantık olarak kafama basan biyo enerji tekniğini kullanarak insan beynini okuması ve geleceğe dair uydurmalar yapması.

Çünkü başka bişeyide kabullenmek istemiyorum.

evet her canlıda bir enerji akımı var.bunu hissedebilen yani okuyabilen insanlar da var.sadece yöntemini biliyorlar bir şeykilde işin.ama şunu söylemeliyim bence okusa bile enerjiyi gelecekte ne olacağını mutlak olarak bilemez.sadece senden almış olduğu hissiyetleri düşünceleri yorumlar ve nasıl bir geleceğin olduğunu tahmin eder..

ama söylediklerin doğruysa benim de epey kafam karıştı..

yaw neresi bu bir tarif etsen de biz de gitsek..

• evet bu durumlara bende çok şahit oldum biraz da cinsiyetten kaynaklanıyor

aslında o kadar teferruatlı bilmesi garip ama şöyle bir gerçek var ben eğer karşımda ki insanı etkilemek istersem genel bir konu üzerine yoğunlaşırım ve onun mimiklerinden doğru yolda mı yoksa yanlış yolda mi olduğumu anlamaya çalışırım ve yakaladığım bir noktanın üstüne giderim ve belli kalıp sonuçlar vardır biri senin hayatına denk gelecektir..
    bu aşamaya gelmek için uzun bir süre geçmesi gerekiyor aslına bakarsan falcılar yada bu tür insanlar karsısındaki insanla empati kuruyor farkında olmadan.

ben denemiş biri olarak çok kişinin böyle bir durum da çözüldüğünü ve gelecek merakından karşısında ki insana yardımcı olucu sesler ve hatta sorular sorduğunu biliyorum. böyle bir durum da eğer ben çok fazla pratik zekalıysam o anki durumunu çözmüş biri olarak onun merak ettiklerini gözlemlediğim karektere göre belirleyerek olası muhtemel yaşanacakları söyleyebilirim...

deep hocamın dediği gibi eğer herşeyi bildiğini iddia edip oturan kişi kendi hayatında mükemmel bir düzeni olan önceyi gören ve elinden geldiğince önlem alan kişiler olur du ama maalesef bir sorsanız sizden daha dertli ve çözümsüz bir hayatı vardır ama biz türklerde cevap hazır terzi kendi söküğünü dikemezmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

quote:

Orjinalden alıntı: nakka

Gelecek mevcut değildir. Varlık andan ibarettir. Haliyle bir varsayım olan gelecek Bilinemez.

bu konuda Harun Yahya çizgisine kaymayasın ...

madde yok vs. gibi

Yok be Deep, haddimi aşmıyayım ama Harun bey gelsin benden öğrensin varsa bir eksiği...

• benden evvel nakkanında belirttiği gibi

Gelecek diye birşeyler yoktur. Rolatif bir değer değildir gelecek. Henuz oluşmamıştır. Hatta Gelecek kavramından bahsetmek kurgusal ve hayalidir.
    sadece geçmiş vardır.

Bu durumda bir insanın gelecekten bahsedebilmesi imkansızdır. Olmayan birşeylerden bahsetmek gibi.

Yaşadığın olayın bir benzerlerinede ben anlatayım istersen

1-)Gençken yine bir arkadaşım şehrin en sağlam falcısı diye tanıttığı bir yere götürmüştü beni
    Universitede okumama rağmen ,
    Bilerekten; Oss ye hazırlandığımı , kazanıp kazanamayacaıgmı sordum

oda bana dakikalarca hikayeler anlattı. Birçogu benim hayatımla tıpatıp uyuyordu ama benim universitede okudugumu öğrenememişti sahtekar kadın.

2-)Evimize geçen sene bir kadın fal bakmak için geldi.
    Bende kadına , eşimden yeni ayrıldığımı , yeniden barışmak istediğimi anlattım

Neler neler uydurmadıki .... aklınıza gelmeyen şeyler.
    nerdeyse kendim bile evlilik yapmış olduguma inanmaya başladım..

Ben falcı , medyum, cinci , üfürükçü , nuskacı..vs kişilerin Dini istismar eden şarlatanlar oldugunu düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: zero01

Gelecek diye birşeyler yoktur. Rolatif bir değer değildir gelecek. Henuz oluşmamıştır. Hatta Gelecek kavramından bahsetmek kurgusal ve hayalidir.
    sadece geçmiş vardır.

