Şimdi Ara

Biyo enerji ile fal ve gelecek ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cinlerle temasa girip onlardan bazı şeyleri sorarak karşısındakine söylemek mantıksız mı? adamlar yapıyor şahit oldum. arzu etmeyen inanmayabilir tabi.

şunu da belirteyim zaten önceden de söylemiştim. bunlarla arkadaşlık olmaz. çoğunlukla kendi dostlarını dahi (kahinleri) makaraya alır ve rezil ederler. kızınca da sararlar dağılmazlar.

neyse bu mesele fazla uzadı gerçekten
  • düsün düsün..düs ündükce cin lerim atiyor artiyor ün leniyorum...
    hani olur ya bir ihtimaldir gözden kacar
    düsündükce düsüncelerim artiyor bir anlami olmali ve varim ve yokum nedir bu düsünce tutkum:)) yaryokum yokvarim sana ulasinca( ki olanaksiz) biliyorum ki ne sen varsin ne ben yokum...düsünüyorum..
    düsündüm durdum ne ben varim ne sen yoksun...
    ben biz sizler hepmi düsünüyordukta yoktuk:)) düsündüm durdum..
    ne biliyorum ne bilmiyorum bildigimi bilmiyorum sadece anliyorum...
    alin siz düsüne durun herseyin anlami varsa var diyenlere derimki yaniliyorsun..
    ispat? ne icin? ben biliyor bilmiyorum bilmiyor biliyorum aman ya off anlamaya calisiyorum simdi ben anliyormuyum?anlamadigimi anlamiyorum anladigimi anlamiyorum düsünmedende ispatsizda kendimce anliyor düsünceme diyorumki sen varsan ben yokum)) cinlerimi atirma diyor yoksa sana oyun oynarim)) bensiz sen yoksun gel birlikte olalim diyorum:)))asil sen yoksun biliyor saniyorsun fakat bilmiyorsun oyunu bozarsin diyor :)) kis kis cinlerim geldi ben neler sacmaliyorum:)) yoksa sacmalamiyor muyum sorular sorular bir anlami olmali... yoksa olmamalimi:)) bilincalti duygularimi kulanmasan olmuyor sanki oyun bozan cin:)) ya ben bu iste yokum gidiyorum:)) nereye? bilmiyorum.
    ilk okuyusta ne düsünüyorsaniz mi dogrudur yazimi okuyunca yoksa hissetiklerinizmi,, hangisi size uygun geliyorsa o dogrudur..

• Eğer İzmirde olsaydım giderdim cidden.
    Çünkü fal gibi şeylere inanmayanların başında geliyorum.
    Hatta azılı düşmanlarındanım.

Falcıyı test etmek için yapılan çok klasik bir oyun vardır.
    Sizlerde deneyebilirsiniz.
    Evli veya nişanlı değilseniz parmağınıza yüzük takın.
    Bakalım anlattıklarında bir değişim olacak mı?

Dediğiniz gibi adımızı,hangi liseden mezun olduğumuzu,kız arkadaşımızın adını söyleyebiliyorsa bu kadının binlerce müridi olmalı

En baştada ben olurum.
    Zaten bunları bana söylesin korkudan ordan kaçar giderim herhalde

Eğer bir haftasonu gelebilirsem İzmir'e kesin gideceğim.

Can seni hiç görmedim ama İzmire gelsem arabandan ben bile tanırım seni!
    Kadın belki DH müdavimidir. :)
    Bilişim meraklısı bir falcı..

Neyse "Fala inanmayın falsızda kalmayın"
    Falla ilgili güzel bir söz daha var ama buraya uygun değil.

• Eveet arkadasların da dedigi gibi bu falcıların kendine hayrı yok bi kere.oyle birsey olsa gider toto loto piyango vs birseyler oynar ve 1 günde köseyi doner ve sizin cebinizdeki 3 -5 kurusa göz dikmez.evet arkadasımızın da dedigi gibi parmagınıza bi yüzük gecirin ve karşısına gecin inanın cok güzel bir düsünce. bu gibi kisilere paranızı kaptırmayın vhepsi de düzembazın teki.

Dinimizin kesinlikle yasakladığı falcılık, bir çeşit gaybdan haber vermedir. Halbuki, Kur'an-ı Kerîm; gaybı, Allah'tan başka hiçbir kimsenin bilemiyeceğini, peygamberlerle melekler dahi, kendilerine vahyedilmedikçe gaybdan haber veremeyeceklerini açıkça bildirmektedir:

"De ki: 'Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah'tan başka bilen yoktur" (en-Neml, 27/65) ve "De ki: Size 'Allah'ın hazineleri elimdedir demiyorum, gaybı da bilmiyorum...." (el-En'âm, 6/50), "Eğer gaybı bilseydim, daha fazla hayır yapardım...." (el-A 'râf, 7/188) âyetleri buna yeterli delildir.

Kendilerine "arrâf" yahut "kâhin" denilen falcıları ve bu falcılara gidip fal açtıran, onlara inanan veya destekleyenleri Peygamber (s.a.s.) ağır bir dille kınamış hatta kâfirlikle nitelemiştir. "Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz" (Müslim, Selâm, 125) buyurmuştur. Ebû Dâvûd'da geçen bir hadis ise şöyledir: "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur" (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaoxin -- 27 Mart 2006; 12:02:58 >

• Can kullanıcısına yanıt
    Hadi 10 sene icinde neler oldugunu anlat.. kadin bildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.