Şimdi Ara

Biyoloji Cok sıkıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyoloji calisiyorum calisirken zevk almiyorum. Mat. Calisirken zevk alarak isteyerek calisiyorum(yapamasam bile ugrasiyorum ve yapiyorum) ama biyolojide olmuyor. Siz zevk aliyomusunuz calisirken.
    Yada zevkli hale getiren birileri var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben biyo test çözerken zevk alıyorum. mesela bu gün 10 bitkiler testi çözdüm ne zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicksizadAMQ

ben biyo test çözerken zevk alıyorum. mesela bu gün 10 bitkiler testi çözdüm ne zevkliydi

Hocam Konu calisirken hic haz almiyorum.. Nedeni de yazi yazarak calismayi sevmiyorum. Sen konuya nasil calisiyosun.

• Bende aynıyım. Sözel olduğu için sıkılıyorsun büyük ihtimal. Nasıl çalışacağını bilmiyorsun.
  • mhmtaygn M kullanıcısına yanıt
    ben biyoda yazarak çalışmıyorum ki. açıyorum palmeyi, önemli yerleri çiziyorum tabi konu anlatımı çok zaman alıyor bu da normaldir yani. bitkiler çok zamanımı aldı mesela.

neyse sonra palme soru bankasına geçiyorum ve bam bam soruları çözüyorum ve finish.

sonra 3 4 hafta sonra tekrar kitaba bakıyorum çizdiklerimi tek okuyup geçiyorum ve böylece konuyu unutmamış oluyorum.
  • quote:

ben biyoda yazarak çalışmıyorum ki. açıyorum palmeyi, önemli yerleri çiziyorum tabi konu anlatımı çok zaman alıyor bu da normaldir yani. bitkiler çok zamanımı aldı mesela.

neyse sonra palme soru bankasına geçiyorum ve bam bam soruları çözüyorum ve finish.

sonra 3 4 hafta sonra tekrar kitaba bakıyorum çizdiklerimi tek okuyup geçiyorum ve böylece konuyu unutmamış oluyorum.

Faydasi oluyor diyosun yani. Biyoloji yazmadan calismak icime sinmiyo yazarkende haz almiyorum.. Ama senin taktige bi bakarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Bende aynıyım. Sözel olduğu için sıkılıyorsun büyük ihtimal. Nasıl çalışacağını bilmiyorsun.

Hocam sen nasil calisiyorsun.

• mhmtaygn M kullanıcısına yanıt
    biyolojide tekrar + birazcık soru çözmek önemli hocam. yazmak önemli değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtaygn

quote:

Bende aynıyım. Sözel olduğu için sıkılıyorsun büyük ihtimal. Nasıl çalışacağını bilmiyorsun.

çalışmıyorum
  • quote:

biyolojide tekrar + birazcık soru çözmek önemli hocam. yazmak önemli değil bence

O zaman bende bunu uygulayacagim yoksa yaz yaz biyo konulari bitermi.ayrica Vakit kaybi gibi duruyo gozumde not almak.

• quote:

quote:

quote:

çalışmıyorum

Cok rahat bi cevap oldu tek klime

• quote:

quote:

quote:

quote:

çalışmıyorum

Cok rahat bi cevap oldu tek klime

Yakında başlıcam biyolojiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.