Bu durumda bir insanın gelecekten bahsedebilmesi imkansızdır. Olmayan birşeylerden bahsetmek gibi.

gelecek diye birşey yoktur demek doğru olmaz insanların geçmişini ve geleceğini bilen bir tek Allah ü tealadır.. bizim doğumumuzdan ölümümüze kadar yapacaklarımızı bilen bir tek odur..

onun dışında insanların kendi geleceğini yada başka birinin geleceğini bilme ihtimali yoktur bir çoğumuzun hemfikir olduğu şey kalıplaşmış gerçekleri senin hayatına uyduran kişiler gelecekten haber verdiklerini sanarlar ve onlara inanan binlerce hatta milyonlarca insanlar var bu azımsanacak bir sonuç değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emell -- 22 Mart 2006; 12:37:12 >

• @emell ve zero01

İyi hoş diyorsunuzda.Kadın bana sorun cevap veriyim anlatayım demiyor.Oturuyosunuz ne isim ne bi olaydan kesinlikle bahsetmek yok diyor.

Konuşmak yok. Sadece karşınıza alıyo gözlerinize odaklanıyo.(ki bende odaklanamadı çok güçlü beyin gücün dedi arkadaşa baktı) anlatmaya başladı.

Yani emell senin dediğin gibi sorular filan sordurtmuyor kendine.Hiçbirşey konuşmadan bu kadar bilgi bilmesi beni şoka soktu cidden.Daha öncede tatilde medyum bi kadınla filan rastlaşmıştık.Bi tanıdığa bişeyler yaparken bana dediki 'sen çok yoğunsun bana bakma' Ne anasını satayım cinmyiim ben?

Lütfen bu konuda bilgi birikimi olanlar bana yardımcı olsun.Çok fal bakan insan gördüm ama böylesine rastlamadım. :S
  • Arkadaşlar geçmişteki birikimlerden yola çıakrak geleceğe dair kalıplar oluşturuyor diyorsunuz ama.Ben liseyi 5 senede bitirebildim.Bana 2 üniversite bitirip İstanbul'a yerleşip ordanda AmerikaYa temelli yaşamaya gideceksin dedi.Her iddiayada girerim diyor.

Ne alaka yani.Resmen beynim allak pullak oldu gidip kadını boğucam
  • Can,

inan senden önce gelen herkese aynı şeyi söylemiştir.
    banada sende bir enerji var... yoğunluk var ... gibi zırvalar anlatmıştı..
    O kadın geleceği bilse, gider loto oynar kendine fayda sağlar.
    Sizlerin cebindeki 3-5 kuruşla akşama kadar masal anlatan şarlatanlar hepsi.

Eğer , butür olaylar rasyonel olsa, bilim sonuna kadar faydalanmazmıydı ?
    Olacak bir olayı günler öncesinden tahmin edip , çözüm aramazmıydı ?
    Bulunamayan katiller , Cinlere sorulup öğrenilmezmiydi.. ?

Can , işin iç yüzünü iyice öğrenebilirsen , seviniriz.
    Ama Düşünmeden İnanma derim !
  • Ya zaten inanmıyorum gönülden ama oakdar bilmesi kafa karıştırıcı.Kız arkadaşımın adını nerden bilebilir?

Neyse 2 kişi ayarladım onlarıda göndericem bakalım neler olucak.Bi gelişme olursa yazarım.
  • Belki de bir tür hipnoz yapıp önce senden çeşitli bilgiler ediniyordur. Böyle bir şey yaparsa ruhun duymaz. Sonra bunları sana anlatıyordur.

Bir ikicisi cinlerden yardım alabilir ki Kur an cinlerin var olduğunu belirtir. Ayrıca fal, ok, şans oyunları, büyü kesin olarak yasaktır. Cinler geleceğe yönelik bilgi veremezler ancak senin şu an içinde bulunduğun durumdaki bilgileri adama fısıldarlar.

Yok eğer bu açıklamalar da sarmadı dersen @zero01'in de belirttiği üzere bu bir tür aldatma örneğidir. Bir şekilde hissiyatı kuvvetli olabilir. Herkeslere aynı şeyleri anlatıyor olabilir veya senin bir arkadaşına para verip kız arkadaşının adını orada öğreniyor olabilir. Olmaz olmaz deme. Üç kuruş para için neler oluyor?

Yani yukarıdaki hangi seçenek sana uygunsa onu seç. Kafanı karışmasına izin verme bence. Mutlaka mantıklı bir açıklamasının olduğunu düşün. Yoksa ruhsal sorunlar yaşayabilirsin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.